Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Tamaro, świetny sposób. w pełni popieram. Kree, jeśli zauważyłabyś w nocy kogoś z nożem nad łóżkiem próbującego odczepić Twoją twarz od reszty ciała... Wiedz, że ona mi się przyda. Zawsze warto powiększać kolekcję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 *Zabiera swoją kępkę włosów KreeoLe* A teraz ja się zmywam~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 (edytowany) No eej! Oddawać moje włosy! Noctural, wypad z tym nożem... .-.Żeby spamu nie robić: Edytowano Lipiec 16, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Słit focie w kibelku z słit różoffym aparacikiem zawsze spoko Nie każ mi oddawać swoich włosów,są za ładne ;______; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Nóż wezmę, ale twarz razem z nim. I oczy, o. Zapasowa para zawsze się przyda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Daj mi też te włosy... prooooszę ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 (edytowany) Nie wiem o co wam chodzi, na żywo brzydziej wyglądam x3 Edytowano Lipiec 16, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Unek przyjdzie w nocy i zabierze Asi jej włosy. Kto jest ze mną? A zdjęcie fajne. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Ja tam włosy mogę oszczędzić. Bardzo ładne, ale mam metr własnych. Bardziej twarz. I oczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Ja mogę wyruszyć z tobą!Wezmę nawet własne nożyczki ewentualnie maszynkę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Carrion, siekierę? Siekierą trudniej niż piłą mechaniczną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 O Celestio, co ja czytam.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 O Celestio, co ja czytam.... Na pewno off-top A zdjęcie spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Daj mi też te włosy... prooooszę ;_; Już sobie wyobrażam Stachula w takich włosach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Boże, czemu ja dałem to zdjęcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 lol, stachul, płaczaj dalej mi tam czyjeś włosy potrzebne nie są, mam swoje blond loki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 (edytowany) @Araszel Przypomina mi to kurtkę Leloucha z Code Geassa, tylko on tak wysoko spodni nie nosił Edytowano Lipiec 16, 2013 przez Bezik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Nie radzę zbyt często offtopować w tym temacie w aż takim stopniu, jak kilka postów wcześniej - w przeciwnym wypadku knebel i wyciąganie odpowiednich konsekwencji. To moje upomnienie dla wszystkich użytkowników, którzy tu piszą; dodać zdjęcie, skomentować czyjeś i ok, a nie, że ktoś tworzy sobie tu konferencję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 @Araszel Przypomina mi to kurtkę Leloucha z Code Geassa, tylko on tak wysoko spodni nie nosił Czy ja wiem czy wysoko? Mam je na pasie. A ta kurtka to rasowa ramoneska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Idźcie bawić się w fejsbuka i gimbusy gdzie indziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Rzekłaś. Ale skąd wiesz że tylko się bawią/bawimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Może tak mi się wydaje tylko, tak czy siak fajna kurtka Choć rzadko widzi się żeby ktoś chodził w ciuchcach tego typu, bynajmniej u mnie ;f Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 oto ja przy jakiejś satanistycznej restauracji czy czymś takim :3 (to w Yorku więc nie szukajcie tego w Polsce) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Bezik, jak nie umiesz, nie używaj wyrażenia "bynajmniej" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 (edytowany) Coś w tym jest, bo drugi raz mi to ktoś wytknął.. Niby czytałem już o co chodzi, ale z przyzwyczajenia czasem tak pisze. Edytowano Lipiec 17, 2013 przez Bezik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się