Churchille Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Kto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 (edytowany) uh miało być "wyglądacie". Hedzio, pinkny jesteś niesłychanie, najpiękniejsze masz ubranie. (jakby ktoś nie ogarnął, to parodia słynnego wierszyka jest) Edytowano Grudzień 15, 2013 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Krab się w końcu przeprosił z maszynką do golenia PRZED: http://i.imgur.com/2pKzIAF.jpg PO: http://i.imgur.com/PzdaaWt.jpg I śmieszna ta czapka, chociaż za niedługo się rozwali xd 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Jak świątecznie, to świątecznie UWAGA! Poniższe zdjęcie zawiera uśmiechniętego Imesha. Jeśli psychika Ci miła, nie zaglądaj w spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Dzięki Imesh, dzisiejszej nocy nie zasnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Myśl o Cavach, Ślimaczku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Wtedy tym bardziej nie zasnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Czy wszyscy mają te same czapeczki mikołajowe, czy mi się zdaje? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Czy wszyscy mają te same czapeczki mikołajowe, czy mi się zdaje? XD To jedna i ta sama, tylko każdy sobie w niej osobno robi zdjęcia. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Uwaga, moje zdjęcie. Nie otwierać jeżeli macie słabe serce Go to sleep Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Słabe. Postaraj się lepiej następnym razem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Meh, nie widzę powodu XD Zdjęcie zrobione dla beki :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 (edytowany) Znalazłem swoje zdjęcie Wchodzicie na własną odpowiedzialność http://www.wrzucajfotki.pl/di-OK45J3QF.png Ostrzegałem... Edytowano Grudzień 17, 2013 przez megaxsardas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Znalazłem swoje zdjęcie O_o wyglądasz jak mój przyjaciel z dzieciństwa jak jeszcze był młodszy niż teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 To i ja się pokażę. Niestety obecnie na kompie posiadam tylko tę fotkę. Wprawdzie 3 lata temu robiona, ake niewiele się zmieniłem (Zarosłem tylko jak mudżahedin i wyglądam jakbym chciał podłożyć bombę). Zdjęcie z wyjazdu naukowego, na którym kroiłem swojego pierwszego trupa Dodam, że to jedno ze zdjęć, na którym widać większość mojej twarzy. Oto i ja: http://i.imgur.com/f44yG4Z.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Świeżutkie zdjęcie mojej wrednej twarzy! http://fotoo.pl/show.php?img=676629_snapshot-20131218.bmp.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 NOWY STARY FRYZ, świeżutkie, sprzed paru minut~~ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Co za okropny filtr a la mgła w Sosnowcu. I po co to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Chyba w Smoleńsku. Nie wiem, bawię się Webcam Toy x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Ślimak, Ty Sosnowieckiej mgły nie widział. I to Sosnowiecka Mgła widzi Ciebie, nie na odwrót. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Phinbella bez czapki Mikołajowej. ;_; Za to Choinka. ;3 WESOŁYCH ŚWIĄT. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 NOWY STARY FRYZ, świeżutkie, sprzed paru minut~~ Braeburn jakoś tak pasuje do ciebie i tego nowego fryzu. Nawet do naszyjniczka pasi jakoś tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Flynn, aż tak zimno u Ciebie? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Flynn, aż tak zimno u Ciebie? ^^ No. :3 Choć śniegu nie ma to temperatury są niskie. ;c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 NOWY STARY FRYZ, świeżutkie, sprzed paru minut~~ :o...A mi wmawiali, że Braeburn nie istnieje.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się