Magus Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 N: Po prostu kojarzy mi się z walkiriami A: Nie wiem czemu ale ta postać przypomina mi jakiegoś szpiega więc ciekawie S: Brak U: Niestety nie miałem okazji poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 N: kojarzy mi się z lodami od razu A: Stallionator- terminator? ale chyba chodziło ci o nawiązanie do Mass Effecta sądząc po tytule... S: dopiero dzisiaj załąpałam, ze tam jest luna, przedtem z jakiegoś podowu wydawało mi się że to jakiś obrazek wody i fali... wtf mózgu? U: widuję posty dość często, ale nie znam. Grunt, że nie widziałam nic negatywnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 N: Niespokojny. Widząc go, wyobrażam sobie uczniaka w pierwszej ławce, podskakującego w miejsu i podnoszącego rękę - starającego zwrócić na siebie uwagę. Kojarzy mi się pozytywnie. A: Przystojny niesamowicie. S: Bardzo doceniam, że "<Klik! Zapraszam do galerii.^^" Nie jest napisane Comic sansem. Ta czcionka mnie przeraża. I bardzo ładny pegaz. U: Nosi czadowy kapelusz i bardzo często ma poglądy podobne do moich. Nie miałam okazji bliżej poznać, ale doceniam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 (edytowany) N: Elsword + osu~! A: Fajny gif z Luną...;/ S: Fajny vector i fajny znaczek XD U: Przez nią nie moge odwrócić oczu od tego gifa http://25.media.tumblr.com/c00401e744198a50360c850441d0fd8a/tumblr_men2bsRdQZ1roy92vo1_500.gif XDDDD A: Masz rację, żadna z niej dama! Dama umiałaby się uczesać. I zapewne nie jadłaby sznura. S: Jakiś zalotnik spogląda na "walory" swojej wybranki. ........TO JEST CHŁOPAK, JPRD -_- czas wreszcie sie nauczyć pisać 1 zdanie w 5 sek.... Edytowano Grudzień 25, 2013 przez Aoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 N: Aoba hmm... nic mi to nie mówi . Nick krótki, dobrze brzmiący, brak zastrzeżeń ^^ . A: Napisała wyżej, że to chłopak. Cóż, na dyskotece pewnie bym poderwał, bo rzeczywiście na pierwszy rzut oka babeczka . Niezła kreska. S: Ten po prawo to chyba ta sama persona . No nic, romantycznie . U: Na pewno bardzo aktywna . Z charakteru nie znam, widuję ją tylko tutaj ;d . Ma 3 punkty ostrzeżeń, więc musi się pilnować . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 N: Imesh....tyle skojarzeń ._. A: Słodkie, troche długi róg~ S: WTF? nawet fajne ._. U: Nie znam, wygląda na kolejnego mądrowatego ludzia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 N: Ładny bo drzewny. A: Jakiś słodki chłoptaś z anime, cholernie mi się podoba kolor włosów. S: - Chodź, poprawię ci krawat. - * O-on mnie dotyka, jego twarz tak blisko...* - Wszystko ok? Trochę się spociłeś a i czerwony jesteś. Lol, fajna xD U: Zabawna dziewczyna, niedawno wróciła co mnie bardzo cieszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 N:Moja bezsenność A:Jak ja uwielbiam takie klimaty! I to, że postać jest pokazana z boku dodaje temu większej epickości, meh, aż mi się przypomniał taki jeden avek Tarreth`a S:Oczy władczyni takie hipnotajzing, dodatkowo reklama działu, łaj not? U:Taka miła i pomocna, uwielbiam.Chciałabym z nią więcej gadać ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 N: Całkiem ciekawy kojarzy mi się z samochodem A: Fajnie wykonana postać jak dla mnie niezłe S: Naprawdę super ten cały zimowy krajobraz tu przedstawiony wygląda świetnie U: Niestety nie miałem okazji poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 N: Kojarzy mi się ze Skyrimem i questem z Gildii Magów. A: Nie wiem co to, ale fajne. Choć inna kolorystyka byłaby imho lepsza. S:Bardzo ładna, podoba mi się ta Luna. U: Widuję głównie w off topie, dlatego nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 N: Przypomniał mi sie niemiecki dubbing Ravena w Elswordzie "Cia~ah!" A: Mistrzyni paintu (to nie znaczy że umiem lepiej ) S: Co racja, to racja. U: Ło~ Ile reputacji~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 N:Aoba z anime, baobaby wszyndzie,, A:Aobek kobietka, słodko. S.Ciągle zmienia, fajne i oryginalne xD U:Dziwna, z warnami, otaku którą wkurzam na gg i o to chodzi xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 N: Kojarzy mi się czymś Japońskim czyli jak dla mnie spoko A: Śmieszny ciekawe miejsce dla Sombry S: Bardzo mi się podoba bo przypomina mi się fajny filmik i na czarno biało wykonanie wygląda świetnie U: Widziałem sporo postów w różnych tematach pisze posty ciekawie więc myślę że użytkownik jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 N: Magus A: Niby taki postapokaliptyczny, ale tło normalne S: Piękna Luna; zakochałem się. U: Nie weim, ni znam go, mało postów. Ale sprawia wrażenie miłęgo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 N: Kojarzy mi się z gorgonami A: Ciekawie wykonany w każdym razie super S: Nie brakuje ich tu i jak dla mnie każda jest fajna U: Widziałem w paru tematach ale nie miałem okazji poznać ale wydaje się być w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 N:Kojarzy mi się z takim Rewolwerem Magnum 44. Ładna broń, a nick jest fajny, A: Ciekawa postać kucyka, z jeden strony wygląda jak Xardas z gothica a z drugiej jak jakiś żołnierz przyszłości. S: Luna na tle księżyca- czyli jak zwykle ładnie. U: Widziałem kilka razy lecz nie poznałem go zbyt dobrze, sprawia wrażenie miłego i ogarniętego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 N: Kojarzy się z wilkami, wilki są super więc jest ok A: Świetny OC oraz super rysunek ( moc x2 bo jest wykonany tradycyjnie a nie w digiatalu ) S:: Aviation / Applejack fan w zimowej odsłonie oraz linki do galerii / oc - ładnie, schludnie U: User znany mi od dawna, często udziela się w temacie z asg, polecam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 N: ...Czy tylko mi sie kojarzy z analem? A: Pinkamena, te oczy S: Creepy oczy. Spk skrzydła >.<. U: Ma OC prawie jak Zekora, lol. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 N:Aoba = baobab?!Nie dość,że ananasy mnie prześladują,to baobaby też?! ;-; A:Nie jestem pewna,ale to chyba prawdziwy Aoba... S:Całkiem ładna..."...I was waiting...always..." to oznacza chyba "...Czekałem...zawsze..." U:Niedawno skończył jej się ban,a tu już 3 punkty ostrzeżeń?!Kobieto przyhamuj troszkę.Ogółem znam ją troszkę i lubię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 N: Kojarzy mi się z malinami xD A: Ciekawy ten królik to brat Angela? xD S: Bardzo śmieszna podoba mi się U: Niestety nie poznałem więc nie jestem w stanie nic ciekawego tu napisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 N:Kojarzy mi się z lodami "Magnum" ;_; A:Zapewnię ponyfikacja jakiejś postaci, not bad S:Luna na tle mega-księżyca, wnu not? Trochę rozpikselowe ;_; U:Nie znam, czasem w offtopie widzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 N: Kojarzy mi sie z samochodem, ciekawe dlaczego. A: Le ja gdy myśle jaki jest sens istnienia świata. S: Świąteczna....A u mnie nawet nie ma śniegu U: Ma kupe nagród, 0 ostrzeżeń....WTF? Impossible. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Kurczek tylko nie denerwująco, pełzająca za kolorkiem. Wiesz, że tak nie jest. Jak się pisze kolorem to to się robi nudne N : Aoba, kojarzy mi się z drzewem Baobab... A : Jakieś anime w niebieskich włoskach. S : też anime i wolne lecące, wkurzające, pikselowe literki U : Uuu...3 pkt. ktoś tu nie słuchał mamusi (nie patrzeć na moje pkt! Bo Rarity zapoda cios karate ) User fajny i dużo się wypowiada, najczęściej w szybko lecących zabawach np. w dziale Derpy . Ma kupe nagród, 0 ostrzeżeń Wiesz kto jeszcze tak ma? Turoń, ale nie wiem czy ma więcej nagród, czy mniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 N:Meh, aż mi się przypomniało jedno anime o wilkach, które nie mogę przetrawić. A:EmoShy z blush`em, why not? S:Mała z wilkiem, który mi się kojarzy z Naruto U:Wszędzie jej pełno, dosłownie.Grasuje w zabawach i ma 6 pkt. ostrzeżeń, znowu. Szczerze mówiąc, jak się rejestrowała tu to myślałam, że będzie kolejnym "pustym" kontem po max. tygodniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 N: Połączenie samochodu + kucyka Octavi http://fc02.deviantart.net/fs70/i/2012/232/3/0/forza_4_mlp_vip_s_2_octavia_1_by_thefishe77-d5bqsze.jpg = chce taki!!!! A: Koniec świąt, przez kolejny rok pewnie będzie miała taki sam av. S: Świąteczny....WTF SPOILER?! U: Sex robot.....;_; czy tylko ja słysze sex robak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się