Mrs.Octavia Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 N:Duże drzewko A:Pirat ala Another, right S:Bardzo mi się podoba kolorystyka i technika cieniowania, no i są piratesy U:Fujoshi, która wszędzie ma Yaoi. Siedzi w off-topie, ogólnie kul pipul. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 N: Skodzinka- fajne auto, na które mnie nie stać A: Smutny koleś... w każdym bądź razie ciekawie wygląda S: Ciekawa i ma mnóstwo linków U: Zabawna userka, którą chyba każdy na forum już kojarzy i miło się z nią gada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Nick: Dobrze się kojarzący, przy tym trochę drewniany Avatar: Pani kapitan Wonderbolts. Podoba mi się. Sygna: Userbary, link do forumowej galerii i link do czegoś dziwnego czego chwilowo nie jestem w stanie zrozumieć. User: Rozmawiałem kilka razy na SB, naprawdę w porządku gość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 N: Kojarzy mi sie ze złotem. Ciekawe czemu. A: ....MUSIAŁAM przyłożyć palca xD. S: Bardzo duża i kawaii . U: Jego ulubiona postać to Pinkamena Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 N : Nie..proszę...drzewo.. A " Turkusowy koleś S : Czyżby to ten sam? U : Wszędzie, wszędzie, wszędzie ją widzę, jest szpiegiem i turkus na avatarze i sygnaturze. Ps. wiem co to Yaoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 N:Wilk Cassidy...może wilk nie jest najlepszym wyborem ale samo "Cassidy" było by puste.Samo Cassidy mi się kojarzy z pustą blondynką A:Assasin Szop ;_; S:Śmierdzi mi to Naruciakiem U:Kiedyś wpychała się wszędzie ale teraz zaprzestała, ma 6 punktów ale nie jest tak źle c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 N: Nwm co ma Octavia wspólnego z samochodem. A: Foch xD S: 'Czy tylko ja mam skojarzenia?' U: Ma dużo reputacji, nagród, 0 ostrzeżeń... Why? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 N : drzefko.. ;__; jak ślicznie... A : O mój koto wilczuś Wilki i kotki są całkiem spoko. S : Już ją kiedyś dawno chyba u ciebie widziałam, ale wiem, że nie miło mi się na nią patrzy. U : zboczek..;_; taki mały z niej jest...i wszędzie Yaoi.. normalnie genialnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 N:Psowata Cass, why not? A:Znowu ten szop ale assasin...nie podoba mi się S:O, animowany, Naruciakowaty wilk...ale ten lineart zdecydowanie za duży U:Ostatnio ma "fazę" na jakieś 2 gry ze zwierzakami, ciągle zbiera punkty i jest dosłownie wszędzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 N : Autko Lepiej było bez ,,De Lya" A : Załamany/na (właśnie nie wiem...) na niebieskim tle S : dużo kolorków i anime, kolorki lepsze U : Spokojna, pomocna, lubi anime. i ma dużo, dużo nagród, o wiele więcej niż ja Ps. nie mam fazy tylko je lubię, a szop to nie assasin tylko, szopek ninja I nie jestem wszędzie, bo z tym zaprzestałam, chyba, ale co ja tam wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 N: Stworzenie z rodziny psowatych. Wolę kotowate, ale wilki są spoko, soł, może być~ A: Szop udający swoim wdziankiem Assassina, przynajmniej tak mi się kojarzy XD Lubię Assassina, soł jest fajnie 8D S: ZNÓW TEN PIESEŁ XD Któremu coś siedzi na nosie XD U: Nie znam bardzo dobrze, ale jak na razie wydaje się być spoko i miła, więc fajny ziomek XD I ciągle widuję w tym dziale~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 N: Nie wiem skąd, ale fajny A: Ezio =3 S: Oh, come on. Znowu Ezio. U: Yaoistka, która narysowała mnie w formie mangowego kotoluda, za co mam ochotę ją wybebeszyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 N:Puuurrrr, oznaczamy człowieka, purrrr A:Ta sama pani co w sygmie, pewnie główna postać S:Ciekawe, wydaje mi się, że kiedyś to oglądałam ale musiało to być bardzo dawno U:Mistrz gry, ma dużo avatarów i sygm od Sym. Na chwilę zmienił się w kota ja widzę :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 N: Fajny, ale ta końcówka "de Lya" niepotrzebna. Skąd ta moda na przedłużanie nicków? A: Ładny, podoba mi się kolorystyka. S: Graficznie ładne. U: Sympatyczna i utalentowana artystycznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 N :Cahan, oryginalna, nie mam nic przeciwko. A : Na szybko z Paint'a i ledwo widoczny koń na tym tle.. S : Same literki :< U : Mistrz Paint'a, nie znam za dobrze, więc lepiej bez komentarzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 N: Jak mówiłam... http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2012/194/f/4/cassidy_chacon_by_ayakuchan-d5749ip.jpg A: drugie podejście- czy to Jack Frost jako szop pracz? Bo strój niebiesko-biały i ta laska podobna... S: cyberwilczur! ...ale jakoś mi tu nie pasi. U: całkiem spoko ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 N:BUUURN! A:AJ, chyba nawet wiem z jakiego DA S:Ciekawe OC i galeria, not bad U:Aktywna i przyjazna, ma dość ładne OC :DD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 N: Fajny samochód i coś czego nie rozumiem. A: "odejdźcie ode mnie" , przejmujące i prawdziwe. S: Facet bardzo bezpośredni co do swych intencji. U: Znam ją, szanuję i bardzo lubię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 ta laska podobna No podobna, ale szop miał ją pierwszy N : Sajback claus - Nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi się z klasycznym batonikiem... A : Octavia w mrozie, całkiem spoko S : Własna nazwa na tle zamku i do tego Octavia, ślicznie. U : Bardzo fajny (przynajmniej tak mi się zdaję) Wielbiciel i opiekun Tavi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 (edytowany) N:Wilk no to proste że 10/10 Bracia Wilki łączmy się! A:To pewnie jakiś li... znaczy szop. Od razu przecież widać że nim jest Ale art całkiem całkiem... S: Tu będzie podobnie jak z nickiem, ale dodam że bardzo ładna animacja. Sam wilk też miły dla oka U: Widziałem kilka razy. Miła userka, znana i aktywna na forum. jak dla mnie na medal. Edytowano Styczeń 1, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 N : WilkU - U = Wilk . Fajna nazwa, bo z wilkiem. A : Śliczny kucyk w goglach i szaliczku. Tylko trochę zlewa się z tłem. S : Widzę tu chyba jakąś grę, jakiś samolocik i... o... Applejack! U : Spoko user lubiący wilki tak jak ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 N: Wilki, wszędzie wilki. Po co tak nick udziwniać... A:Nie wiem co to za dziwactwo. S:Pieseł. U:Jedna z młodszych osób na forum. Aktywna i całkiem sympatyczna. Myślała, że mam 13 lat :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 (edytowany) Nick: Cahan, nie mam pojęcia o co chodzi. Ponoć jakaś miejscowość we Francji. Avatar: OC. Bardzo ładne kolory i poza. Sygnatura: Odkąd pamiętam czeka na lepsze czasy ^^. Oprócz tego linki do FanFików. User: Kojarzę. Inteligenta, pisze ficki, gra. Czegoż chcieć więcej? Edytowano Styczeń 2, 2014 przez GoForGold Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 N: Materializm... Witaj bracie A: Miło, że ktoś mi wymyje monitor od środka... S: Trochę za ciemna i cięzko się rozeznać o co c'mon U: Wciąż nie miałem okazji dobrze poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 A:Nie wiem co to za dziwactwo. S:Pieseł. U: Myślała, że mam 13 lat :( Nie dziwactwo, szopek...No wiesz? Dziwactwo? Wilczuś, znany tu jako Pieseł z Chin Przepraszam..wyglądałaś na 13 lat... :< N : Parabellum Edge - trudniejszego się nie dało? a : Nie wiem co to, ale coś pije. S : Nie radzę otwierać spoiler jeśli jesteś wyluzowany i nie chcesz zakrwawionej twarzy Pinkie Meny przed oczami... u: Nie znam najlepiej, widziałam kilka razy na off top, ale nie, nie miałam okazji poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się