Imeshovy Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 N: Pierwsze skojarzenie - pieniądz z czasów starożytności. Nie wiem skąd się wziął, ale lubię, bo krótki i łatwy do zapamiętania. A: Nie mam bladego pojęcia co to jest (DOTA 2?). Ale ciemne okulary zawsze spoko. S: Ciekawie zrobiony gif (chyba DOTA 2). Spełnia normy, więc cacy. U: Lubię go. Autor chyba najdłuższej recenzji odcinka na forum (Equestria Girls). Zazwyczaj się rozpisuje, a dla człowieka lubiącego ściany tekstu to jest coś. W większości przypadków mądrze gada. To bardzo ceniona cecha. Użytkownik zdecydowanie na plus! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skurwysyn Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 (edytowany) N: Imesh! Krótko! I tak ma być! A: Boziu spójrz na tą SłitiBelllll miuuu! S: Trixie wygra U: Ma u mnie minusa, bo to ja chciałem ocenić Talara! Foch! A tak normalnie to spoko użytkownik :3 Edytowano Czerwiec 2, 2014 przez Bonnet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 N : Bonnet, kojarzy mi się z jakimś bonem A : Nie obczaiłam jak na razie, ale boje się tych oczu. S : Papużka ! U : Natknęłam się na niego na 6pony ale nie znam go, więc nie oceniam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 N: Jak mówiłam - dobry i rozpoznawalny. A: Luna. Bardzo ładna. S: More Luna pls. U: Jak było kilka postów dalej - nawet lubię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 N:Nie ogarniam co to jest to "chan", chyba z anime, ale nickname raczej rozpoznawalny. A: Komiksy z Polandballem... S: Pamiątkowe upomnienie kolorowego, autopromocja oraz cytaty w spoilerze. Sygna git, nie ma co. U: Swoim zwyczajem nikogo tutaj nie kojarzę, ale user jest raczej tak trochę na pewno dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 N: Tak bardzo gejmersko, brakuje mi jeszcze PL, przecież polski team trzeba zrobić BI A: Ciemno, buro i nawalone do końca, bleh. S: Też chyba coś z gry. AH, BYM ZAPOMNIAŁA O TYM ZAPEWNIĘ MĄDRYM TEKŚCIE PO ŁACINIE U: Czasem widzę tu i tam, dość mało się udziela. Nie mam zdania o tym użytkowniku, ale raczej na plus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 N: Tl;nr A tak na serio, na moje oko trochę za długi, jednak stare dobre ''Octavia'' pozostało. A: Jakaś dziewczyna, zapewne z jakiegoś anime, niestety nie znam się na tym wiec nie wiem co tu by więcej powiedzieć. S: Tak, trzyma się już dość długo, bardzo mi się podoba. Naprawdę fajny pomysł. U: Jest wielką sympatyczką krajów skandynawskich oraz anime. Ma sporo nagród. Ostatnio mam tą modę wbijania nicków użytkowników w google jednak teraz sobie daruje, domyślam się co wyskoczy Bardzo sympatyczna osoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 N: sto razy mówiłam A: coraz lepiej, chociaż bardziej wolałam jeden z poprzednich avów, aż mam ochote ci jakiś narysować >.> S: jakimś cudem nie zauważyłam wcześniej drugiego OC, ale teraz sobie o nim czytnęłam- podoba mi się ^^ ...nie moge sie doczekać na HTTYD 2! U: jeden z mądrzejszych facetów na tym forum, przynajmniej według moich standardów ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 N: Całkiem fajny, rozpoznawalny. A: LUNA! S: Twalot jako Podmieniec (nie ogarniam angielskiej nazwy i cały czas mam z nią problemy ;-; ) na całkiem ładnym tle + tekst U: Lubię. ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 N: Nie często widuje się tak oryginalne. Lis i jakieś słówko... co z Japonią się kojarzy. A: Nie wiem co to jest niestety... trudno mi ocenić... S: Bardzo fajny tekścić i jak zawsze modne zostawianie dopisków władzy. U: Daję okejkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skurwysyn Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 N: Super Oryginalny. "Sajback" jest najoryginalniejszejszejszejszym słowem jakie słyszałem i widziałem! A: Ten uśmiech Dyskietki. Od dziś Discord to dyskietka. S: Mroczna Dyskietka - Królem Chaosu... Oraz w spoilerze - Awwwww. U: "Nie mów złych rzeczy do autorytetów, bo przepadniesz"... Kocham tego moderatora! Nie wymieniałem żadnego słowa z nim, ale po postach wydaje się w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 (edytowany) N: Pierwsze skojarzenie? Bonn, a drugie to Bon-Bon . Chyba już widziałem... A: PSY bez twarzy. S: Słyszałem o tej grze, ale nie ogarniam zbytnio o co w niej chodzi. U: Pierwszy raz na oczy widzę. Chyba. Edytowano Czerwiec 5, 2014 przez KubaGR8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 N: Rundka w LOL`u sama się nie zrobi... :/ A: Widzę, że user lubi mhroczne charaktery, nice. S: Kawałek screen'a z jakiejś gry, pewnie mają w niej Magów Tekścik po łacinie, wygląda tak lekarsko. U: Dość rzadko widzę, nie rozmawiałam. Nie mam zdania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 N: Nazwa auta + francuski tytuł szlachecki. Jesteś z miasta Lya? A: Nie takie złe, ale nie przepadam za czerwonym. S: Fajne auto z paintowymi rumieńcami, oraz artystyczne przedstawienie problemu, któren ze względu na moją płeć jest mi dość obcy. No i reklamy. U: Tyyyy(...)yyyle postów @.@. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 N : Ogarnęłam tylko ,,Kuba" resztę nie wiem skąd wytrzasnął A : Nie podoba mi się. S : Nie podoba mi się. Dużo napisów ... U : Nie znam, ale wiem, że ma na imię... Kuba! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 N: Fajny i krótki takie są najlepsze A: Luna na avku z ciekawą fryzurą jak dla mnie bomba S: Jak dla mnie super ponownie Luna i to w bardzo fajnych momentach U: Często natrafiam na posty w różnych tematach. Wydaje się bardzo fajną użytkowniczką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 N: Magus, czarodziejski trochę. A: Trochę słaba jakość, ale obrazek całkiem fajny. S: Za bardzo rozciągnięte, niezbyt ładnie to wygląda. U: Nie kojarzę, chociaż ma dużo postów. Dużo mnie tu omija. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 N: A taki tam język. A: A jakiś smoczek. Ma urocze oczka. S: A dinożaur i jakiś gif. Standardowa, ujdzie. U: Nie znam. Kojarzę z banowania[*], ale nic o niej nie wiem. Gome. T.T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 N : MaLinka. I nazwisko. Fajnie. Cool. Po prostu ekstra. A : To te anime o wampirach, kolejne które ją zaraziło. Ale tym razem wzięła je za najlepsze S : Em...Alica czy tam Alyss czy kto wie jak tam na nią jeszcze wołają i Alice spadająca w spoilerze U : Moja siostra, która ciągle służy elfowi i się go słucha ; - ; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 N: Cassidy, widzę, że jednak wróciłaś do poprzedniego. c: A: Świetna Luna, chociaż możliwe, że trochę słaba jakość. S: Super obrazek, podoba mi się połączenie gifa ze zwykłym obrazkiem. U: Udziela się bardzo na forum, bardziej na pewno ode mnie. No i jest miła, przynajmniej tak wnioskuję z moich obserwacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 N: Swahili, kojarzy mi się z papryczką Chili, Kenią i kanapką z chlebem A: Jakaś fikacja [albo Oc, ale wątpie] w Nocną Furię. O, kaczka! S: Doctor Who bodajże otoczony murzyńskimi, derpo lwami, co cute. U: Ładnie rysuje, ma fajny recolor RD. Umie rysować lewki, za co szacunek. Zmartwychwstała na forumę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 N: Wciąż Skoda, zawsze ta sama. c: A: Anime tak bardzo. Nie lubię, ale sam obrazek nie jest zły. S: Doprawdy piękny obrazek. U: Prawdziwy chłopiec, tyle anime w życiu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 N : Papryczka Chili ! A : Coś co wygląda jak dziewczyna nocnej furii i ... oh... kaczka! S : so cute U : Umi rysować zwierzaczki ;-; aż jej zazdroszczę. Dam okejkę + Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Nick: Posłuchała rady większości i wróciła do czegoś, co wygląda nieźle. Awatar: Luna, tak bardzo mainstreamowo Sygna: Ten gif przypomina mi trochę dawną sygnaturę BiPa. User: Nie gadałem, jednak dość często widzę na SB i w tematach. Poprawiła się, kiedyś było gorzej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Nick: Złoto jest spoko, chodźmy po złoto. Sporo ludzi umarło za złoto. Złoto jest spoko. Nick 9/10 Avatar: Bardzo ładny vector, podoba mi się styl. 8/10 Sygnatura: Cudowna Octavia, art zaprawdę zacny. 10/10 User: Ogarnięty pan moderator. Prowadzi dział ulubienicy Neona, lubię gościa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się