Mały Hehesz Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 N: Hehesz nawet nie zauważyła kiedy usunąłeś "von" xD A: Spoko S: Hehesz jej nie rozumie ale i tak może się na nią gapić godzinami xd U: Naprawdę fajny user który już kilka razy chciał zawładnąć światem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 N : Hehesz chociaż wydaje się heheszem to i tak heheszka A : Gil....bert.....baton ;- ; s : koto ozbert... kolory... MÓZGOJAD! oczywiście jeśli się go ma. u : mówi o sobie w trzeciej osobie i cieszy ją to, że inni mylą jej płeć .3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozny Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 (edytowany) N: Postać z jakiejś książki? Brzmi znajomo. Then again, dobre imiona zazwyczaj brzmią znajomo. A: Weaboo wilk. S: Smokokształtny weaboo wilk. U: Z tego co widzę popularna osoba, osobiście nie znam, chociaż poznać chciałbym *tips fedora, eats nachos,smiles mysteriously* ously* Edytowano Lipiec 27, 2014 przez Mrozny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 (edytowany) N: Fajny jest... choć niezbyt oryginalny jak na mój gust ale krótki i łatwy do spamiętania. Zdecydowanie na + A: przypomina mi przypinkę ale nie wiem co to za zwierz S: również nie wiem co to za zwierz ale prezentuje się fajnie U:mimo, że ma ponad 3K postów niewiele mogę o niej powiedzieć, choć kojarzę FUG N: Zimny dość jest ale krótki. Zdecydowany + nie lubię długich nicków A: nie wiem kto to i nie chcę zgadywać S: mało rozbudowana i reklama do devianta ale co kto lubi U: Nie znam-nie oceniam Edytowano Lipiec 27, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 N: Drzewo iglaste? Może być. A: Jej mina mówi "dafuq", za co mały plus leci. S: Spłaszczona wymiarami tego prostokąta dziewczyna-wojowniczka. *wzrusza ramionami* . Userbary spoko, chyba zresztą robione przez mojego kolegę ze szkoły, który również na tym forum jest (był, bo chyba na nim umarł). "Anime fan"? Tfu! Hentaje oglondajo, perwerty jedne. U: Na pewno nie jest gejem. Lubi oglądać kobiety, co nie jest złe. Na SB może kilka razy pogadaliśmy. Nie znam Cię do końca, ale jakoś nie dałeś mi jak dotąd powodu, bym Cię zhejtował/pokochał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 N: Ciastka Talarki c: + A: Pewnie jakaś postać z Doty 2 ze swagerskimi okularami. + S: No sygna spoko. + U: Nie miałem okazji poznać, znam tylko z widzenia, ale oceniam na + Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 n : okay... jak kto lubi długie nicki to no spoko xd a : jakiś kuc, wygląda jak......brzydka Glaze s : nudne... u: nie znam, ale ;-; ta nazwa taka straszna, że nie wiem czy chcę znać ;.; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Nick: Wreszcie bez tych wszystkich udziwnień, teraz jest okej. Awatar: Znów te dziwne psy, spalić, popioły zakopać. Sygna: Smokopodobne coś, nie podoba mi się. User: Nie rozmawiałem i po pierwszym wrażeniu raczej nie mam zamiaru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Nick: Prosty acz taktowny, wszak czy wszyscy nie gonimy za czymś? Avatar: Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiorb. Sygnatura: Do usłyszenia. User: Miałem okazję zarówno pogadać jak i zobaczyć w akcji. Idealny partner dla Pinkameny, niezależnie od JEJ nastroju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 N: Zegarmistrz. Wielce szanowana profesja wymagająca zręczności i znajomości trybików. Fajny. A: I think this is Discord Whooves. Nice. S: Ciekawy tekst na równi z spoilerem. U: Inkwizytor dobrze znany forum i zamiatający w magicznych pojedynkach. Może kiedyś się z nim zmierze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 N: Nie kojarzy mi się z niczym + jest dość krótki, prze co nadaje się na nick i w miarę mi się podoba A: Pieseł, motylki i trochę dziwna kolorystyka ale ogólnie jest ok S: Dwa psy + 2 spoilery, w których jest więcej psów... niezła całkiem ta sygna U: Znam trochę, avatar Discorda, który dobrze wywiązuje się z zadań powierzonych mu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Nick: Czyżby kolejny nick od imienia Damian? Miło brzmiący, podoba mi się. Awatar: Jego OCek, całkiem niezły, choć nie do końca podobają mi się kolory. Sygna: Google mówi, że to tekst piosenki. Nigdy jej jednak nie słyszałem. User: Widziałem może ze dwa razy na SB, ale nie gadaliśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 N: Całkiem fajny A: Poprzedni był lepszy S: Fajowa jest U: Czasami wydywany na SB al oprócz tego to Hehesz nie miał okazji porozmawiać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 N: Bardzo mi się podoba od samego początku :3 A: Gil S: Ten mózgozjad jest genialny xd No i Ozbert U: Zawsze jest z nią do śmiechu i świetnie się dogadujemy. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 n : ale po co to podwójne "w" ? A : Okay, Break. niech będzie. s : spoiler i fajny gif. u : bardzo fajna , nazywam ją Szeri bo lubię . to tyle x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 (edytowany) N: Ww pozostanie w mej pamięci na zawsz. A: Break z PH. Chwalę się, bo znam imię. Chyba dobre. S: Userban nienajgorszy, ale spoiler najlepszy. Urzekła mnie zawartość. U: Szeri :3. Mama numer dwa. Bardzo fajna użytkowniczka. Oesu Cass N: Cassidy, da. Podoba się. A: Ten co wygląda jak hobbit bez łapy. Hmmm... Frodo stracił palec i teorotycznie powinien mieć jasne włosy... hmmm... ciekawe czy pamiętam imię tego pieseła...nie no nie pamiętam. S: Jakieś smokopodobne coś, może być. U: Przestała lubić PH, stała się podejrzana. *down do Kruka* kiedy, jak i po co, jeśli to prawda Sośnie nogi z dupy powyrywam ładnie mówiąc ;- ; Edytowano Lipiec 28, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Nick: Elf tak bardzo. NIE WIEM CO O TYM SĄDZIĆ, TO PO PROSTU PONAD MOJE SIŁY. Avatar: Zaskoczenie. A co to? Czyżby elf? WYGLĄDA NA TO ŻE TAK >.C Sygnatura: A to akurat fajne, bo powróciły wspomnienia z oglądania pewnego fajnego kreskówkowego cesarza User: Elf, paskudny elf! :C Moderatorka, nazywana na SB przez Sosnę "swoim murzynem". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 N: Całkiem łatwy do zapamiętania A: Dość długo nie zmieniał, Heheszowi się już trochę znudził S: Bardzo podobają się Heheszowi te kolorki U: Hehesz nie miał okazji poznać, ale sprawia dobre wrażenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 N : Hehesz mały. Pospolite A : Gilbert z budyniem na głowie... ops, to są uszy psie, albo pomidorówka... nie wiem. gilbert to gilbert i jego wodorosty. s : Ozbert. Mówi, że gdy na nią patrzy to rzyga tęczą u : Co to właściwie "Mały Hehesz"? Mały Hehesz-rodzaj stworzenia które z wyglądu bardzo przypomina człowieka, jednak różni się od niego zachowaniem. Mały Hehesz w przeciwieństwie do człowieka cały czas cieszy mordę. Bardzo łatwo go jednak zranić słowami. Mały Hehesz stara się być optymistycznie nastawionym na świat, jednak czasami zaczyna czuć, że jest bezużyteczny i nic nie warty. Wtedy konieczne jest podniesienie na duchu, w przeciwnym wypadku Hehesz popadnie w depresje. Mały Hehesz jest zagrożonym gatunkiem. Na całym świecie został około 1 Hehesz. Uwaga! Na widok avków i sygnatur Hehesza możesz rzygnąć tęczą xd Ważne! Hehesz mówi o sobie w trzeciej osobie, a jeśli Tobie się to nie podoba, to Hehesz przeprasza bardzo, ale nie zmieni swojego sposobu mówienia. Zalety Hehesza: Hehesz potrafi: -pocieszyć -rozbawić -rozwalić mózg -ogólnie sprawić, że na Twojej mordce pojawi się wykrzywienie nazywane powszechnie przez ludzi "uśmiechem" Wady: (lub cechy które nie wszystkim mogą się spodobać) -Hehesz czasami nie ogarnia wielu rzeczy, nawet jak mu tłumaczysz kilka razy xd wzięte z profilu małego hehesza 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 (edytowany) Nick: Cassidy, Ferejli, wilki, oceloty, matulu, sporo tego, moja krew Avatar: Często zmieniany, teraz jest z tej serii tych pokracznych zwierzątek, pozdrawiam ;-;Sygnatura: I HAVE NO FUKING IDEA WHAT THE HELL IS THIS. Smoko-pieso-koto-zielono-cośUser: Zacznjimy od tego, że od początku powstania konta tej użytkowniczki, miałem ją za nie lada idiotkę. Było to przez dłuższy czas jej kadencji na forum, kiedy jeszcze miała mniej postów ode mnie (ten fakt nie ma nic do tego). Dopiero po jakimś czasie, dłuższej wymianie zdań, dostrzegłem że da się z nią żyć, a nawet, jest całkiem fajna ^^ Dobrze wiem również, że jestem dla niej jak ojciec, mentor, mistrz, przewodnik życiowy, wzór do naśladowania i wszystko co najlepsze. Oprócz tego lubię jej sposób bycia, takie malutkie urocze szopy pracze. No i jej mąż jest w porządku Edytowano Lipiec 29, 2014 przez Kruczek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 N : Za długi, skracam na Showi :3 A : Parti. to mi się podoba x3 s : nudna i szara... u : wnerwia ją wszystko i nic lubi pastelowe pieski od lupisvulpes. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 N: Cassidy, ładnie, krótko etc. A: Nadal nie pamiętam jak ten hobbito-pies ma na imię ;- ;. Chyba na "L"... S: Smoko-coś. Ta... U: Ma tyle nagród co ja, wow. Część foruma ją wielbi, a część nienawidzi. Ja tam ją lubię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 NICK: Fajny i oryginalny AVATAR: Nawet... SYGNA: Sygna jest super OCENA KOŃCOWA: 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 n : Halucynacje tak bardzo... a : fluttershy na mnie krzyczy... s : ładna z fluttershy :3 u : nie znam. z tytułu widzę , że jest ninja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 N: Wreszcie Cassidy. Nie żadna Wilczyca, Ferejli ani nic z tych rzeczy. Poprostu Cassidy. I jest dobrze. A: Może być S: Smoko-podobne coś... jak kto lubi... U: Nasza zwariowana Cassidy. Hehesz lubi ją. Tak bardzo bardzo :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się