Kruczek Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 (edytowany) Nick: Mały Hehesz, kojarzy mi się niezbyt ciekawie, ale całkiem fajny. Avatar: Animcowe paskudztwo zero na dziesięndź wyjć Sygnatura: Piesełki z tego czegoś, co próbowałem oglądać ale mi się nie udało. 7/10 User: Mówi o sobie w 3 osobie, dziwne stworzonko żywe, nic do niej nie mam. Wyprzedził mnie, przysięgam na laczka własnego, że znajdę jego rodzinę i ją zabiję (masz szczęście że nie mam laczka) Nick: Nie wiem co to minish ale całkiem spoko, nic do tego nie mam. Avatar: Wieje animcem, ale piesek kojarzy mi się z poodsem więc na plus. Sygnatura: Zebrał jednego Korwina, brawo. Oprócz tego jest jak AJ, naprawdę przeżyłbym bez tej wiadomości. User: Zbanowany, wkurzający, ale oprócz tego nie mam nic do zarzucenia. Edytowano Sierpień 17, 2014 przez Kruczek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 N: Nazwa wywodzi się od Ptaka. A: Nasz stary dobry Grabowski. S: Fajna sygna U: Lubię go. Często wchodzi na SB, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 (edytowany) Nick: Średnio mi się podoba. Taki... hmmm... bardziej pasuję jako imię młodej, wioskowej zielarki z jakiejś gry RPG. Avatar: Bardzo mi się podoba. Pomimo, iż nie lubię RD, to narysowana jest w sposób, który bardzo lubię. Świetną kreską. Sygnatura: Jakiś cytat, to tam nieważne. DevianatART nawet ok, choć za dużo shippingów, więc brak "łocza". Strona na Facebooku jest, moim zdaniem, zbędna. Twitter ładny i nawet trochę obserwujących masz. Good work! User: Nie znam za dobrze, ale odczucia co do Ciebie mam jak najbardziej pozytywne. Edytowano Sierpień 17, 2014 przez Talar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 N: Podoba mi się, prosty i bez udziwnień. A: Coś mi ta postać mówi... ale za nic nie mogę sobie przypomnieć kim ona jest. Sam awatar wydaje się mieć dość niską rozdzielczość. S: Ta sama postać co w awatarze... Raz tylko oglądałem ojca chrzestnego, ale coś nie pasuje mi ta postać do filmu. U: Gości na forum już od dłuższego czasu, lubi udzielać się w dyskusjach a znany przede wszystkim z chorej walki z wiatrakami clopami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 N: Łatwy, dobry w zapamiętaniu, mi tam może być A: Ładny S: Teraz takie kwestie w sygnaturze jest dla mnie zwyczajem, mi tam się podoba + ten styl rysowania, wow U: Lubię poznawać nowe osoby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 N: Jak najbardziej kulturalny, niema co. Z ciekawości wpisałem w google. Wyskoczył mi jakiś zielony elf. A: Kiedyś oglądało się Naruto. Z tego co wiem nadal jest emitowany, ale ja zakończyłem na tym co leciało na pewnej stacji telewizyjnej. S: Nie wiem o co chodzi ale podoba mi się ,,liczba zebranych Korwinów'' I + za AJ U: Czasem się zdarzy że zobaczę jednak nigdy z nim nie rozmawiałem. Mimo to na pierwszy rzut oka wydaje się być w porządku 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 N: Kojarzy się z wilkami. Brzmi fajnie A: Fajny pegaz i m fajny strój S: Widać czego jesteś fanem no i są linki. Wykonanie fajne U: Widziałem w różnych tematach. Widać że jest fanem Applejack. Wydaje się w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 N: Kojarzy mi się z Magnusem z Darów Angela. Całkiem całkiem. A: Applejack, nie mam chyba nic do niej... S: More Applejack. U: Kojarzę, wygrał mi działowy quiz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 Nick: Elf jak zawsze spoko ;> Awatar: Kololowy awatarek z elfami Sygnatura: Niezmienny od dłuższego czasu, też mi się podoba. User: Nasz formułowy Elf, wszędzie elfy, fanka Orlanda Bloom. Ciekawa, miła osoba którą często widuje, nie rozmawiałem, ale użytkowniczka jak najbardziej na plus ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 (edytowany) N: Nie wiem czemu, ale kojarzy mi się z tym psem z GMO(wtf?), ale ogółem mi się podoba. Krótki i łatwy. A: Słaba jakość, ale podoba mi się kreska. S: Jakiś cytat... Taki... mądry... i prawdziwy. Daje okejkę. U: Niestety nie znam i widzę pierwszy raz. Kojarzę, ale nie poznałam po nicku. Pacząc na profil widać, że jest w moim wieku. Edytowano Sierpień 20, 2014 przez Krulig MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 Nick: Nie mam pojęcia po co specjalnie pisać z błędami. Mimo to nawet okej. Awatar: Jakaś chińska bajka, nie oglądam, nie wiem o co chodzi. Sygna: Kolejna chińska bajka, przynajmniej nieźle się prezentuje User: Kojarzę ją z jej prac konkursowych. Jest okej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 Nick: Kojarzy mi się z grami przygodowymi Awatar: Nightmare Rarity zawsze na propsie. Sygnatura: Art jednego z moich ulubionych artystów więc wielki + User: Nie miałam bliższej styczności ale wygląda na dobrego użytkownika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 N: kojarzy mi się z Japonią i z całowaniem (bo kiss-umie) ;D A: czyżby radosny disco-raptor? S: nie znam postaci ale wygląda na sympatycznego gostka. Lubię połączenia niebieski/ pomarańcz jak u niego. U: zdaje się, że widzę po raz pierwszy O_o gdzieś ty te 744 posty nabijała do tej pory? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 N : Kojarzy mi się z jakąś rybką ^^ a : urocza Ta Flutterka, zazwyczaj jak dają pucyki flutty albo lunę to do zestawu biorą flutti albo lunę.. s : a tutaj jeszcze rarity wcisnęli. obeszłoby się bez xD u : nie znam więc nie oceniam, ale chyba jest wielkim leniem, bo aż element lenia dostała przynajmniej tak się chwali w tytule . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 (edytowany) N: Lepsza była Cassidy, ale już troszkę przywykłam do niego... A: Śmieszny piesek. Toony, da? Dam okejkę S: Fajna kreska. A spoiler... nie mam zdania. U: Krejzi pupilek forum, którego chyba wszyscy znają(zwłaszcza, że w drugiej edycji dostała awarda .-.) Czasem zbyt bezpośrednia i chamska, ale jakimś cudem wciąż ją lubię. Edytowano Sierpień 21, 2014 przez Krulig MaLinka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 n : fajny ten królik , ale po woli nimi rzygam a :Oz, a kto inny? Yandere ? s : Chwaliła się ,że robiła kwiatki ;w; aww... są takie słodkie, ale się słodziutko uśmiechają ;u; u : kazała się tu zhejcić. Lubi mnie! + :3 pochwaliła moją Dorszewice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 N: Fajny zakładam że jest związany z jeźdźcami smoków A: Wydaje mi się że to jakiś czarno-biały pies. Wygląda fajnie S: Znowu jakieś psy i kawałek z jeźdźców smoków. Jak dla mnie super U: Ma sporo nagród widziałem w wielu tematach. Wydaje się fajna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 N: Kojarzy mi się z płatkami "Magusie" z biedronki. A: "ejdziejka" jak dla mnie może być. S: Scenka wyjęta z odcinku "Bats!". U: Nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 N: Sympatyczny nick. A: Flutterka i Luna S: Całkiem dobre rysunki i 2 fajne kucyki, bo Rari nie lubię. U: Miła osoba, zajerestrowała się niedługo po mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 n : nie ogarniam, kojarzy się z ShowTimem więc okej. A L Jakiś kucyk, może być n : napisy. pomijam u : nie znam do końca, założyła drugie konto bo stwierdziła, że tamto usunie i się teraz truci jak to zrobić xd 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 (edytowany) N: Na początku myślałem, że 5 litera to małe L, ale gdy się doiedziałem, że to duże i to wychodzi normalny nick. Spoko A: Nie wiem co to za kucyk, pierwszy raz go widzę S: Links, links everywhere! + za DeviantArt :3 U: 1 postów, zgaduję, że nowa Baw się dobrze I nie znam, bo nowa Night Fury mnie wyprzedził :/ No to o Night Fury: N: Nocna Furia A: "Kotek!" Cytat z pewnej bajki, który pasuje ^^ S: Nie ogarniam o co chodzi z tymi pastylowymi pieskami Mi tam może być U: Często JĄ widzę, mi tam pasuje @down Już poprawiłem, dzięki! Edytowano Sierpień 21, 2014 przez PanMinish Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 n : nie ogarniam do końca ale może być a : masaż mopsa ;3; s : szaro.. szaro. szaro, szaro epydżek! u : widzę tylko czasami na sb a tak to nie kojarzę, chyba, że z kimś pomyliłam jak to ja A: "Kotek!" Cytat z pewnej bajki, który pasuje ^^ U: Często go widzę, mi tam pasuje A. Toonny nei jest taki zły by nazywać go kotem T^T to jest piesek i nim zostanie. u. często JĄĄĄĄĄĄĄĄ widzę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 N: brzmi poważnie i zabawnie kontrastuje z avkiem ^^ A: aww ten pieseł jest jednym z moich ulubionych S: reklama ulubionych fandomów zawsze spoko, przynajmniej twoje gify nie walą po oczach i nie ruszają sie z zawrotną prędkością x.x U: bardzo pozytywna i mega aktywna osoba, zawsze miło ją widzieć w temacie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Nick: Dobrze rozpoznawalny, nie pamiętam, żeby zmieniała. Plusik. Awatar: Ładnie wycięty. Bardzo estetyczny. Sygna: Również bardzo mi się podoba sposób wycięcia. Skądś kojarzę tę pracę. User: Bardzo pozytywna użytkowniczka. Ode mnie wielki plus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Nick: Dość oryginalny. Ciekawi mnie skąd się wziął pomysł na niego Avatar: Nightmare Rarity? Właściwie nic o tej postaci nie wiem, poza tym, że wystąpiła w oficjalnym komiksie od Hasbro. Bardzo mi się podoba nawiązanie tego obrazka do pewnej sytuacji z pierwszego sezonu. Sygnatura: Cały czas kojarzy mi się z obrazkiem narysowanym przez Big Mike'a dla Amola. Kreska przyjemna dla oka. Użytkownik: Raz po raz widujemy się na SB. Kojarzy mi się głównie ze wspólnych gier w Haxballa, oraz ze swoich rysunków. No i jeszcze z tego, że zarejestrował się tego samego dnia co ja Powodów do narzekania nie mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się