Mrs.Octavia Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 N: Hamada? Ale, że ©Ham Ada? :( A: To z tej nowej bajeczki. S: Definitywnie nowa bajeczka. U: Wreszcie mnie nie denerwuje avatarem, ani sygnaturą :') *rzuca cukierki* 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 N : kojarzy mi się z żabą D: nwm czemu! A : a ... a o to ten nieustraszony xd s : Gifowisko.pl U : Jest bardzo fajny/na (wiem, że na ale ciii~) N: Hamada? Ale, że ©Ham Ada? :( nie! ależ Cassidy hama da (wam) a tak na syrio to chodzi o nazwisko z bajki X"d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 N: Hamada... meh, kojarzy mi się bardzo z gegrą, której nie lubię. Zaś reszta nicku spoko. ^^ A: Bombka świąteczna z tulącym się do niej "czymś". S: Sądząc po dedukcji jaką wyciągnąłem z dwóch gifów umieszczonych w sygnaturze, stwierdzam, że prawdopodobnie w avatarze jest ten sam robot z jakieś tam baji. U: Podejście numer x Miła użytkowniczka, udzielała się w dziale, który obecnie prowadzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 (edytowany) N: Garin - Krótki, fajny i git A: ŚWIETNA dziewczyna! (Myślałem nad takim awatarem...) S: Picie w samotności...? NOPE! U: Spoko Avatar, z którym idzie się dogadać Obrazki proszę wrzucać w spoiler. ~Gold Edytowano Grudzień 17, 2014 przez GoForGold Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 N: Cóż. Nigdy nie będzie ten nick pozytywny w moich oczach. Oczywiście mówię o samym nicku, nie o userze strasznie niepraktyczny, niby pokazuje do jakiego fandomu należysz, ale...nope A: Obrazek dość ładny, uroczy :3 Ale niestety moim zdaniem nie pasuje do avatara. Za bardzo rozpikselizowany ^^ S: Mam przez nią koszmary ;_; U: Aktywny użytkownik, udziela się w wielu różnych działach i zawsze ma swoje zdanie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 N: no już nie próbuj się tłumaczyć, że to ma być "piracki" kapitan ;DDD A: nie widzę........... x.x S: LOL dobre, podoba mi się XD U: sympatyczna i -zdaje się- wesoła osóbka. Żałuję, że jeszcze nie poznałam jej lepiej. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VII The Chariot Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 N: "płonące pytanie"? A: Pani z wielkiej szóstki (moja siostra mi powiedziała ) S: nie mam telewizora ale kiedyś był taki serial Legenda Kory czy coś... U: osoba zdaje się kreatywna i radosna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 N :że jak kto kogo co? A : haah xd nwm czzemu mnie to śmieszy. S : nie ma/nie widzę U : pirwszy roz na łoczy pacze --.-- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VII The Chariot Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 N:Oryginalnie A:Biały humanoid na ogromnej kuli ( zgaduję że ta wielka szóstka jest niezła, bo dużo ludzi ma awatary z postaciami) S:Biały humanoid przybija żółwika dwojgu przedstawicielom rasy ludzi... czy jakoś tak U:odczuwam że jesteś radosna i pracowita... to można mieć tyle postów??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 (edytowany) N: Ymm.. Jakiś władca z du*y z zacofanej krainy? A: Podwładni i ... król? S: Ni mo. U. Nie znam za dobrze, ale z tego co widzę, to ma poczucie humoru albo jest arogancki (według mnie xd) Edytowano Grudzień 20, 2014 przez DarkEpisod Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VII The Chariot Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 (heh jestem arogancki...ale fajnie) N: Czarny Odcinek! A;mój ulubiony znaczek S;kiedyś widziałem podobny filmik U:rozbawiłeś mnie z tym władcą z zacofanej krainy także masz poczucie humoru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 N: Ciekawy ale nie jestem w stanie z niczym skojarzyć A: Wygląda całkiem fajnie S: Niestety nie mogę ocenić bo nic tu nie widzę U: Widzę pierwszy raz. Nie jestem w stanie nic powiedzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VII The Chariot Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 N: Magus... czy jesteś magiem? A;złe oczy Wielkiego Króla Ciemności! S: i znów Wielki Król Ciemności... U: także widzę pierwszy raz ale zgaduje że lubisz naszego pana zła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 N: hmmm... niech pomyślę... Dayan kojarzy mi się z... jakąś gwiazdą rocka A: Yaaa! pastelowy osiołek! S: Fan Luny Nr. 1 U: No cóż, za dobrze nie znam, ale tylko ze słyszenia. Z tego co zaobserwowałem, to dość ciekawa osoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VII The Chariot Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 N: kojarzy mi się z selerem nie wiem czemu... A:Luna a obok fluttershy wampirzyca, kreatywnie S;fanka luny,rarity i fluttershy oraz dwa linki pospolicie U:dopiero co się spotkaliśmy więc nie mogę ciebie ocenić ale wydajesz się ciekawą osobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 N: Czy tylko ja wiem, że to nazwa jednej z kart tarota? ;-; A: I to samo, czy ja jedyny wiem, że to tytułowa karta tarota z The Binding Of Isaac? ;-; S: Ni ma U: Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 N: fajny i nie skomplikowany. Z Luna się kojarzy. A: Flutterka i Luna. W swoich wampirzych wersjach. :3 S: proste userbary. U: Lubie ją. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 N: Hmmm... Mówić z powrotem szaro? (tłumacząc na polszki) Ciekawe, ciekawe. A: Pieseł z walizką. S: Pieseł na pociągu... chyba... a w tle cmentarz lub post-apokaliptyczny świat. U: Po argumentach wyżej uznaję, że user lubi... pieseły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 N: Dark Brotherhood A: Ta piosenka, bodaj Radioactive. S: Battlefield Black KFC 2 U: Propsy za avatar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 N: Kuba Wielki. Nie przepadam za takimi nickami z imionami. Jakoś tak zawsze dając se nick wolę zakryć swoje imię i ponieść się fantazji, by wymyślić coś innego, co będzie pasowało. A: Dwie dobre antagonistki. Ładnie zrobiony avatar. S: Obrazek - wszystkie księżniczki, dość dziwnie sklejony "kolaż" moim zdaniem. Chyba ma fetysz do księżniczek A co do cytatu. Bardzo mi się podoba. Bardzo. Propsy. U: Szczerze to nie widziałam ani jednego posta tego gościa Wydaje się całkowicie miłym i spokojnym człowiekiem. I też mieszka w Opolskim ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 (edytowany) Nick: Słaby. Połączenie imienia z dziwny GR8. Nie wiem, co to, lecz fajnie by było, gdyby te dwie litery i cyfra coś oznaczały. Avatar: Szczerze, to zawsze widziałem tą Kryśkę z przodu i dopiero teraz dostrzegłem, co się kroi w tle. Tak czy siak, słabo mi się podoba, ale ta ramka ratuję sytuacje. Sygnaturke: Obrazek średni, za to sam cytat brzmi fajnie, lecz odnosi się on do patriotyzmu, a ja osobiście za Polską nie przepadam (choć dobry patriotyzm nie jest zły). User: Avatar mocno kojarzę, lecz samego usera słabo. Nie wiem, kim jesteś. Komu o tej porze chce się cokolwiek pisać, nie licząc mnie! Nick: Podoba mi się, lecz nie wiem, co to Perv. Avatarke: eeeee... Nie wiem, co to za gwiazdka na jego czerepie, bo jako hełm to to strasznie niewygodne musi być. I jeszcze ten list i tajemniczy uśmieszek na twarzy. Hmmmmm Sygnatura: Śmieszne troszkę, lecz jego "twarz" jakaś taka... strasznie odpychająca jest dla mnie. Nie wiem, dlaczego. User: Spoko osoba, choć czasem wydaję mi się, jakby odpisując komuś, miała do niego jakieś pretensje. Mimo to rozważam dodanie tej osoby do znajomych. Edytowano Grudzień 22, 2014 przez Talar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 N: Wciąż taki sam, wciąż porządny i charakterystyczny. A: Wprawdzie już w Dotę nie grałem od dawna, ale Earth Spirit rozpoznaję. Jeden z ładniejszych świątecznych avatarów na forum. S: Dwa cytaty, pierwszy mi się bardzo podoba, zaś drugiego nie rozumiem. Będę musiał się nad nim zastanowić, póki co mnie lekko on konfunduje. U: Kiedyś już oceniałem, jednak od tamtego momentu moja ocena się zmieniła. Na plus. Dodatkowo, ma on tendencję do zwracania się do mnie w rodzaju żeńskim. Jakoś się z tym pogodziłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 N: kojarzy mi się z mieczem, walka i magią i średniowieczem- nie wiem czemu A: nie widzę ;_; S: TAK, lubię ten film bardzo. Nie jest w mojej topce, ale chętnie do niego wracam ^^ U: widuję tu i tam, ale rzadko jednak nigdy nic złego nie rzuciło mi się w oczy ostatnio bardzo się stara przy Starciu Tytanów, propsuję to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 N: Jeszcze pamiętam, jak zadawałem jej pytania w zapytajce. Te skarpety/cokolwiek na kopytach ładnie wyglądało. A: Kojarzy mi się z Shas'la T'au http://vignette1.wikia.nocookie.net/warhammer40k/images/e/e0/Fire_Caste_Warrior_2.jpg/revision/latest?cb=20130101190632 S: Legenda Korry. Niby ciekawe, ale nie przepadam za Steampunk'iem. U: Nic, a nic. Nie piszę raczej w tych samych tematach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 N: Nick jakiś taki... nic nie mówiący. No poza tym, że użytkownik ma na imię Kuba. A: Pogubiłem się... Nie wiem co, gdzie i jak... S: Widocznie lubi księżniczki.. U: Czasami go widuję tu i tam, ale wydaję się być normalnym człowiekiem.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się