Jump to content

[Zabawa] Oceń poprzedniego użytkownika v2

SystemShy

Recommended Posts

N: Lisica. Jak już mówiłam milion razy - lubię nicki ze zwierzątkami. Tym bardziej, że lisiczki są słodkie ;3

A: Rosja w grze o tron,...wygląda fajnie :v Ale nie przepadam za GoTem, za to lubię te wszystkie "balle"

S: Serbiaball! Zawsze dobrze ją widzieć w komiksach, a ten art jest śliczny. 

U: Lubi Serbie i wszystko co z tym krajem związane, ale tak to nie znam człowieka, chociaż wydaje się fajny. Lubi komiksy pokroju Polandballi :v

N: Seluna... Sel-una... Ser uno :ming:

A: Ładna Rarcia pijąca kakałko

S: Tak bardzo codzienne ;-; do tego kilka linków :v

U: Wydaje się spoko userką, średnia ilość postów i obecna avatarka Derpy. Po za tym nic mi więcej nie wiadomo :spike:

N: Od zawsze taki sam, krótki i rozpoznawalny. Nie wiem czy ma jakiś głębszy sens, jakieś ukryte symbole iluminatów, ale google też nic nie wie.

A: Jak widać Snuja przywiązał się do swojego wesołego avka, taki heheszek.  Mi tam nie przeszkadza.

S: Co do gif-u, trochę straszne.  Sygnatura zawiera słodką niespodziankę dla każdego fana awiacji, a  same cytaty, choć znałem, są całkiem niezłe. 

U: Kilka razy rozmawiałem, kilka razy się natknąłem. Naprawdę fajny gość, który jest już na forum od dłuższego,  długo wytrzymał.  Interesuje się lotnictwem więc ma u mnie dodatkowy plus. A co mi tam - gość jest jak najbardziej w porządku. 

Edited by WilkU
  • Upvote 1

WilkU 

N: Nie wiem po co to udziwnienie z ostatnią literą.

A: Stały, niezmienny i ładny. Fajne OC.

S: Nie lubię latających żelaznych ptaków.

U: Spoko user, ale znam go dość słabo, no, nie tak bardzo słabo, ale nie gadałam z nim nigdy na PW czy coś. Na forum jest już całkiem długo. 

N: Nie powiem, oryginalny. Plusik ode mnie.

A: Jakiś alikorn z tekstem po niemiecku, fuj, po niemiecku.

S: Czarno-biały smok, ładnie narysowany, zazdroszczę (szkoda że nie wiem komu) że nie umiem wycisnąć takiej czerni z ołówka.

U: Fanfikofil, poza tym nie znam bliżej.

Edited by Damikkos

N: Ładny, oryginalny, zawsze na plusik. W dodatku ma zwierzątko w sobie! -kos :v

A: Dość urocza Rejnbołka, chociaż jej głowa chyba trochę za duża. Ale fajnie se stoi na chmurce, taki uspokajający avatar.

S: Co tu dużo mówić? Może ten brak sygnaturki oznacza jakąś pustkę w życiu użytkownika? Kto wie...

U: Szczerze to mimo tylu postów to nie widiałam za bardzo na forum. Ale nie bierz tego do siebie, ja zapominam wszystkiego, mam głupią pamięć ;_;

N: Kapitan spoko tylko gdzie jest obecny ? A ogólnie spoko nick, krótki, prosty i rozpoznawalny. W sumie aprobuję

A: Nie mam zielonego pojęcia, kto to ale obstawiam, że to jakiś boss z DS wybacz moją niewiedzę... nie przeszedłem DS :v

S: Śpiący gościu z avka... dalej nie znam :v

U: Jakoś rzadko miałem okazję gadać ale wydaje się spoko :v

Nick: W sumie, to z biegiem czasu przestał mi się on podobać. Znaczy, zawsze był on dla mnie taki 6/10, lecz teraz jakoś tak 4/10. Przynajmniej jest łatwy zarówno w zapamiętywaniu jak i w wołaczu.

Avatar: To ta bździągwa z lola. Średnio mi się podoba, 4/10

Sygnatura: Spam obrazkami w spoilerze, które mało co znaczą, choć złe absolutnie nie są. Jednak ten art pod spoilerem całkiem całkiemm 7/10

User: Znam bardzo mało, lecz z całej tej eSBe-owej armii on wydawał mi się nieco inny i nieco samodzielny, czyli że z biegiem czasu nie stawał się taki, jak reszta, co cenie jak najbardziej. Po za tym, ni cholery więcej nie mogę powiedzieć.

• 2 weeks later...

N: Nawet ujdzie, bo krótki i bez dziwactw.

A: Gang z kraju którego podobno nie ma :dunno:

S: Stare dobre i aktualne cytaty.

U: Raczej się nie znamy i nigdy nie gadaliśmy ze sobą...

N: Prosty, ale tak bardzo rozpoznawalny na naszym forum. Jest wręcz jego sygnaturą ;-;

A: Nie wiem czemu ta Luna tak na mnie patrzy, ale to jest creepy xD

S: "Ask not the sun, why she sets..."

Matko, kiedy ja ostatnio oglądałem tą animację? Jest perfekcyjnie wykonana, więc i sygna ma ten swój klimat. Tylko trochę waży ;-;

U: Tego usera nie da się nie znać. Bardzo aktywny w życiu forum, człek z którym da się normalnie pogadać, poheheszkować na sb :D

Nick: Trochę niewygodny, ale trzyma poziom. Ciągle go przekręcam.

Avatar: Średni obrazek RD. W miarę pasuje jako avek, ale dupci nie urywa. 

Sygnatura: brak oceny

User: Na pewno kiedyś widziałem ten avek, jak i sam nick kojarzę lekko, lecz niestety, nie jestem w stanie nic więcej powiedzieć.

N: Taki...charakterystyczny <3 A ta emotka również. :3 Lubię ten nick, bardzo pozytywny, bo też lubię tulać!

A: Pięknie wykonany :kappa: Ślicznie dobrany, ładna postać. Pewnie grzeszę, ale nie znam jej ;_;

S: Sygna z tą samą postacią. Uroczo wygląda. Avatar do niej pasuje z prostych przyczyń. Wyjaśnione też jest niżej czyj art i czyja przeróbka, ładnie doceniona praca :3

U: WY*EBANY w kosmos, super kumpel :3 Widziałam na żywo i tam też był super, nie mam zastrzeżeń. Gada mądrze, śmiesznie i lubi się tulać. Jak tu nie lubić? XD

N: W sumie ciekawy, tylko po co w nim ta emotka?

A: ładnie wykonany, choć tak trochę jednolity kolorystycznie

S: ten sam kuc+ jakieś linki w sumie ok

U: widuję tu i ówdzie ale w zasadzie to nie znam :v

O jak ja dawno tu się nie udzielałem :spike:

N: Wiedźmin incoming, więc Rivia być musi. Najbardziej znane drzewko tego forum. Dla mnie lepiej, żeby został :sosna: bez udziwnień :giggle:
A: Pani. Ciekawy art. Cieszę się, że wykorzystuje swoją zdolność moderatorską, by mieć większy avek :x
S: Giery w spoilerze. Bardzo fajna Luna na Lugii :D
U: Znam i to osobiście. Dobry człowiek, miły, odkąd pamiętam działa w ekipie. Polecam, Imesh Approved :rdblink:

N: Pamiętam, że już wcześniej zwróciłam uwagę na na ten nick, bardzo fajny.

A: Sugar Belle na avatarze, jak słodko <3

S: Sygnaturka tak samo słodka, no i lubię fiolet ;)

U: Wprawdzie jestem tu od niedawna i mało kogo rozpoznaję ale z tego co zdążyłam wyczytać na forum to jest to ktoś ogarnięty, wyważony ale z poczuciem humoru. Bardzo lubię takie osoby :)

Ja ogarnięty :3 Dziękuję <3

N: Domyślam się, co oznacza, bardzo fajny :3

A: Creepy Hello Kitty XD Całkiem chwytliwe :v w sumie fajny, chociaż wolę te "urocze" :3 

S: Nostalgiaaaaa, approved!

U: Widzę Cię pierwszy raz, ale... wydajesz się być miła, więc jest okejka :D

NINJA

N: Cóż... imię i pewnie jakiś randomowy dodatek. Ale rozpoznawalny na całym forum :v

A: brak

S: brak

U: Czasem jest śmiesznie, czasem jest kiepsko, ogółem 50/50, ale nic do Ciebie nie mam ;)

Edited by Sir Hugoholic :3

N: Idealnie pasuje do usera, a z dodatkiem Sir i minki jest jeszcze lepszy. Nie zmieniaj go nigdy~

A: Dziwnie się ocenia avatar, który sama robiłam... Ale obrazek do jego użycia bardzo ładny~ 

S: Właściwie mogę powiedzieć to samo, co wyżej :v Dodam tylko, że double Diamond lepszy :c 

U: Uwielbia hugi, nie wstydzi się uczuć.... No może się wstydzi, ale to jest urocze~ I wspaniały z niego przyjaciel :3 

N: Jak ruska czapka.

A: Ładne. Serio.

S: Sowa uszatka... Ciekawe jak smakuje.

U: Cóż, aktywna userka, której nie sposób odmówić sporego wkładu własnego w forum. Raz się z nią zgadzam, częściej nie, ale szanuję za to, że potrafi merytorycznie uzasadnić swoje zdanie, a to w dzisiejszych czasach rzadkość. Na plus.

N: Kojarzy mi się z olbrzymim ciastem O.o

A: Randomowy alikorn i jakieś słowa po niemiecku. Całkiem fajne ^^

S: Własnoręczny rysunek, jak myślę? Super. 11/10.

U: Pisze fanfiki, rysuje, hejtuje ludzi... Pegasis godna poszanowania :D

Nick: Velvet to mi się kojarzy z tym papierem do tyłka, albo z takim kozaczkiem z Chojraka, co się Velvet Vic zwał i pianistą jezzowym był. Orchid to taki item w docie, fajnie wyglądający zresztą. Ogółem nick mi się bardzo podoba, choć nie przepadam za tymi składającymi się z dwóch słów. 9/10

Avatar: Art niby zwyczajny (i zapewne wycięty z jakieś większej pracy), lecz na avek pasuję świetnie. 8,5/10

Sygnatura: No tu już jest gorzej. Rysunek mi się średnio podoba z powody takiej... hmmm.. za miękkiej kreski, a róg wygląda jak serdelek. Raczej słabo, 3/10

User: Widziałem tu i tam. Z tego, co kojarzę, to user jest radośnie-średnio ogarnięty, lecz niczego złego w tym nie ma. Jakoś średnio przepadam za takimi ludźmi, ale niczego złego w tej osobie nie widzę. Niech będzie szczęśliwa, w końcu to jest najważniejsze.

Nick: Taka waluta chyba, czy coś. Ogólnie prezentuje się dość dostojnie, nie mam nic do zarzucenia. Nie powiedziałbym że mi się podoba, ale nie jest też zły.
Avatar: Jakaś ładna pani w koronie. Ma cycki. Nie wiem kto to, ale prezentuje się fajnie, biorąc pod uwagę to, że przyrządziła ten obrazek ta sama osoba, która przyrządziła mnie.
Sygnatura: Pierwszy cytat widziałem już miliard razy w internecie, czasami podpisany ~Chuck Norris ~Paulo Coelho ~Jabba the hut i masą innych autorów. Drugi cytat Churchilla, jak najbardziej props. Plus taka ciekawostka: Churchill zawsze kojarzył mi się z takim puszystym, małym stworzonkiem z czerwonymi oczami.
User: Lubi się rozpisywać, kiedyś gościa nie trawiłem, ale teraz jest bardzo w porządku. Można z nim od czasu do czasu zamienić słowo. Fajnie pisze, wstawia heheszkowe obrazki i filmy do dziwnych tematów. Lubię go.