Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 N:Jedyne co mi się kojarzy to Seszele A:OCZOPLĄS S:Ledwo widać co tam jest napisane na tych jasnych userbarach U:Znam i widzę często,za często Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 (edytowany) N:No...ten no...no...a kto inny jak nie Octavia? A:Bardzo ładniutki,przedstawiający Islandię S:Średnio lubię Yaoi,ale ten gif jest obłędny xD U:Znam ją,bardzo często ją widzę i zarażała mnie wieloma rzeczami.Jara się krajami Nordyckimi,a zwłaszcza Islandią. Edytowano Czerwiec 13, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 N: Śliczny, taki milutki dla oka i ucha A: Nie wiem co to jest, ale wygląda dobrze, nie przepadam za anime, więc stwierdzę że księżyc najpiękniejszy S: Duży plusik, pomaganie kotce, własne konto na yt a reszta to anime, wygląda całkiem w porządku. U: Znam i jej zdjęcie mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Nick: Musi być w tym jakiś kruczek AV: Jack Black? Sygna: Filly Flutterka przypomina mi kawałek Cola Euphoria - Fluttershy's Rhapsody ( polecam tym, którzy lubią od czasu, do czasu zryć sobie beret ) U: 100 postów, a ja jeszcze go nie poznałem? Musze znależć jego GG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 N: brzmi srebrzyście A: Daring do z miną coś pomiędzy WTF a ogólnie spoko S: dużo linków do OC i rysunków U: jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 N: Brzmi jak nick damski, ale ma swój urok. A: Przyciąga wzrok S: Userbars everywhere, ciekawa sentencja U: Nie znam gościa, ale widze go często w zabawach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 N: brzmi jak kurczak. A: Jack Black. S: Nie za bardzo przepadam za Fluttershy. U: Tez widzę go czasami w zabawach, ale nie wiem jaki jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eltu Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 N: Kojarzy mi się z piosenką Aicha - Magmy (daaawno temu posłyszałem, tak jakoś teraz przypomniało mi się) A: Przyciągający wzrok, zygzak na zębach zawsze spoko :rb3: S: Tavi jest +1, Magiczny Link :O U: Nie znam, ale jak poznam to z pewnością napiszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 (edytowany) N: Szymuś. A: Sleepy Dash. S: Fajniasta. U: Tez nie znam, ale poznam. Edytowano Czerwiec 18, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 N: Maisha, coś mi się przez mgłę przypomina. Niestety nie mam pojęcia co. A: Nie chciałbym zobaczyć tego nad sobą w nocy. S: NNie narzekam (wyjątkowo). Skromna, użytkowa. U: Pierwszy raz widzę, z profilu nic nie wynika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 N: Po prostu Tomek. A: Nnope. S: Nawet nawet. U. Nie znam, ale może poznam. c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 N: Przypomina mi tytuł pewnej piosenki... AV: Coś między gremlinem, a Hieną z "Króla Lwa" Sygna: Octavia i Vinyl + Linki User; Dopiero poznaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 N: Srebrna tarcza. A: Daring Doo. S: Za dużo linków. U: Tez poznaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 N:Oryginalny A:Ymmm....co to? S:Muzyczne kuce i linki U:Za bardzo nie znam jednak wiem że rysuje dosyć ładnie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 N: Lubie Octavię. :3 A: Bleehhh... S: Dajcie mi wiadro, będę rzygać. U: Nie znam za bardzo, ale mogę stwierdzić ze jest miła. Robiłam jej requesta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 N: Skądś kojarzę A: jakiś... pies? S: lubi muzykę xD U: skądś kojarzę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 N:Napisane że Eliza ale to nie jest Eliza! <dum dum dum> A:Krwawy i psychiczny S:Rose chyba w bardziej realistycznym wydaniu U:Przypomniała mi gre The Path Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) N: Octavia A: ... Kawai? S: Rusza się! U: miałam < > cie w znajomych PS: Eliza to moi pseudonim Poniważ... Eliza mam na drugie <dum dum dum> Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez Eliza Pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 N:Lizy~ A:Takie...Emoskie S:3 zapytaje widzę! U:Ma ładne 2 imię ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 N: ... pani Octavia? A: Kotek! S: Manga... lub Animus nie rozróżniam U:Czemu już nie ma cie w moich znajomych? PS;: jak się proboszcz zgodzi to na 3 będę miała Nadzieja ... jak się zgodzi.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 N Ładne imię A Mrrroczna niczym las otaczający dom babuniS "Nie zbaczaj ze ścieżki..."U Charakterystyczna, wyróżnia z tłumu użytkowników na duży plus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) N:Z muzyką elektroniczną mi się kojarzy A:Adult Sweetie Bot! S:Jestem królem mojej Dzielni! xD U:Mam go w znajomych,i dobrze,lubie go :3 Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 N: Pasuje jakoś do Ciebie XD Po prostu~ A: Avek jest w ciul uroczy i go kocham S: Hetaliowo :3 Iceland~ U: Cóż, jest spoko i jest mangowcem~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 N; UKRAINA! A: KUT! S" KUT I KRÓLIK! U: NIE ZNAM! a Triste Cordis to nie kobieta....?... nieważne.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 N; UKRAINA! MASZ COŚ DO UKRAINKI?! N:Oddaj imię ;-; A:Emoooo~ S:Moar Emooo~ U:Nie wiedziała że TC to chłopak ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się