Ilovedie Napisano Wrzesień 18, 2017 Share Napisano Wrzesień 18, 2017 Nowy Targ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano Wrzesień 19, 2017 Share Napisano Wrzesień 19, 2017 Ja tam jestem z Inowrocławia. To takie, ani za małe, ani za duże miasto. I w dodatku bardzo czyste. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper Napisano Październik 31, 2017 Share Napisano Październik 31, 2017 Rzeszów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deerloud Napisano Październik 31, 2017 Share Napisano Październik 31, 2017 Jakieś czterdzieści minut drogi od Kielc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 12, 2017 Share Napisano Listopad 12, 2017 Są jacyś Bronies z Zagłębia Dąbrowskiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popiół Przyszłości Napisano Styczeń 9, 2018 Share Napisano Styczeń 9, 2018 Suwałki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Styczeń 9, 2018 Share Napisano Styczeń 9, 2018 Żuławy, Nowy Dwór Gdański. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajsiak Napisano Luty 16, 2018 Share Napisano Luty 16, 2018 Ktoś z Sieradza i okolice? Bo ja tutaj Zduńska Wola Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Luty 16, 2018 Share Napisano Luty 16, 2018 Ja raczej ze wsi czyli z Psar na Śląsku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midnight Dream Napisano Luty 23, 2018 Share Napisano Luty 23, 2018 Wioska w okolicach Kołobrzegu, rzut beretem mam. Ktoś w okolicy chętny na piwko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 23, 2018 Share Napisano Luty 23, 2018 2 minuty temu, Midnight Dream napisał: Wioska w okolicach Kołobrzegu, rzut beretem mam. Ktoś w okolicy chętny na piwko? Byłem tam w pierwszym tygodniu tego roku :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asaznanie Napisano Luty 28, 2018 Share Napisano Luty 28, 2018 Ja mieszkam w Leżajsku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Marzec 16, 2018 Share Napisano Marzec 16, 2018 jestem z lublina 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElectricityBill Napisano Marzec 27, 2018 Share Napisano Marzec 27, 2018 Wilno :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweter00 Napisano Kwiecień 11, 2018 Share Napisano Kwiecień 11, 2018 Założę się, że nie ma nikogo tu z okolic Przeworska, a tym bardziej Kańczugi(takie zadupia na Podkarpaciu)PS. Link do listy nie działa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 11, 2018 Share Napisano Kwiecień 11, 2018 PS. Link do listy nie działa!I nie będzie bo użytkownik,który założył ten wątek już raczej tu nie wróci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Kwiecień 13, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2018 Dnia 12.04.2018 o 00:14, GlaceCordis napisał: I nie będzie bo użytkownik,który założył ten wątek już raczej tu nie wróci. I oto wróciłem XD Link nie działa ponieważ były jakieś problemy z hostingiem. Inna sprawa, że w trakcie tworzenia nowej wersji silnika strony, pojawiła się konkurencja jakieś 1,5 roku temu) i dość ostrym słownictwem podsumowała moje 4 lata prowadzenia spisu. Szczerze, przez to zbrzydł mi fandom. Oczywiście jeśli jest taka potrzeba i ktoś będzie tym zainteresowany, mogę wznowić działalność strony. Przyda mi się tylko trochę czasu na jej ulepszenie (ewentualnie napisanie od nowa ~ pomysły mile widziane) ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 28, 2018 Share Napisano Lipiec 28, 2018 Krynica 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByczekPazerny Napisano Lipiec 29, 2018 Share Napisano Lipiec 29, 2018 Myślenice, około 30km od Krk. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Lipiec 29, 2018 Share Napisano Lipiec 29, 2018 Pribytki (Rosja) ok 60 km od Tambowa. Mamy tylko jedną ulicę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pshemo Napisano Sierpień 15, 2018 Share Napisano Sierpień 15, 2018 Jastrzębie-Zdrój, Śląsk 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Sierpień 15, 2018 Share Napisano Sierpień 15, 2018 Kraków, małopolska. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Sierpień 15, 2018 Share Napisano Sierpień 15, 2018 Dobrzyca wielkopolska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elantir Napisano Sierpień 18, 2018 Share Napisano Sierpień 18, 2018 Wejherowo (woj.pomorskie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Sierpień 19, 2018 Share Napisano Sierpień 19, 2018 Dobrze wiedzieć, że są Bronies i Pegasis całkiem niedaleko ode mnie! Mieszkam obecnie w Limanowej, między Nowym Sączem a Krakowem. Jakbyście chcieli się spotkać i pogadać o kucykach, Wy z Krk i okolic, to jestem otwarty Pozdro 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się