Shine Star Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 (edytowany) Dziewczyna zdziwiła się słysząc pukanie do drzwi. Wszyscy byli na mieście, kto to mógł być? Poszła do korytarza i otworzyła drzwi wejściowe. Edytowano Kwiecień 26, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 - Idealną - zgodził się. - Wiadomo, jak długo go nie będzie? - spojrzał na Keana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Ja zostanę na patroliwaniu korytarza. Może krótkofalówki?- zaproponował Kean Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Cindy zobaczyła Therę i zastanawiała się co powiedzieć. "Hej, masz chwilę? Bo nie chcę żeby ludzie myśleli że z nikim nie gadam."? Nie no, to za głupie. Dziewczyna wytężyła myśli. - Hej, masz chwilę? Bo nie chcę żeby ludzie myśleli że z nikim nie gadam. - wypaliła zakrywając w myślach twarz z zażenowania. "Gratuluję Ci kochana. Dostajesz order głupoty." Cindy spróbowała się uśmiechnąć. Zack przytaknął. - Krótkofalówki to dobry pomysł. Tylko...nie mamy ich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Thera zaśmiała się słysząc Cindy. - Cóż... jasne, wchodź - uśmiechnęła się robiąc miejsce w przejściu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 -Eee...dzięki? - dziewczyna weszła i usiadła na kanapie. "Kurde, jakby tu naturalnie i neutralnie zacząć rozmowę. Co ja o niej wiem. No była z Isseiem i teraz ten Zack. Hmmm..." - Kiedy będziecie razem z Zackiem? - zapytała i zrozumiała co powiedziała. "Miało być neutralnie kretynko." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 No wy nie ale ja z Isseiem mamy 20.- powiedział Kean z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Dziewczyna usiadła obok Cindy. Słysząc jej pytanie zawstydzona poprawiła włosy. - Ja... em... - mruknęła nie wiedząc, co powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 -Ja...powiedziałam coś nie tak? - zapytała zakłopotana - No bo tak pytam, bo chyba każdy się zastanawia. -Po co wam 20 krótkofalówek? - zapytał rozbawiony Zack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Kiedyś z nich korzystaliśmy. A kupowaliśmy ich tyle na czarną godzinę.- powiedział Kean. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 - No to kwestia krótkofalówek juz rozwiązana - podsumował Felix. - Jakieś inne kwestie do dogadania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 - Kiedy? Konkretnie. Dziś w nocy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 26, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2015 ((Twoja postać już mieszka w Death City, była na lekcjach i wie kto jest jej partnerem... )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 (( Czyli może być tak że mieszkam razem, tak? )) Sasha postanowiła pójść zrobić zakupy z racji tego że Romek już przysypiał. Wypadało zrobić jakąś kolacje lecz nie mieli nic chwilowo w lodówce, wróciła po jakiś 10 minutach. Postanowiła że zrobi omlet z serem i szynką, rozbiła jajka przygotowała resztę składników i podgrzała patelnie z olejem. Zapewne Romek obudzi się gdy poczuje zapach jedzenia. Po chwili jedzenie było gotowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 26, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2015 ((Tak, mieszkasz już razem z nim w akademiku)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 - Każdy? - pisnęła załamana. - J-ja.. nie wiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 - To jak, idziemy na te zakupy kochanie? - zapytała Emi z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 26, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2015 - Pewnie, bo jak tak będziemy siedzieć to tylko lody się roztopią, nic więcej. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 - No~ To dobra, chodźmy~ - powiedziała i wstała podając Dave'owi rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 26, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Dave chwycił dłoń dziewczyny i wstał wraz z nią. - To gdzie najpierw? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 - Dooo do spożywczaka~ - powiedziała. - Przede wszystkim trzeba kupić jakieś jedzenie żebym mogła robić nam posiłki i w ogóle. Muszę też kupić zapas słodyczy... Och, jak to dobrze że pieniędzy mi nigdy nie brakuje. - zaczęła myśleć na głos ale po chwili otrząsnęła się. - Dobra, nie ma co tracić czasu, idziemy~ - powiedziała idąc w odpowiednim kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 26, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Dave ruszył za Emi. - Kupmy jeszcze chipsy i czekoladę, dużo czekolady. - poprosił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 - Oczywiście kochanie~ - powiedziała z uśmiechem i pogłaskała go po głowie. Gdy weszli do jakiegoś sklepu spożywczego Emi wzięła wózek i zaczęła się rozglądać za tym co potrzebne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 26, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Dave szedł za Emi. Złapał jej dłoń tak o, żeby jej nie zgubić. - Mam nadzieje że na jutrzejszym zadaniu uda mi się złapać jakąś duszę. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 - Udać się, to na pewno ci się uda~ - powiedziała uśmiechając się i pakując poszczególne rzeczy do wózka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts