Ylthin Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Mały bug na wersji mobilnej: świeżo napisane posty wyświetlane są na forum jako opublikowane "$d min" temu. Nie wyświetla się poprawna wartość. Godziny i dni wyświetlane są poprawnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 (edytowany) Można. Prawy górny róg posta; klikasz trybik i tam masz masę opcji.No właśnie to też nie działa mi...I dlaczego jedni Avatarowie mają pełne uprawnienia, a inni prawie wcale? Ps u mnie jest tak... Kolejna rzecz, której nie mam Edytowano Sierpień 22, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Za każdym razem, jak wyloguję się z forum, muszę resetować hasło, a pod polem, w którym wpisuje się nick usera, wyskakuje wiadomość "enter a valid value". Hasło na pewno wpisuję poprawne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Tam się wpisuje maila, nie nick. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Wiedziałem, że nie nick, ale myślałem, że wpisuje się login, który wybrałem przy rejestracji (w moim przypadku i tak ten sam). Faktycznie z maila poszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Posiedziałem trochę nad swoim problemem (błąd przy aktualizacji pierwszego posta). I tak:Moje postaci:1. Edycja mojego posta, otwierającego temat - błąd2. Edycja cudzego posta, otwierającego temat - błąd3. Edycja każdego innego posta, bez względu na autora - działaInne tematy1. Edycja każdego mojego posta - działaInnymi słowy, problem pojawia się tylko w moich działach, przy pierwszych postach rozpoczynających nowy temat. Założyłem nową listę fanów Lyry i Bon Bon - błąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Ja miałam problem przy edycji pierwszego posta "Fani Rainbow Dash", bo na dwóch aplikacjach mi ścinało. Edytuję swój post-działa, edytuję czyjś inny post w tym temacie-działa. Tylko z tym miałam problemy. Tablet i telefon, aplikacja Chrome i " Internet" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Nie wiem, czy było to już zgłaszane, ani czy to problem globalny czy jedynie jedno z wielu schorzeń mojego telefonu, ale kiedy próbuję na moim cudownym samsungu sprawdzić powiadomienia lub ptywatne wiadomości, to zamiast odpowiednich ikon (mam grube paluchy, ale nie aż tak), klika się guzik "wyloguj". Kiedy zaś próbuję się wylogować, to klika się opcja poniżej... itd. itd. Ostatniej w rzędzie opcji nawet nie jestem w stanie dotknąć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 IPB nie nadąża za postami, że tabela Ostatnich postów działa z takim opóźnieniem czy jeszcze nie zostało to zoptymalizowane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 IPB nie nadąża za postami, że tabela Ostatnich postów działa z takim opóźnieniem czy jeszcze nie zostało to zoptymalizowane?Z tego co wiem działa z opóźnieniem (strona zachowywana jest w cache'u i odświeżana co 5 minut bodajże) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Bo na poprzednim to chyba działało od razu, o ile pamiętam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 http://prntscr.com/87wmgv prawie w ogóle nie widać, że w temacie są nowe posty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Pogrubione jest. Ale fakt, prawie nie widać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Wydaje mi się, że ta kropka powinna się świecić xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 (edytowany) I chyba trafiłem na niedoskonałość silnika. Jeśli wpisze się emotkę i wyśle post, nie czekając na to, aż się emota pojawi, w poście pojawi się jedynie jej kod Edytowano Sierpień 23, 2015 przez Niklas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffner Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 (edytowany) Będzie czysty styl bez kuców tak jak wcześniej? Edytowano Sierpień 23, 2015 przez Hoffner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 @Arceus https://imgur.com/AcOLEb9 Może ten ficzer jest obecnie jakoś ograniczony... poszukam.Bo wiesz u mnie jest tak :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Sierpień 23, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2015 @Arceus, akurat u Ciebie to normalne, bo nie masz takich opcji jak zieloni czy czerwoni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Tak jak wcześniej wpomniano...Brak opcji w pierwszym poście każdego tematu...Cudzy post 1 i 2 Mój post 1 i 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Nie mniej jednak możliwiść zamieszczania ogłoszeń jest miła.A i jeszcze co z nagrodami? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Sierpień 24, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2015 Ogłoszenia takie jak wcześniej wrócą, podobnie jak z nagrodami. Cierpliwości 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Ja czekam, ale te ogłoszenia też są fajne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Popsuło się D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 (edytowany) Następne. Nie można pisać tutaj bo cały czas jest to. Jedynie czasami się udaje i ładuje poprawnie.Edit. Dodajcie miniaturkę forum. Proszę ! Bo nie pasuje mi D: http://prntscr.com/88drj0 Edytowano Sierpień 24, 2015 przez TheCoReS 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 (edytowany) A ja chiałbym zgłosić, że w wersji mobilnej, na telefonie, nie można pisać PW, ani żadnego postu... Edytowano Sierpień 24, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts