BiP Napisano Sierpień 27, 2015 Share Napisano Sierpień 27, 2015 (edytowany) A ja się pytam one more time, bo nie otrzymałam/zobaczyłam odpowiedzi: Jak się tu zgłasza bądź daje punkty? :/Zgłaszasz tutaj...A punkty dajesz tutaj... Ps Sip...Podczas dodawania więcej niż jeden obrazek, wychodzi nam coś takiego... Ps 2.Dałoby radę ponownie dać opcję "Podglądu posta", zanim się go wyśle na forum? Edytowano Sierpień 28, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2015 Share Napisano Sierpień 28, 2015 Chodziło mi o dawanie punktów takich wiesz, ostrzeżeń, bo repki to widać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 28, 2015 Share Napisano Sierpień 28, 2015 Chodziło mi o dawanie punktów takich wiesz, ostrzeżeń, bo repki to widać.Twoja ranga nie ma uprawnień do dawania warnów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2015 Share Napisano Sierpień 28, 2015 Na starszym silniku niż tamten to jakoś miała :/ Trochę szkoda, ale cóż poradzić. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 28, 2015 Share Napisano Sierpień 28, 2015 (edytowany) Na starszym silniku niż tamten to jakoś miała :/ Trochę szkoda, ale cóż poradzić.Mogłaś warnować? Ps Sip.Dodawanie artów już jest ok, jedynie teraz trzeba je dodwać jeden pod drugim, a nie jak poprzednio, jeden za drugim. Edytowano Sierpień 28, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 28, 2015 Share Napisano Sierpień 28, 2015 Mogłaś warnować? Ps Sip.Dodawanie artów już jest ok, jedynie teraz trzeba je dodwać jeden pod drugim, a nie jak poprzednio, jeden za drugim.Na starym starym silniku teoretycznie mogłam. Znaczy był przycisk 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 28, 2015 Share Napisano Sierpień 28, 2015 Nightmare chodzi ci o panel moderatora? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Sierpień 28, 2015 Share Napisano Sierpień 28, 2015 Jest taka techniczna możliwość, by powiadomienia na maila zawierały obrazki i filmy, lub chociaż linki do nich? Byłoby też fajnie mieć możliwość czytania zawartości spoilerów bezpośrednio na swojej skrzynce, ale to już chyba bardziej złożona sprawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 28, 2015 Share Napisano Sierpień 28, 2015 A ja z takim zażaleniem: czemu nie widać przy awku usera czy jest online? To pomagało i było wiadomo czy rozmówca na PW jest, czy poszedł spać Prosiłbym o dodanie tego zarówno do wersji komputerowej jak i mobilnej. Jeśli to oczywiście możliwe i nie stanowi to zbyt dużego problemu Nie chciałbym też być monotematyczny, ale wracam do ogłoszeń i nagród, i "różowego" kompetencji. Na starym silniku to było i działało, a teraz nie za bardzo :/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 28, 2015 Share Napisano Sierpień 28, 2015 (edytowany) Właśnie pisałem nowy temat przez ponad pół godziny, oczywiście nie skopiowałem sobie tego i gdy kliknąłem Wysili, wszystko zostało wymazane, a tematu brak...Dodatkowo do połowy pisania tego postu enter dział jako nowy akapit, a później już mu się znudziło i przeskakiwał jedynie o 1 wiersz. Edytowano Sierpień 28, 2015 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 28, 2015 Share Napisano Sierpień 28, 2015 http://img.besty.pl/images/368/25/3682595.gifZnam ten ból. Tak z ciekawości, chciałem do pierwszego posta wrzucić cytat z tematu, ale nie mogłem.pisze coś takiego: Ups, coś poszło nie tak :cCoś poszło nie tak, spróbuj ponownie.Kod błędu: EX2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 Nie działa ignorowanie sygnatur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 A czy będzie opcja ignorowania statusów ignorowanych osób? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 http://img.besty.pl/images/368/25/3682595.gifZnam ten ból. Tak z ciekawości, chciałem do pierwszego posta wrzucić cytat z tematu, ale nie mogłem.pisze coś takiego: Ups, coś poszło nie tak :cCoś poszło nie tak, spróbuj ponownie.Kod błędu: EX2Mam dokładnie to samo przy próbie edycji pierwszego posta. Próbowałem założyć nowy temat - to samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 Skaju, ty cokolwiek teraz dłubiesz przy forume czy już ci się nie chce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 Kiedy \sb/ ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 (edytowany) Ktoś mi w końcu powie jak się przenosi tematy do archiwum? ;_; Nie umim ;_______; chyba że to wina Sipa że nie mogę Edit:Teraz to ja nawet otwierać i zamykać swoich własnych tematów nie mogę... ;________; Edytowano Sierpień 29, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 Ktoś mi w końcu powie jak się przenosi tematy do archiwum? ;_; Nie umim ;_______; chyba że to wina Sipa że nie mogę Edit:Teraz to ja nawet otwierać i zamykać swoich własnych tematów nie mogę... ;________;Tak jak na poprzednim forum, w panelu moderatora, który jest nad każdym tematem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Nie działa dodawanie Tła. http://prntscr.com/8afkqs Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Nie działa dodawanie Tła. http://prntscr.com/8afkqsA obrazek spełnia wymagane wymiary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 A obrazek spełnia wymagane wymiary?Jakby jeszcze te wymiary były podane tam. D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Zobacz czy jakiś mniejszy/większy przejdzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Zobacz czy jakiś mniejszy/większy przejdzie...Nic z tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Podeślij mi na PW ten obrazek i zobaczę u siebie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 (edytowany) Ponawiam prośbę o \sb/. Wielu użytkownikom brakuje tej formy komunikacji na forum, a temat "Tymczasowe sb" to nie jest to samo co chat na żywo. Jeżeli przeprowadzaliście aktualizacje forum to czemu nadal niema dość istotnej jego części?Jeżeli nie zrobicie \sb/ w najbliższym czasie to chociaż podajcie przybliżony termin. Edytowano Sierpień 30, 2015 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts