Sir Hugoholic :3 Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Od ok. godziny nie mogę sprawdzić swoich powiadomień. Klikam w ikonę na stronie i cały czas się ładuje, zaś gdy próbuję przejść do listy wszystkich powiadomień otwiera się biała strona. Mógłby ktoś na to rzucić okiem i najlepiej to naprawić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 (edytowany) Podczas gdy w tej sytuacji napisałem kod BBCode i wkleiłem wiersz od razu po nim nie mogłem go edytować ani coś z nim zrobić w tej linii. Gdzie bym nie kliknął to wstawiał mi się kwadracik na początku. Wymazanie nawiasa kwadratowego zamkniętego rozwiązuje dopiero problem.Po zakończeniu bbcodu niema takiego problemu, więc pierw trzeba napisać całość bbcodu, a dopiero potem wstawiać zawartość. Edytowano Wrzesień 1, 2015 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Problem jest wielce poważny i w skutkach tragiczny Więc jak mogę go odblokować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 @Siper popsuł logo: http://prntscr.com/8b9ycn@Skaju, napraw! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 @Siperhttp://prntscr.com/8ba5y0 serduszka są w końcu widoczne. Dzięki :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 (edytowany) Napisałem i wysłałem posta, okienko do wpisywania prezentuje się tak: http://prntscr.com/8bau3fCholera wie, co on próbuje zapisać Ale trwa tak zawieszony, chyba że się go potraktuje F5 czy podobnym A pisząc tego posta, pojawiło się mi nagle to: http://prntscr.com/8bauk6 WTF Edytowano Wrzesień 1, 2015 przez Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Dziwna sprawa. Na tablecie, gdy przeglądam forum trzymając go w poziomie, "goni mnie" górny " banner (?)" oraz logo przesłaniając posty. "Trochę" to denerwuje. Problem znika, gdy trzymam go pionowo, ale konieczność takiego nieustannego przewracania irytuje Tym bardziej, że w poziomie jest wygodniej. Aha, nie używam "tap pla pla talku". Testowałem, ale to symulator denerwowania użytkownika - niesamowicie realistyczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Hmm, czy tylko ja mam problem z powiadomieniami, które nie chcą się otworzyć?Po kliknięciu na nie, po prostu jest to ładujące się kółeczko, które krąży do końca świata i jeden dzień dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Hmm, czy tylko ja mam problem z powiadomieniami, które nie chcą się otworzyć?Po kliknięciu na nie, po prostu jest to ładujące się kółeczko, które krąży do końca świata i jeden dzień dłużej. Nie tylko ty masz taki problem, od dnia (dwóch?) również nie ładują mi się powiadomienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Ukryta zawartośćWszyscy mają to samo. Ja nie mam 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Ja mam inaczej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Ja z takim zapytaniem. Czemu na desktopowej wersji favikona jest ustawiona na domyślną IPS-u? na wersji mobilnej jest ten kuc, co jest w logo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 @Sosna Możliwe że przeglądarka Ci taką po prostu zapamiętała. U mnie jest taka sama tu i tu (kuc z logo). Nie wiem czy czyszczenie cache jakoś szczególnie pomoże w tym przypadku, ale jak Ci bardzo zależy, to możesz spróbować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Welp, u mnie na każdym urządzeniu i kazdej (nawet nowej) przeglądarce jest ikonka IPS :v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 (edytowany) @Sosna Możliwe że przeglądarka Ci taką po prostu zapamiętała. U mnie jest taka sama tu i tu (kuc z logo). Nie wiem czy czyszczenie cache jakoś szczególnie pomoże w tym przypadku, ale jak Ci bardzo zależy, to możesz spróbować Mam tak samo. Wybadałem i okazało się, że nie dodałeś ikony do ciemnego stylu.Przy okazji zgłaszam, że nagłówek strony, przy pewnych szerokościach okna, źle się wyświetla (logo najeżdża na treść). Może to mieć znaczenie przy tabletach.A jeszcze można by poprawić, by spoilery oraz popupy z opisem użytkowników nie były białe w ciemnym stylu. Edytowano Wrzesień 3, 2015 przez Ravin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Być może jestem jakiś specjalny, ale nie umiem znaleźć sposobu na usuwanie pojedynczych konwersacji/PW. Jest tylko zbiorcze Opróżnij. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Welp, Tobie chociaż wyświetlają się JAKIEKOLWIEK powiadomienia. >.> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Biedny Cahir. Teraz już wiem czemu nie zdołał mi na pewnego arta z MLEKIEM TUSKAWKOWYM odpowiedzieć w tymczasowym /sb/. A ja chciałem tylko zgłosić, że na moim obgryzionym smartfonie, gdy pragnę sprawdzić powiadomienia, panel zgłoszeń (i tu pada pytanie: kiedy Niebiescy utracą do niego dostęp? ) albo PW, z automatu mnie wylogowuje, co powoduje instant ragequit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 W sumie w ogóle ostatnio nie wbijam na to pseudo sb, bo to nie to samo i szkoda mi czasu. xdAle brak powiadomień i tak jest dla mnie sporym cierniem w tyłku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 @Sosna Możliwe że przeglądarka Ci taką po prostu zapamiętała. U mnie jest taka sama tu i tu (kuc z logo). Nie wiem czy czyszczenie cache jakoś szczególnie pomoże w tym przypadku, ale jak Ci bardzo zależy, to możesz spróbować Skaju, pls, po prostu popsułeś jak zawsze U mnie z favikonką jest śmiesznie, bo przy świeżej instalacji przeglądarki i pierwszym wejściu na forum, ikonka działa dobrze, ale później już nie i włącza tylko logo IPB. SKAJU NAPRAW! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 eeee... nie? Nie wezmę udziału? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Czy można ustalić jakiś termin dla ogłoszeń, po którym byłyby one automatycznie usuwane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Sprawdzając listę aktywnych userów, zauważyłam TO:Toż to błąd! Zróbcie "używa systemu" albo "korzysta z systemu" ^~^ PS Sorki, że w załączniku, ale chciałam napisać to jak najszybciej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Nadal nie mam możliwości otwierania i zamykania tematów w swoim dziale (żeście mi sporą część kompetencji zabrali ) to się jednak przydawało. Proszę, ponownie, naprawcie to i jeszcze niech opcja edytowania pierwszego posta wróci, bo to też dość ważne. Nie mówię, że inne bugi i problemy są nieistotne, ale te funkcje podstawowe chciałbym na nowej wersji zobaczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Za pewne wszyscy już to wypominali po 100 razy, ale co tam. Dwie rzeczy:1.Dlaczego po wylogowaniu styl musi się przewalać na biały? Z czerni na biel trochę razi w oczy.2.Brak powiadomień odnośnie aktualizowania statusu przez "obserwujących". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts