Selenium v.2 Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 A więc to kolejny mój spam zasypania nowym tematem. A ,że jestem gadatliwa niczym to zakładam. Do mojej ulubionej męskiej części kucykowego świata należy Braeburn za przynależność do Jabłczyńskich i Shining Armor za bycie jedynym gwardzistą bez klona :3Poza tym lubię też Big Maca i Doktorka.A wy jakich macie ulubieńców? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Temat równie sensowny co omawianie najlepszego stylu kopytek w EquestriiSą dobre ogiery i są złe, a moim zadaniem jest zachować równowagę Teoretycznie Discord jest po części kucykiem, a skoro tak to znaczy że po części jest ogierem... Discord: mister Equestrii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Noł homo.Shining armor to postać wymuszona (brat z dupy ) więc u mnie jest zdyskwalifikowany.Soarin, bo tak albo jeśli to lepiej brzmi: tak bo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Mój ulubiony ogier to Księżniczka Soli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Księżniczka Big Mac też się zalicza? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Tylko Flim i FlamFOREVER! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 (edytowany) Księżniczka Big Mac też się zalicza? XDSpłoń za to. W mojej ocenie żaden ogier nie jest dobry w serialu, ale jak już mam wybierać mniejsze zło to wybrałbym Bulk Bicepsa, gdyż jako jedyny mnie jeszcze nie zirytował. Edytowano Wrzesień 17, 2015 przez Garin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Mój ulubiony ogier to Sombra. W prawdzie trochę go mało w serialu, ale jest królem ( a przynajmniej był ), mało mówi i wygląda mrocznie. Co do reszty, to chyba żadna męska postać ( po za Discordem ) nie zrobiła na mnie wrażenia. Dominują klacze i bardzo dobrze, bo one jakoś lepiej wychodzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 A ja najbardziej lubię Shininga Armora... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 (edytowany) Flim i Flam nosz oni są epiccy. Są jak dwa twixy, albo dwa półdupki. Oni są jak Starsky & Hutch albo jak Toi Toi jak Britney i Spears Edytowano Wrzesień 17, 2015 przez White Hood Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Nie mam jednego ulubionego. Mam ich kilku. Na czele stoi Sombra, a tuż za nim Whooves. Są to moi faworyci jeśli chodzi o ogiery, a tak się składa, że również jedne z ulubionych postaci w ogóle. Ale bardzo też lubię Big Macintosha, Double Diamonda i Fancypantsa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Doktorek, ojciec Diamond Tiary i Bulk Biceps. Reszta mi się nie spodobała Ogiery to ogólnie takie przeciętne postaci. Żaden z nich nie ma ciekawej fabuły, osobnego odcinka ( do tej pory- jestem przy koncówce 4 sezonu) czy ciekawie opowiedzianej historii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Doktorek, Sombra i ci dwaj z s05e01-02. Ci to byli fajni, ale imion to ja nie pamietam :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Braeburn! Jest super. Od razu mi podpasował, jak tylko pojawił się pierwszy raz, haha.Ale w sumie, zdecydowanie na miano ulubionego zasługuje Double Diamond. Strasznie podoba mi się od strony wizualnej też, swoją drogą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Bulk biceps Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Większość ogierów jest nijaka... Doktorek jest fajny, ale to background, Sombra wydaje się spoko, ale ile go było? Big Mac też fajny, ale jak się pojawia to mówi tylko dwa słowa i nic raczej dla fabuły nie robi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Bracia Flim Flam są najlepsi ^^ tak poza tym Cheese Sandwitch za osobowość i ładny design, Bulk Biceps za bycie słodkim - i - nie jednocześnie ( jak bestia z Disneya), Whooves za bycie Whooves'em i Sombra za (niewykorzystany, ale jednak) potencjał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Bądźmy szczerzy wszyscy są tak ciekawi jak schnąca farba. Ale jeżeli miałbym wybrać jednego to byłby to cheese sandwich. Co poradzę Al jest zajebisty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Jeśli Discorda tutaj wliczać, to on bez wątpienia A z kucykowych ogierów, to chyba Big Mac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TalkativeCloud Napisano Wrzesień 29, 2015 Share Napisano Wrzesień 29, 2015 braeburn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 29, 2015 Share Napisano Wrzesień 29, 2015 Flash Sentry za to, że pół fandomu ma o niego wielki i wieczny ból dupy <3. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Wrzesień 29, 2015 Share Napisano Wrzesień 29, 2015 Patrząc,że dużego wyboru niestety nie mamy to Bulk biceps.Chociaż trudno wybrać nie wiadomo kto jeszcze się pojawi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 5, 2018 Share Napisano Sierpień 5, 2018 Hmm na pewno byłby to Shining Armor i chyba bracia Flim i Flam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByczekPazerny Napisano Sierpień 6, 2018 Share Napisano Sierpień 6, 2018 Kurde, większość męskich postaci to bohaterowie epizodyczni. Niektórym udało się pozyskać szersze role, ale i tak zazwyczaj wpadają one na drugi plan. I lubię ich praktycznie wszystkich za to że są przerysowani jak cały serial. Nie chcę budować listy ulubionych charakterów, mimo że o wielu miałbym coś pozytywnego do powiedzenia. Jeżeli miałbym wybierać Number One to byłby to Zephyr Breeze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Sierpień 17, 2018 Share Napisano Sierpień 17, 2018 Ulubiony ogier? Nie ma ich zbyt dużo... Można by rozwinąć ten temat by zamiast ogierów były wszystkie postacie płci męskiej i karmelowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts