Michalski9 Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Nominuję @Czekoladowy Zbysiu za post w temacie "Od jakiej piosenki jesteś ostatnio uzależniony?" na stronie 13, za "Johnny Cash - Hurt". Nominuję też @Lyra57N za wytrwałość 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 26, 2016 Share Napisano Kwiecień 26, 2016 Nominuję @Kowlad, za to, że na pw mamy już ponad 2200 wiadomości i prawie 100 stron. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 !ZŁOTE ZIEMOWITY MIESIĄCA! 1. @Pawiosław 2. @Virtual_Wolfy 3. @Triste Cordis 4. @Setco 5. @Świeży rekrut WYRÓŻNIENIA ZA MIESIĄC: @Selenium @White Hood @Sosik ^^ @Decaded Śmieszek miesiąca: @Pawiosław Najmilszy user miesiąca: @Uszatka @Triste Cordis Najbardziej muzyczny user: @Mates Najciekawszy użytkownik: @White Hood Najlepszy opiekun działu: @Sosna Najlepszy ziomek z sb: @Niklas @Sosik ^^ Najlepszy gracz ról (NEW): @Mephisto The Undying Najlepsze OC: Blue Feather autorstwa @Triste Cordis NAGRODA TEGO TYGODNIA: 1. @SPHRAX 2. @BiP 3. @Świeży rekrut Wyróżnienia: @White Hood @Setco Pamiętajcie, że Złote Ziemowity to najbardziej prestiżowa nagroda na forum. GRATULUJE WAM WSZYSTKIM I ZACHĘCAM DO IMPONOWANIA MI I AKTYWNOŚCI NA FORUM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Czy mogę dostać diadem z symbolem gier rpg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Setco Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Fenk ju soł macz, aż mi o tej animacji którą miałam zrobić przypomniałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 23 minuty temu Mephisto The Undying napisał: Czy mogę dostać diadem z symbolem gier rpg? Yyy... Nie 13 minuty temu Setco napisał: Fenk ju soł macz, aż mi o tej animacji którą miałam zrobić przypomniałeś. Widzisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 1 minutę temu Siemowit Dash napisał: Yyy... Nie To sam sobie zrobię :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Właśnie teraz Mephisto The Undying napisał: To sam sobie zrobię :c Nikt ci nie zabrania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Dziękuję... Czuję się zaszczycony. Tyle nagród... OC, user, trzecie miejsce, trzecie miejsce w Trackmanii Turbo (Podlasie). Z tego miejsca chciałbym podziękować mamie i tacie i sąsiadce i listonoszowi i powiedzieć, że moim marzeniem jest pokój na świecie... i żeby ten przeklęty pies sąsiada przestał szczekać jak opętany. No i żeby drugi sąsiad ukończył w końcu ten zakichany remont. Wiercąc nakręca psa tamtego pierwszego sąsiada... chyba 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 (edytowany) Nominuję @Masłolot za dobrą muzę i @Niklas za to samo. Edytowano Kwiecień 29, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 26.04.2016 at 21:19 Rainbow Guitar napisał: Nominuję @Kowlad, za to, że na pw mamy już ponad 2200 wiadomości i prawie 100 stron. Lol ja pisze codziennie ze świeżym o niczym i mamy 20 tylko 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Arigatou Gozaimasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sayonara Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 (edytowany) 21 godziny temu michalski9 napisał: Nominuję @Masłolot za dobrą muzę i @Niklas za to samo. Jeeny, nie zaliczyłbym siebie jako twórcy dobrej muzyki, ale dzięki! No to ja nominuję wszystkich użytkowników forum, bo jesteście najlepsi Edytowano Kwiecień 30, 2016 przez Masłolot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 W końcu mam najbardziej muzycznego usera, a nie @Rainbow Guitar xd dzięki młody! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Należy Ci się. Co jak co, ale rapujesz nieźle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Nominuję @Rainbow Guitar bo mogę. Nominuję też @Silicius za wszystko co do tej pory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 PARÓWKOWE WYRÓŻNIENIE SPECJALNE czyli (PWS) Zdjęcie z Pudelka Nagroda dla @Niklas !!! ZŁOTE ZIEMOWITY TYGODNIA: 1. @Dead RadioMan za super grę ról 2. @Selenium Za uczestnictwo w dużej ilości gier ról 3. @Zexel bo miał urodziny Wyróżnienie otrzymuje @Świeży rekrut i @BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Przecie panie , na tym zdjęciu to kiełbaski są a nie parówki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Dzięki Siemowit, i jeszcze jedno: Pisz w swojej i mojej sesji !!! :D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Co prawda nadal nie wiem za co, ale dziękuję. Tym bardziej, że to specjalne wyróżnienie, za aktywność? Bo gry mi się przejadły i nie byłem za dobry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 Nominuję @Niklas za bycie stałym bywalcem sb, jak i dobrym ziomeczkiem z sb Nominuję @Bury bo też miał urodziny, a w sumie to ma, dzisiaj. Nominuję @Arjen za egzystencję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 (edytowany) SUPER ZIEMOVITY! Z OKAZJI MOJEGO JUBILEUSZU POBYTU NA TYM FORUM! JESTEM Z WAMI ROK! Osoby, które były najważniejsze i najfajniejsze 1. @Uszatka 2. @Triste Cordis 3. @Setco 4. @Selenium 5. @Zexel 6. @Rainbow Guitar 7. @Świeży rekrut 8. @Major Degtyarev 9. @Voltiur2 10. @Clocky + @Mates @BiP @Niklas @Sosik ^^ @Onyx @Velvie @Dayan @Dabrowski Edytowano Maj 21, 2016 przez Siemowit Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 A ja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 7 minut temu Velvie napisał: A ja? -_- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 (edytowany) Ja dla Ciebie ważny? Dzięki Edytowano Maj 21, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się