The Silver Cheese Napisano Listopad 14, 2016 Share Napisano Listopad 14, 2016 (edytowany) Są tu fani Pinkie Pie ? Wasza różowa klacz chciałaby poznać nowych przyjaciół oraz swoich wielbicieli? Zapraszamy do zapisywania się na listę . Tyle nowych kucyków do obdarowania i przytulenia. TAAAK !!! Obecna lista: - @Cheese - @Vezz - @Patutu - @Rainbow Guitar - @SebastianRichCountryOwner - @Mały Renifer Hehesz - @Mates - @Ja_Brony - @Claire - @Poszukiwacz15 - @Rainbow Twister - @Polineks96 - @darkblodpony - @Kruczek - @Midori - @DDB Greyjoy - @Bertram Quist - @Hardkorowy Kucu - @MLPFan - @Nightmare Princess - @Betonowy Jeż - @I Maj - @DestroyerOfTheSystem - @Orsiro - @GlaceCordis Edytowano Marzec 28, 2018 przez The Silver Cheese 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Listopad 14, 2016 Share Napisano Listopad 14, 2016 Ich bin. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Listopad 14, 2016 Share Napisano Listopad 14, 2016 Pisz mnie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Listopad 18, 2016 Share Napisano Listopad 18, 2016 Mi tu! Mi tu! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Hehesz się melduje. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 Proszę mnie dopisać w trybie now. Dziękuję 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja_Brony Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 Zgłaszam się XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claire Napisano Styczeń 27, 2017 Share Napisano Styczeń 27, 2017 Proszę o dopisanie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Styczeń 27, 2017 Share Napisano Styczeń 27, 2017 Mnie też dopiście! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 27, 2017 Share Napisano Styczeń 27, 2017 Jest miejsce dla mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Styczeń 27, 2017 Share Napisano Styczeń 27, 2017 Fluttershy mnie zachęcała bym się też zapisał, więc również proszę o dopisanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 (edytowany) Dopisz mnie. Zrobione ~ Vezz Edytowano Luty 22, 2017 przez Vezz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 (edytowany) Proszę o wpis :> Proszę bardzo ~ Vezz Edytowano Luty 23, 2017 przez Vezz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midori Napisano Luty 26, 2017 Share Napisano Luty 26, 2017 Dopisz mnie, dopisz mnie! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Kwiecień 22, 2017 Share Napisano Kwiecień 22, 2017 Hue, nietaktem byłoby się tu nie pojawić... semper fidelis!! Zawsze do usług!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Kwiecień 24, 2017 Share Napisano Kwiecień 24, 2017 Bardzo bym prosił by mnie dopisać. Dzięki ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hardkorowy Kucu Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Mnie również proszę dopisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Wrzesień 9, 2017 Share Napisano Wrzesień 9, 2017 Proszę dopisz mnie. Pinkie bardzo przypomina mi moją siostrę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Betonowy Jeż Napisano Wrzesień 12, 2017 Share Napisano Wrzesień 12, 2017 (edytowany) I mnie także. Edytowano Wrzesień 12, 2017 przez Betonowy Jeż Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Grudzień 27, 2017 Share Napisano Grudzień 27, 2017 Dopisz i mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 6, 2018 Share Napisano Marzec 6, 2018 Mnie też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Marzec 28, 2018 Autor Share Napisano Marzec 28, 2018 Nowe osoby zostały dopisane . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagiMemNon Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Witaj Pinkie a może raczej powinienem powiedzieć Pinkameno? Hahaha. Twym jedynym celem jest okropny blef. Najbardziej pociąga ciebie kłamstwa grzech. Nie oszukuj dłużej się. Zagraj ze mną w chorą grę, Szybko uzależnisz się. Życie bez rozlewu krwi, Nic nie warte uwierz mi. Na nic płacz i twoje łzy, Chaos puka do twych drzwi. Maskę swą przywdziej, zaczniemy maskaradę, Śmiej się, kłam i zapłacz w tej szaradzie. Możesz chować się i tak znajdę cię. Prawda blisko jest, nie ukryjesz się. Nie opieraj się, kto jest kłamcą wiem. Teraz jesteś pionkiem w mojej chorej grze. Twe życie posiada bardzo wiele wad. Ja pragnę w fałszu skąpać twój świat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts