Kinro Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 [Clop] [Father+Daughter] [Parody] 1000 Słów o Sztuce Cóż więcej dodać? 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 (edytowany) Tak jeszcze się podepnę z pytaniem do jury: jak bardzo będziecie bić za odejścia od poprawnej końskiej biologii na rzecz bardziej... hmm, ludzkich zwyczajów godowych? @down - O to mniej więcej pytałam, dziękuję Edytowano Luty 9, 2017 przez Ylthin Maruda 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Nie będziemy, o ile będzie to miało ręce i nogi. Za cycki na klacie końskiej panny będę bić. Za seksy ala ludzkie seksy już nie. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Luty 9, 2017 Autor Share Napisano Luty 9, 2017 godzinę temu Cahan napisał: Za cycki na klacie końskiej panny będę bić. A ja nie godzinę temu Ylthin Maruda napisał: Tak jeszcze się podepnę z pytaniem do jury: jak bardzo będziecie bić za odejścia od poprawnej końskiej biologii na rzecz bardziej... hmm, ludzkich zwyczajów godowych? Jak dla mnie można odchodzić całkowicie (no może z wyjątkiem dodawanie kucom obojczyków co mnie z jakiegoś powodu straszliwie drażni), to nie widzę problemów z puszczeniem wodzy fantazji. Chociaż wspomniane przez Cahan gruczoły mleczne na klacie lepiej sprawdzają się jednak w anthro Choćby ze względów estetycznych no bo wyobraź sobie taką Upadłą Fluttershy z Wielkim Cycem... nie pasuje, prawda? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Luty 10, 2017 Share Napisano Luty 10, 2017 18 godzin temu Cahan napisał: Za cycki na klacie końskiej panny będę bić. Zabrzmiało, jakby to było wyzwanie. A powiem więcej, zabrzmiało jak dobry pomysł na clopfick konkursowy. Chyba jednak napisze całkiem nowy fanfik (jeśli starczy czasu by się pojawić) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 Ożesz przecinek, prawie przegapiłem drugą edycję! trzeba będzie odkurzyć 'Ciemną Stronę'. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 19 godzin temu Sun napisał: Zabrzmiało, jakby to było wyzwanie. To na następnego meeta mam zabrać bata, tak ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 3 godziny temu Cahan napisał: To na następnego meeta mam zabrać bata, tak ? Jeśli lubisz takie zabawy... Spoiler A może by tak napisać o zebrze z cyckami, ganiającej kucyki i smagającej je batem? To by mogło wygrać. A tak poważnie, to mam niejasne wrażenie, że posiadany przeze mnie pomysł, jeśli zostanie zrealizowany, powinien być dość zaskakujący. To, że 99% autorów w takich sytuacjach dorabia wiadome cycki, między nogami i to tylnymi. Ja mam zupełnie inne plany (nie, nie dorobię ich na głowie). Zatem, takie komentarze o batogu tym bardziej zachęcają do pisania. Zwłaszcza jeśli poskutkuje to obiecanym widokiem Spoiler Cahan biegającej z batogiem po meecie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 49 minut temu Sun napisał: dorabia wiadome cycki, między nogami i to tylnymi Bo tam klacz ma wymię. A batów mam niezłą kolekcję. A jeśli marzy Wam się 50 Twarzy Cahan, a wszystkie wkurzone i marzące o masowym ludobójstwie... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falconek Napisano Luty 11, 2017 Share Napisano Luty 11, 2017 2 godziny temu Sun napisał: A tak poważnie, to mam niejasne wrażenie, że posiadany przeze mnie pomysł, jeśli zostanie zrealizowany, powinien być dość zaskakujący. To, że 99% autorów w takich sytuacjach dorabia wiadome cycki, między nogami i to tylnymi. Ja mam zupełnie inne plany (nie, nie dorobię ich na głowie). Aż boje się pomyśleć co chcesz zrobić z kuczą anatomią (wszystkie obrazy, które stanęły mi przed oczami były... niepokojące), ale cieszę się, że konkurs cieszy się zainteresowaniem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Luty 14, 2017 Share Napisano Luty 14, 2017 Pani Deliktiwe [Oneshot][Clop] _____________ Mam nadzieje, że wszystko zrobiłem tak jak trzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falconek Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 Jakże mógłbym sobie odmówić przyjemności dania raka redakcyjnym kolegom opkiem o ruchających się koniach? No nie mógłbym. Szykujcie więc miski i wiaderka, albowiem prezentuję wam dzieło, które odmieni oblicze fandomu. Liczba słów: 4833 Tagi: Sex, Drugs & Violence Tytuł: Pierwsza Noc Link: https://docs.google.com/document/d/17uYtpTGsFlvaEBcBOBD-duer9R62_e7t632MMIk-JoQ/edit?usp=sharing 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Niech ten konkurs diabli wezmą za nakłonienie mnie do pisania clopa. Cholerne Baby [Comedy][Mature][Slice of Life] Autor: Poulsen I feel dirty :I 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 *rzuca plik kartek na Dolarowe biurko i wychodzi z żałosną miną* Bittersweet [One-shot] [Clop] [Romance] Autorka: Ylthin Liczba słów: 4660 (WriteMonkey), 4628 (GDocs) 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 Szykuj swój bat, Cahan, albowiem, zgodnuie z obietnicą, oto fanfik o klaczy z niepoprawnymi biologicznie cyckami, za które to cycki na ciele klaczy straszyłaś mnie batogiem. Nie przedłużając: Biust [comedy] Coś ponad 3000 słów Uwaga, może zawierać drobne elementy randoma, Equestria Girls, suchych żartów i pisarskiego beztalencia. Fanfik rozgrywa się zaraz po akcji 1 części Equestria Girlsów. Coś czuję, że nie wygram, ale ktoś musi być ostatni. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano Luty 28, 2017 Share Napisano Luty 28, 2017 Niżej nie mogłem upaść... Prawo Niespodzianki [mature][comedy][wiedźmoversum] Pisałem to na szybko dzisiaj i przeraża mnie, że udało mi się wyskrobać ponad 1500 słów. Jeden jedyny raz nie piszę, żeby spróbować coś wygrać Pozdrawiam Słowo i Poezja 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 28, 2017 Share Napisano Luty 28, 2017 (edytowany) Długo się zastanawiałem, czy to zrobię, ale teraz mi już pewna osoba kory wysadziła, ale dałem radę. Liczba słów: 4871Epicentrum piasków (tagi wewnątrz) Mam autentycznie dość, a kosztowało mnie to za dużo... wszystkiego. Na nic nie liczę. Tak jak to było wcześniej w zwyczaju, tak i teraz. Jako taka okładka. Spoiler Edytowano Marzec 1, 2017 przez Świeży rekrut 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Luty 28, 2017 Share Napisano Luty 28, 2017 Nie umiem pisać clopów. Cóż... raz się żyje... Siekiera 3DD Tagi Wewnątrz Liczba Słów: ~2115 I niech moc będzie z wami... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Luty 28, 2017 Share Napisano Luty 28, 2017 <biegnie machając kartką papieru> Nie zamykać! Jeszcze ja! Ciemna Strona: U Źródła Liczba słów: plus minus 4700. Kolejna część "Ciemnej Strony". Uparta Królowa, sny, Luna, jabłka i... banany? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Luty 28, 2017 Share Napisano Luty 28, 2017 Ech, no cóż, liczyłem się z tym, że nie zdążę z tekstem. A teraz już za mało czasu, bywa :( 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 28, 2017 Share Napisano Luty 28, 2017 Mój rekord to 2 fanfiki w 14 minut... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Luty 28, 2017 Share Napisano Luty 28, 2017 1 minutę temu Cahan napisał: Mój rekord to 2 fanfiki w 14 minut... Nie jestem tak szybki, sorry... ANYWAYS: Chociaż, możliwe że nie zdążyłem napisać nic nowego do końca... Ale jeśli można dać opko z poprzedniego mit unsa, a nie było ono potem poprawiane przez nikogo innego. Ma mniej niż max słów... To zobaczę, jak obecny skład JURY to oceni https://docs.google.com/document/d/1aBvT1ZRJBoDqi9cz-c9uhtOjCVtSpemp97vKC3lkERY/edit CAHAN, tylko nie zabij za pomylenie kolejności Najpierw powinno się oświadczyć, a potem pobrudzić pościel WIEM, popełniłem odwrotna herezję. Ale nie zdążyłem skończyć poprawionej wersji, to dam starą. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 28, 2017 Share Napisano Luty 28, 2017 Właśnie teraz Accurate Accu Memory napisał: CAHAN, tylko nie zabij za pomylenie kolejności Najpierw powinno się oświadczyć, a potem pobrudzić pościel WIEM, popełniłem odwrotna herezję. Ale nie zdążyłem skończyć poprawionej wersji, to dam starą. Oświadczają się dorośli, dorośli nie defekują do łóżka. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Luty 28, 2017 Share Napisano Luty 28, 2017 Właśnie teraz Cahan napisał: Oświadczają się dorośli, dorośli nie defekują do łóżka. Wiesz o co mi chodziło z tym "pobrudzeniem pościeli"... Oj, dobrze wiesz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Luty 28, 2017 Share Napisano Luty 28, 2017 Cahan jak zawsze romantyczna niczym Maud Pie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts