Kaziu Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 HIGH HOOF odemnie i mojej córeczki dla wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mejda Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Olga, 12 lat. Poznań (Woj. Wielkopolskie). Isteresuję się rysowaniem, czytaniem i ,,śpiewaniem" (wyciem). Ulubienica: Rainbow Dash i Fluttershy... Nie mogę się zastanowić... Jestem Pegasister w tajemnicy przed światem (Wie to tylko moja naj) i najprawdopodobniej nikomu o tym nie powiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Witam Mejda & Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Witaj (to już dzisiaj czwarty raz...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Olga, 12 lat. Poznań (Woj. Wielkopolskie). Isteresuję się rysowaniem, czytaniem i ,,śpiewaniem" (wyciem). Ulubienica: Rainbow Dash i Fluttershy... Nie mogę się zastanowić... Jestem Pegasister w tajemnicy przed światem (Wie to tylko moja naj) i najprawdopodobniej nikomu o tym nie powiem Witam! Ja również mieszkam w Wielkopolsce Nyx przywitaj się z nową Pegasis ... Ahh no to witam cię również w imieniu mojej córeczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 hey hay hello nowi cieszcie się szalejcie niego pobytu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Witam was nowi, bawcie się dobrze bez wpadek dla każdego po i wielki na powitanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Heyo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revera Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Witam wszystkich nowych,których nie witałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Witam wszystkich których nie przywitałem z osobna. Przepraszam za takie uogólnienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Siema wszystkim nowym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Witam każdego... Każdą... Wszystkich nowych na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Olga, 12 lat. Poznań (Woj. Wielkopolskie). Isteresuję się rysowaniem, czytaniem i ,,śpiewaniem" (wyciem). Ulubienica: Rainbow Dash i Fluttershy... Nie mogę się zastanowić... Jestem Pegasister w tajemnicy przed światem (Wie to tylko moja naj) i najprawdopodobniej nikomu o tym nie powiem A no siema :3 Tez ukrywam to przed światem ze jestem Pegasister . Nikt nie wie ,moja niby " naj" także . Łapaj babeczkę . Tez lubię śpiewać I meega przytulas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Księżyc Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Na imię mi Adam lat 13 położony w wiosce na wschód od szczytna woj.Warmińsko-Mazurskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Witam Cię, Adamie & Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Witam wszystkich nowych bardzo serdecznie i Chyba bym was poczęstował babeczkami i Cydrem, ale cóż nie chce mi się dać pełnej odpowiedzi tylko szybką Ale i tak Was witam bardzo Serdecznie ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Witaj Adam Dobry wieczór... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Olga, 12 lat. Poznań (Woj. Wielkopolskie). Isteresuję się rysowaniem, czytaniem i ,,śpiewaniem" (wyciem). Ulubienica: Rainbow Dash i Fluttershy... Nie mogę się zastanowić... Jestem Pegasister w tajemnicy przed światem (Wie to tylko moja naj) i najprawdopodobniej nikomu o tym nie powiem Na imię mi Adam lat 13 położony w wiosce na wschód od szczytna woj.Warmińsko-Mazurskie Witam was @Mejda Ja też to ukrywam,ale dziś zrobiłam krok do wyjścia z cienia,bo na informie przeglądałam foty z MLP:FiM i się nie wstydziłam...No dobra może ociupinkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Miłej zabawy na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Ohayo! Marcin z tej strony!!! Pozdrawiam ze Słupska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Siemasz Marcinie z Słupska ! Baw się tutaj dobrze, pamiętasz chyba hasło oświeceniowe ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Witaj Marcin Dzień d-dobry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się