Oreo_maniak Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Wynik nie zaskoczył mnie:) Oczywiście Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 oczywiście Pinkacz :3 (myślałem że albo pinkacz albo Rainbow i wyszedł pinkacz :3) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLaCKTiGER Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=MDkxNXw3MDEwNTc ja i tyle rarity oraz twili zaskoczenie fs mnie nie dziwi pinkie też jest za dużo bo raczej nie jestem zabawny :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Valkyrie Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 http://imageshack.us/a/img835/5330/98f29328394bb032ca43b99.jpg Raruś :3 Ale czego innego można się było spodziewać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 (edytowany) RD http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=MzQ1M3w3MDExMDA Edytowano Czerwiec 4, 2013 przez Eliza Pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Spodziewałem się, że będę Twilight i Fluttershy, ale Applejack się nie spodziewałem. Może to dlatego, że koocham jabłka i nie lubię kłamać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) Zrobiłem test dla brata - wstępne przypuszczenia - Applejack. O ile znam jego charakter to miałem problemy z wyborem koloru czy idiotycznym ostatnim pytaniem, ale i tak się zgodziło. Jutro podeślę mu link do testu. Co prawda wolnego czasu ma jak na lekarstwo, ale może znajdzie kilka minut na samodzielne wypełnienie testu.A jeśli chodzi o mnie to n-ty raz Fluttershy.EDIT. MBTI potwierdza - AJ jak nic. Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
453 Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Mi wyszła Fluttershy. http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=MzUzOXw3MjE4MjE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Wyszła mi Applejack... Nie wiem, jakim cudem... No i słabo pasuje, ja jestem potwornym leniem i wiecznie zostawiam wszystko na ostatnią chwilę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Dashie Cóż... tego się spodziewałam, bo ciągle to słyszę, ale żebym była mniej AJ niż Rarcią i/lub FS? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 What . Serio, zupełnie się nie spodziewałem. Myślałem, że wyjdzie Twilight. Mówi się trudno, czas dorwać jakiś fajny awatar z Rarity . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 (edytowany) I znowu Flaterka, tak mi już zostanie. Czemu nie ma Luny? Edytowano Czerwiec 29, 2013 przez Anathiela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaito Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Trafiła mi się Rarity choc sam dałbym raczej Twilight, nie dramatyzuje tak bardzoi nie atencjuje się jak Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aspitia Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Mi Fluttershy. Choć lubię Twilight to jestem z charakteru jak Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanetJ777 Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Mi wyszła Rainbow Dasz choć podobna jestem Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Tak bardzo nie Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 (edytowany) Bardzo ciekawe. Wyszło mi że jestem Rainbow Dash! Z domieszką Pinkie Pie! I z niewyjaśnionych powodów z domieszką Rarity Bardzo cieszę się z bycia Rainbow dash, najwyraźniej jestem fajniejszy niż mi się wydawało! Z Pinkie Pie też się cieszę, w końcu to moja ulubiona postać! Co do Rarity, to mam mieszane uczucia średnio ją lubię ale trzeba przyznać że faktycznie jestem dość szczodry. Edytowano Lipiec 11, 2013 przez sajback Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IceWolf Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Jestem głownie Pinkie Pie, ale też mam sporo z Fluttershy i Twillight http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=NTI3OXw3NDEyNzk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 NAJGORSZE co mogło mi wyjść w tym czymś ;_ ; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Ktoś wątpił? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moontiger Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 (edytowany) Za dużo RD, za mało Fluttershy. Z Twilight może i mam coś wspólnego (Lesson Zero?), ale na pewno nie jest to inteligencja. Edytowano Lipiec 16, 2013 przez Moontiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Happy Shiz Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 (edytowany) wyszło żę jestem Rainbow! Edytowano Lipiec 21, 2013 przez Rainbow Dash1112 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clockwork Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Twiligrity Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Ja miałam Rainbow na maxa, a na drugim miejscu Twi, też prawie na maxa. Reszty było mało, albo nie było wcale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Mi wyszło wszystkiego po trochę (oprócz Pinkie) ale z Fluttershy najwięcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts