Aretra Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Bećka zdecydowanie~!^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 No to niech będzie i Bećka! Ave Maria, Avenus Papa! Szczęśliwego Nowego Życia! Wielki Potworze Spaghetti.. Co ja robię?! [A mi znajdziecie drugą połówkę? ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 bećka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 A niech będzie Bećka ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 No, no... nasz event się powoli kończy! Zostały nam 2 (słownie: dwie) osoby do sparowania! Dzisiaj poszukamy miłości dla... OROMISA Tak, tak. Niedawny opiekun Scootaloo chciałby znaleźć tę jedyną! Kto to może być? Piszcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Dla Oromisa musimy wybrać kogoś bardzo specjalnego, choć nie wiem czy mamy odpowiednią kandydatkę na forum. Żeby jednak stało się zadość to stawiam na... na... Chyba na Psotunię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skutalu Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Jestem ciekaw czy ktoś rzuci tym, o czym myślę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Ślimak, why not Szkoda ze na mnie nie bedzie, tak bardzo sie przeliczylem ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 W sumie zmieniam zdanie i też wybieram Ślimaczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Chciałem z niewiadomych przyczyn dać Hayate , ale postawię na Ślimaczka. Bo się ślimaczy (A mi znajdziecie? Tak ładnie ploooose) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Całe szczęście, że jednak nie ja! Oddaję głos na Ślimaczka maczka :3 PS. Fragin, taka mała uwaga - TĘ jedyną, nie tą :3 Done. Choć chyba nigdy nie ogarnę różnicy ~Fragin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Hmm...Ślimaczek (bez komentarza) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Ślimaczek - pasują do siebie, bez wątpienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Ślimaczek będzie dobrym wyborem. Chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skutalu Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Ja się nie wypowiem, nie chcę zapeszyć wyników Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Zrobię odskocznię. Niech będzie Kath Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Do Oromisa pasuje Dżem. Oboje niedawno z kolorku zrezygnowali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 A ja jestem za Ślimaczkiem ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Oromis znalazł idealną kandydatkę na swoją miłość. Przynajmniej według was. Jest nią... Ślimak! Chwila, co?! <3 ~Ślimak Nieważne. Teraz szukamy pary dla ostatniej osoby. Jest to osoba wyjątkowa. Ktoś bez którego forum by wyglądało inaczej. Byłoby pozbawione blasku. Księżycowego blasku... tą osobą jest jest... ARJEN Śmiało! To ostatnia osoba! Kto będzie najbardziej odpowiedni? Wy decydujecie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Tarreth! Wiem, że to złe ale nie mogłam się powstrzymać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Tarreth! , albo lepiej nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twofacer Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Lady Mag! Tylko! Ale ja tam się nie znam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Oczywiście, że Princess Luna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Luna!!! Chcę zobaczyć reakcję księżniczki, gdy ta opcja przejdzie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Meh, nie znacie się, przecież wszyscy wiedzą, że gorące uczucia i płomienna miłość będą tylko wtedy gdy Arjen będzie parą z Domine! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts