Paladyn Sonaty Dusk Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Zrobię odskocznię. Niech będzie Kath Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Do Oromisa pasuje Dżem. Oboje niedawno z kolorku zrezygnowali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 A ja jestem za Ślimaczkiem ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Oromis znalazł idealną kandydatkę na swoją miłość. Przynajmniej według was. Jest nią... Ślimak! Chwila, co?! <3 ~Ślimak Nieważne. Teraz szukamy pary dla ostatniej osoby. Jest to osoba wyjątkowa. Ktoś bez którego forum by wyglądało inaczej. Byłoby pozbawione blasku. Księżycowego blasku... tą osobą jest jest... ARJEN Śmiało! To ostatnia osoba! Kto będzie najbardziej odpowiedni? Wy decydujecie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Tarreth! Wiem, że to złe ale nie mogłam się powstrzymać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Tarreth! , albo lepiej nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twofacer Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Lady Mag! Tylko! Ale ja tam się nie znam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Oczywiście, że Princess Luna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Luna!!! Chcę zobaczyć reakcję księżniczki, gdy ta opcja przejdzie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Meh, nie znacie się, przecież wszyscy wiedzą, że gorące uczucia i płomienna miłość będą tylko wtedy gdy Arjen będzie parą z Domine! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Statkowanie Syren... Czego to już na tym forum nie wymyślą... Normalnie jestem przeciw wszelkim akcjom które mogą w przyszłości skutkować rozmnożeniem się tego gatunku, ale pokusa podrzucenia kogoś Nocnej Łusce jest zbyt silna... Głosuję na Kath, przewrotną chlapiąco - spoilującą miłośniczkę łuskowatych... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Luna!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Księżniczka Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Oczywiście, że Luna. I Arjen się ucieszy, i ta mina księżniczki. Bezcenne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Ja oddaje głos na Arjena. ~Fragin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Domine! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Luna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Butelka Whisky! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Luna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Tarreth! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 W nagrodę za świetne prowadzenie zabawy, oddaję głos na Fragina Wielkie dzięki:hug: ~Fragin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Luna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Ja obstawiam wszystkich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Dlatego nie chciałeś mi powiedzieć kto następny No cóż... tak! ~Fragin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts