Linds Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Wiktor Hugo "Katedra Najświętszej Maryi Panny w Paryżu" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Kończę "Siewca wiatru" M.L. Kossakowskiej, a później będę męczył "Krew Elfów" A. Sapkowskiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Po 3 tomach odkładam na chwilę Grę o Tron i dosysam się do pierwszej części Malzańskiej Księgi Poległych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Coż jak narazie nic nie czytam, ale od jutra biorę się za puszowieść "Przygoda z owcą" Murakamiego, potem Cykl inkwizytorski Piekary (Sługa boży jest już zaliczony, teraz łowca dusz i Ja Inkwizytor wieże do nieba,) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Przeczytałem troche temu wszystkie części "Wilken"a Di Toft , a teraz czytam serie 5 książek "Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy" Rick Riordan'a (dostałęm na urodziny i imieniny w pudełku [które pewnie miało nawiązywać do Puszki Pandory], w którym znajduje się cała seria tych 5 książek). Teraz czytam pierwszy tom "Złodziej Pioruna" i mi się bardzo podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorus Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Po 3 tomach odkładam na chwilę Grę o Tron i dosysam się do pierwszej części Malzańskiej Księgi Poległych Malazjańska Księga Poległych. Utknąłem w pewnym momencie i nie dokończyłem. Zdecydowanie zbyt długa historia i nie wiem, kiedy dokończę ją czytać. Po Fallout-cie Equestrii wciąż nie mam dość i aktualnie czytam Project Horizon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wladek911 Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 A ja skończyłem "Nazwanie bestii" M. Carey-a, które jest ostatnia jak dotąd częścią serii powieści o F. Castorze. Teraz zabieram się za "Noc Blizn" a następnie za "Żelaznego Anioła" Alana Campbell-a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Ja z pewnych przyczyn muszę przerobić książkę Matematyka: Kalendarz ósmoklasisty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz96 Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 "Egipcjanin Sinuhe"; autor - Mika Waltari (nie wiem jak odmienić nazwisko). Długa książka, ale bardzo przyjemnie się ją czyta. Po skończeniu zabiorę się za "Matkę" Maksyma Gorkiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BanditGC Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 "Czarna Bandera" Jacka Komudy.Dopiero co zacząłem ,więc nie mogę o niej powiedzieć czy jest dobra czy zła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 "Do światła" Andrieja Diakowa Kolejna świetna książka z Uniwersum Metro 2033 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 27, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2012 najnowszy nnumer Brohoofa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Avatar: Tajny Raport o Swiecie Pandory Autorstwa Marii Wilhelm i Dirka Mathisona Polecam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Kończę "Siewca wiatru" M.L. Kossakowskiej, a później będę męczył "Krew Elfów" A. Sapkowskiego. Szczęściarz... ja zawzięcie poluję na "Siewcę Wiatru", ale zawsze jest wypożyczony w mojej bibliotece, a nie chcę psuć wzroku czytając eBooka *wyrywa Wrzodziowi "Siewcę Wiatru" z ręki* Teraz czytam "Krzyżaków" bo muszę Jeśli mi się poszczęści, to w końcu dorwę "Siewcę"... A, jeszcze muszę dokończyć nadpoczętych "Wybrańców" Kristin Cashore Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 A ja dopiero teraz zacząłem czytać pierwszy tom ''Wiedźmina'':rainpriest: Ale mam zapłon. Poza tym czytam jeszcze ''Zwiadowców'' John'a Flanagana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 "Saga o Wiedźminie" była najlepszą serią książek fantastycznych jakie kiedykolwiek czytałem. Znam też ósmą część "Zwiadowców" ale mam zamiar przeczytać całą serię. Aktualnie brnę trochę w klasykę. Czytam "20 tysięcy mil podmorskiej żeglugi" Juliusza Verna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Dorwałam Siewcę Wiatru, yaaaaaay! I czytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 aktualnie czytam ostatnią powieść Haruki Murakami "1Q84", a co potem to nie wiem ale Murakamiego polecam z serca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Ja się raczej wezmę za "Przygody Odyseusza" (lektura). A prywatnie mam na celowniku "Zew Ctulhu". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Czytałam Monster Hight,ale teraz czytam mój prolog do nowego opowiadania (link w na końcu sygnatury) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Aktualnie czytam drugą część Gry O Tron (Bodajże ''Starcie Królów'') i Pustynną Włócznie cz 1, którą łykam w wielkich ilościach . Skończę ją raczej podczas weekendu max pon-wto i zabiorę się za drugą część. Poza tym czytam fanfic Background Pony, który długością podchodzi pod dobrą książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Resing Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Aktualnie czytam Ja Inkwizytor autorem tej książki jest Jan Piekara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Okay, skończyłem Pustynną Włócznię cz 1 i zaczynam czytać część drugą. Serdecznie polecam cały demoniczny cykl: Malowany Człowiek Pustynna włócznia I już w tym roku wyjdzie 3cia część, Wojna w Blasku Dnia. Autorem jest Peter V Brett. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 "Paranoja", świetna książka Josepha Findera, oraz "Kodeks" (lub "Testament", różnie tytuły tłumaczą) Douglasa Prestona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 A ja zaczynam czytać "Cierpienia Młodego Wertera" autorstwa Wolfgang'a Goethe. Jest to moja pierwsza lektura w II klasie technikum. A oprócz tego, ostatnio przeczytałem "Krucjata Bourne'a" Roberta Ludluma. I stwierdziłem, że książka jest o wiele lepsza od ekranizacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się