OttonandPooky Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Chciałabym poznać wasze opinie na temat tych "inteligentnych" artykułów...Wyczuwam nowy hit internetu ludzie http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/szatan-przyjecha-na-kucyku-pony-hello-kitty-i-kucyki-pony-to-wcielone-zlo_311225.html Link do komentarza
Future Pony Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 To...to...tak piękne że nie jestem w stanie w to uwierzyć. Brawo dla tego pana, dostanie specjalne miejsce w dziale FS D: Link do komentarza
Piter009 Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Okeeeeeeey... Nie dość, że nas od satanistów wyzywają to jeszcze ten "kucyk pony". Czy tylko mi się wydaję, że łączenie słów z dwojga języków, które dodatkowo oznaczają to samo, jest już wystarczającym przejawem "inteligencji"? Szatan przyjechał na kucyku KUCYKU. :twilight9: Link do komentarza
Pookhi Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Łoo inteligent z tego księdza. Link do komentarza
Losse Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Takie to mądre jak kazania Natanka... Skoro nas bronies mają za satanistów to za kogo mają małe dziewczynki które lubią My Little Pony? ( np. moja siostra) Link do komentarza
Pawlex Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Straciłem wiarę w ludzkość.... Link do komentarza
Dadudałe Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 A mi się zdaje, że przejmujecie się brukowcem. W fakcie chociażby to piszą, że kiełbasa zabija a kredens spać nie pozwala. Tekst pewnie albo wyjęty z kontekstu, albo wytworzony specjalnie na potrzeby gazety. Nie mówcie mi, że serio bierzecie to na poważnie Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Taki mądry, że każdy brony i pegasis powiedzieli nie temu artykułowi. -.- Mówiłam już na SB że to pokolenie z rodziny Natanków. Księża oszaleli. Co jeszcze wymyślą? Że my dajemy zły przykład dzieciom, że oglądamy niewinną bajkę dla dzieci? Bez sensu. ;_; Ludzie mnie przerażają. :( Link do komentarza
Harpen Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Eeeeeeee nie jadłbym... W sumie czym tu się przejmować? Kolejnym idiotyzmem ze strony prostego brukowca? Poza tym brawa dla autora tego materiału założę się o babeczki (mniam) że o nas Bronych nie wiem nic więcej poza tym że lubimy kucyki... Poza tym (x3) Kucyki Pony? A to nie jest to samo w dwóch językach O_o... Żądam aby redaktor dostał GM na forum .-. Link do komentarza
Imka2000 Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Nie wiem jak wy, ale ja wybuchłam śmiechem "Szatan przyjechał na kucyku kucyku D: " "ZGROZA""APOKALIPSA""SZATANIŚCI!!" "KUCYKI KUCYKI TO DZIEŁO SZATANA" " RACJA! MUSIMY ZABRAĆ NASZYM DZIECIOM TELEWIZJE I INTERNET, ZAMKNĄĆ W POKOJU Z DRZWIAMI BEZ KLAMEK!!!" "ONE MAJĄ NAWET ROGI!!!! WIDZICIE?! DALEJ GRONO NASTOLETNICH MATEK I NADOPIEKUŃCZYCH RODZICÓW SPRAWMY BY NADSZEDŁ TEMU KRES MIMO ŻE I TAK GÓ*NO MOŻEMY ZROBIĆ! " Czyż to nie śmieszne? Link do komentarza
Trahall Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Ale przecie to wszystko prawda! kucyki to ZUO, to szatan w czystej postaci! Kucyki Pony są gorsiejsze niż Hell-o Kitty! To wszystko jest złem! A my jesteśmy sektą, ktra wielbi te małe kolorowe potwory. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Ale przecie to wszystko prawda! kucyki to ZUO, to szatan w czystej postaci! Kucyki Pony są gorsiejsze niż Hell-o Kitty! To wszystko jest złem! A my jesteśmy sektą, ktra wielbi te małe kolorowe potwory. Czyją trzymasz stronę. Link do komentarza
Harpen Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Czyją trzymasz stronę. Narkotyki? NIE Alkochol? NIE A może SARKAZM? TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK... (jeśli to był sarkazm sam nie wiem jeśli nie to ukamienujcie mnie...) Link do komentarza
Gość Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 ''Kucyk przyjechał na szatanie PONY potem umar'' A temat prędzej czy później wyląduje w koszu. Link do komentarza
Piter009 Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Hah, ale trzeci akapit niszczy. Ten ksiądz przed tą wywiadówką chyba miał jakiś kontakt z hemoglobiną. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Jestę Sztanistę /,,/ . Gorszego shitu nie wymyślą już chyba Link do komentarza
DeDanielosek Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 TRZEBA WYRZUCIĆ WSZYSTKIE FIGURKI, PLAKATY, BRELOKI, PRZYPINKI I WTEDY WRÓCI WSZYSTKO W WIERZE I PATRZENIU NA ŚWIAT! A tak na serio widzę niesamowity Kunszt wykonania pracy i przynajmniej wiem że jest 5 ALICORNÓW. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Ten temat już od samego początku powinien się w koszu znaleźć. -.- Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Hahahahahahaha! Czyli według niego jesteśmy satanistami yeap? Najpierw młode matki...teraz oni... co się dzieje z tym światem?... Może jeszcze powie że lepiej sobie pograć w Slender`a czy Diablo niż oglądać Hello Kitty i MLP FIM? Biedne dzieci...chyba im zostanie oglądać "Rasta Mysz" i wiadomości... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Za dużo horrorów, thrillerów i siajens- Fikszon Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Moim zdaniem już jak bym poszedł do kościoła z koszulką MLP to pewno ksiądz by mnie z kościoła wykopał i odebrał mi komunię Ten artykół rozwalił mnie tak że pisząc tego posta się śmieję a rodzice dziwnie na mnie patrzą xD Link do komentarza
Kitsun Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Czytałem o tym online. Po samym cytacie "Więcej w Teleexpresie." nie biorę tego na poważnie =3. Ale kurcze flamewar się robi^^ Jednak takie brukowce są właśnie od tego, od robienia kontrowersji. Link do komentarza
War Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Imo topic równie bez sensu jak artykuł W tym zdaniu zawiera się moja opinia ^^ Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Z cyklu nie znam się, to się wypowiem: najwyraźniej w SE zaczął się sezon ogórkowy. Nie mają innych normalnych tematów, więc szukają czegoś, by wywołać kontrowersje. Nie trzeba się tym przejmować, bo skoro nawet wspomniana w artykule pani psycholog broniła MLP, to nasz ksiądz jest odosobnionym przypadkiem. Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Po tym jakże inteligentym artykule mam do powiedzenia tylko jedno: "AVE SATAN!" Nie wiem, skąd oni wzięli tego księdza, ale tacy ludzie zniechęcają mnie do Chrześcijaństwa. BTW, ten Alicorn ze zdjęcia zapewne będzie główną postacią IV sezonu, znając rzetelność Super Expressu Link do komentarza
Recommended Posts