Littlepip Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Jakoś nie bardzo rozumiem. Jaki jest sens posiadania kilku ton kucyków. Rozumiem jakieś gadżety, sam mam kilka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Jakoś nie bardzo rozumiem. Jaki jest sens posiadania kilku ton kucyków. Rozumiem jakieś gadżety, sam mam kilka. Trudno jest to wyjaśnić ...sama mam tone tego wszystkiego (w ogóle mam zagracony pokój wszystkim) ...jednak z tego co zaobserwowałam u mnie w rodzinie istnieje tz "Patologiczne zbieractwo" ....już trzy pokolenia są tym dotknięte i ja jestem jak na razie najmłodsza. Nie zbieram wszystkiego co mi wpadnie w łapy jednak staram się powiększać swoją kolejce a w mojej głowie towarzyszą takie myśli jak "więcej...więcej"...jednak moja sytuacja jest na tyle dobra ,że jestem w stanie pozbywać się kompletnie niepotrzebnych mi rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 @Littlepip- niektórzy lubią kolekcjonować jakieś rzeczy. Jedni kolekcjonują figurki ze Star Warsów, a inni kolorowe koniki :derpdash:. Osobiście ciągot do gromadzenia paruset BB nie mam, ale gdyby były lepiej wykonane, a nie same rekolory, to co innego. Chociaż niektóre mnie kuszą, ale naprawdę pojedyncze sztuki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Ja już lekko pozbyłem się tego "więcej, więcej!" jeśli chodzi o figurki, ponieważ kupiłem sobie te co chciałem. Co prawda brakuje mi jeszcze 2 modnych kucyków, ale i tak jestem zadowolony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Jeśli chodzi o figurki, mama mi kupiła przed chwilą Twilicorna z EqG pikny jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Ja w ogóle niczego nie kolekcjonuję chyba że mogą to być rzeczy praktyczne lub ozdoby. Staram się ograniczać wszelkie materialne obiekty w moim posiadaniu do minimum, bo właśnie mam w rodzinie przypadki ludzi z manią do kolekcjonowania WSZYSTKIEGO i mam już awersje do tego. x.x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Chodziło mi jedynie o figurki kucyków. Sam jestem kolekcjonerem, więc nie potrzebuję tłumaczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Ok, tak wracając do właściwego tematu tego tematu (masło maślane, wiem), oto update mojej kolekcji. Z góry przepraszam za jakość zdjęć, ale aparat w moim telefonie nie jest najlepszy :/ Figurki Plakaty i rysunki (nie mojego autorstwa) I na koniec koszulka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Koszulka wymiata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falconek Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 W toys,r us jest przecena na tą pinkie w czarnej sukience, zeszli z 78 zł na 47... tak, kupiłem se co do dlaczego kolekcjonujesz... takie hobby przyjemność z poszukiwania i radość z upolowania jakiegoś rzadkiego okazu, emocje podczas aukcji, planowanie "dalszego rozwoju", zdobywanie wiedzy i odkrywanie nowych rzeczy (G1 to całkiem głęboki temat ) i wew wogle No i ta radocha jak znajdujesz awizo w skrzynce pocztowej albo jedziesz do domu z nową pinkie pod pachą^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Falconek jak bym czytał o sobie To uczucie kiedy idzie się przez sklep z kucykami(ostatnio szedłem przez tesco z trzema pluszakami, tymi 25cm od Hasbro - coś pięknego ) Albo gdy wraca się z nowym nabytkiem do domu autobusem, z plecakiem wypchanym kucykami ahh ^_^ ) Szkoda że ja tą Pinkie w sukience(jest prześliczna ) kupiłem już 1,5 miesiąca temu za 79zł :( Ale nie mogłem już wytrzymać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenti Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 moja skromna kolekcja i weekendowe zdobycze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Skad masz te pluszaki? ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenti Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Uszyłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Świetne pluszaki Pinkie jest śliczna. Umiałabyś chibi uszyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenti Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 narazie próbowałam uszyć tylko 'klocka' Applejack, na zdjęciu po prawej na dole Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 klocek wygląda fajnie (oryginalnie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 A pluszaki te większe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Klockowa AJ rozwala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenti Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 A pluszaki te większe? Też szyłam sama Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 To chyba właściwy wątek na ciekawostki i gadżety z kucykami. Znalazłem zdjęcie czegoś takiego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Dzisiaj w mojej mieścinie otwierali drugą już Biedronkę. Chodziłem z ciekawości oraz dla filmu "Niemożliwe" (POLECAM!) W stercie zabawek zauważyłem albo puzzle albo inne ustrojstwo do składania z MLP. Całkiem spore pudło. Na cenę nie patrzyłem bo jak to w dniu otwarcia przez sklep przelała się fala Zombie. Z trudem znalazłem film. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Oto moja mała kolekcja :3. Jeszcze jedna podkoszulka znajduje się w praniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Dziś jeszcze moją kolekcję uzupełniły Rarity do czesania i Luna do dekoracji (jak ją udekorować to nie wiem ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Ta Luna jest taka do schrupania... dosłownie. Jagodowo (winogronowo) waniliowa pianka? Mmm... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts