Dolar84 Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Dyktando kucykowe się pisze. Drżyjcie grzesznicy! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Październik 10, 2013 Autor Share Napisano Październik 10, 2013 Rejestracja na II Śląski została już zamknięta. Lecz Ci co spóźnili się / zapomnieli o rejestracji oczywiście mogą przyjść na meeta (tylko będą musieli chwile odczekać w kolejce, aż wszyscy zarejestrowani wejdą). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aTOM Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Jeszcze drobna informacja z mojej strony: 3 osoby, które mają jeszcze do odebrania swoje kopie książkowej wersji CRISIS proszę, aby zgłosiły się do mnie tuż po prelekcji (ok. 13.30). Pozdrawiam i do zobaczenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Dlaczego nikt tu nie wspomniał o jutrzejszej zbiórce dla anonimowych alkoholików o 17:45 przed budynkiem szkoły? Oj, organizatorzy, zaniedbujecie forumowiczów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Dlaczego nikt tu nie wspomniał o jutrzejszej zbiórce dla anonimowych alkoholików o 17:45 przed budynkiem szkoły? Oj, organizatorzy, zaniedbujecie forumowiczów Ano właśnie . Dyktando kucykowe się pisze. Drżyjcie grzesznicy! Wiedziałem że gdzieś jest haczyk w tym meecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Mam taką sprawę. Czy ktoś z Was mógłby się ze mną spotkać na miejscu przed muzeum? (jest zaraz obok szkoły). Głupio mi iść samej, a nikt z moich znajomych raczej nie zachcę ze mną iść na takie spotkanie. Miał iść jeden kolega, ale mu wypadło i nie może. Bardzo bym była wdzięczna Idę na 10 (w sumie nie wiem czy puszczają później) i jestem z Bytomia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Mam taką sprawę. Czy ktoś z Was mógłby się ze mną spotkać na miejscu przed muzeum? (jest zaraz obok szkoły). Głupio mi iść samej, a nikt z moich znajomych raczej nie zachcę ze mną iść na takie spotkanie. Miał iść jeden kolega, ale mu wypadło i nie może. Bardzo bym była wdzięczna Idę na 10 (w sumie nie wiem czy puszczają później) i jestem z Bytomia. My będziemy dużo wcześniej (PKP ), jak chcesz możesz iść z nami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Grupa "Wrocławska Geriatria" będzie na miejscu planowo o 7 rano (To wszystko wina naszego radiowca), więc jakby co będziemy się szwędać po okolicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Dojadę sobie niezależnie na własną rękę jakoś tak koło pół do dziewiątej. O drogę dopytam, będzie kupa czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 A więc: jak było? Miałam się zjawić, ale ostatecznie moje plany uległy zmianie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Super i mam nadzieje ,że następnym razem uda się zrobić dwudniowy konwent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Dzięki wszystkim za wspaniałego meeta, było świetnie! Jeszcze tego wieczora uporałem się ze zdjęciami, które możecie już teraz przeglądać. 246 sztuk, have fun!https://plus.google.com/photos/117294721836663095168/albums/5933948074002304817 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAVV3 Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 (edytowany) Dziękuję serdecznie wszystkim za znakomicie spędzone godziny! To był zdecydowanie najlepszy meet, w którym brałem udział. Do zobaczenia na niezorganizowanych oraz na kolejnych zorganizowanych. Pozdrawiam! Edytowano Październik 12, 2013 przez DaVe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 A ja mam takie pytanie..Czy jeżeli ktoś go wziął to czy... jest możliwość zrobienia zdjęcia albo skanu mojego obrazka z konkursu? Niektórzy moi znajomi chcieliby go jeszcze raz zobaczyć i szczerze mówiąc jestem ciekawa też jakie prace zajęły II i III miejsce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Szkoda, że się nie załapałam na konkurs rysunkowy :c ale przynajmniej poznałam tam parę osób i też rysowaliśmy. W domu zostawiłam 10 zł i mogłam kupić jeszcze dwie przypinki, tag to dzisiaj jedną ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonia Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Ponymeet był super. ^^ Zaopatrzylam się w przypinki naklejki i... kubek. Dziękuje adminom WoE za znalezienie, oddanie go i autografy na pudełku. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Glory to Arstotzka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Cały dzień w sali Celestii Wszystkiego najlepszego dla solenizanta, który obchodził urodziny w barze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 (edytowany) tak jak zawsze fotki, większość jeszcze sie uploaduje ;] https://drive.google.com/folderview?id=0B-qaDXl9U2K3QnVrbHlRM0xzQkU&usp=sharing ogólnie to jestem wykończony podobnie jak po MLK2, ide spać dobranoc Edytowano Październik 13, 2013 przez Trigen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 (edytowany) Jak miło być na meecie w roli randoma i nie mieć na karku relacji do pisania ^^ Było fajnie. Ponymeet w sam raz jak na ostatni* meet - dla mnie - wyjazdowy. Dziękuję wszystkim, z którymi miałem okazję porozmawiać i pośmiać się. * Nie wiem na jak długo. Może wyjść i 4 lata. O ile fandom do tego czasu wytrwa. Edytowano Październik 13, 2013 przez Linds Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Chciałbym podziękować każdej osobie z osobna jednak obawiam się było by to bardzo trudne oraz mógłbym o kimś zapomnieć więc... Dziękuje Wam wszystkim za wspaniale spędzony czas, nie żałuję tego wyjazdu pod żadnym względem! Ciesze się że mogłem poznać Was w realnym świecie. Na następną edycję jadę w ciemno; było by wspaniale gdyby udało się zorganizować dwudniowego meeta. Jeszcze raz dziękuje oraz mam nadzieje że na następnej edycji spotkamy się w tym samym jak nie większym gronie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 (edytowany) Oczywiście trochę się spóźniłem ^^" (przy czym nie aż tak jak na MLK)!! xD Ale fajnie było przyjechać, mimo nie do końca prostej drogi z Katowic do Bytomia (z powrotem nie było już problemu xd), podobnie jak na MLK zjechali się ludzie, z którymi normalnie do czynienia na co dzień się nie ma... no, paru z MLK zabrakło, ale za to pojawili się inni x) Oczywiście poznałem też nowych i oczywiście nie aż tylu ile bym chciał .__. niemniej - i tak tych wszystkich imionicków nie spamiętam xP Tym razem co prawda nic kucykowego nie udało się mi kupić - planowałem zaopatrzyć się w koszulkę, niemniej musiałem zniknąć nim się jej doczekałem - co nie znaczy, że wyszedłem z pustymi szponami~! Teraz tylko pytanie, gdzie ja owy plakat powieszę, bo na pewno prędzej czy później to z nim zrobię! I nie, od razu uprzedzam, że go nie oddam!! >,< Ogólnie, jak zawsze, pozdrawiam tych, co byli i tych, co tym razem nie dotarli! ;] Ponymeet w sam raz jak na ostatni* meet - dla mnie - wyjazdowy. Randomełę Linds, a cóż to będzie randomełę trzymać, że wszystkie wyjazdowe meety poodpadają? ... I to aż na cztery lata?? o_0 Edytowano Październik 13, 2013 przez DiscorsBass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Było pozytywnie i był Tarreth do hugania, tyle wygrać ;-; *** Link do zdjęć: https://www.dropbox.com/sh/r3li844uo7m2bba/aaWU15uRbP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Randomełę Linds, a cóż to będzie randomełę trzymać, że wszystkie wyjazdowe meety poodpadają? ... I to aż na cztery lata?? o_0 Obecnie piszę pracę licencjacką, plus od połowy listopada planuję iść do pracy. Dzięki mojej ukochanej uczelni, pracować mogę tylko w weekendy, plan zajęć definitywnie ogranicza mi możliwości pracy w tygodniu (tak, wiem, że są firmy, które zezwalają na własne ustalanie godzin, ale firmy chcą ustalenia godzin raz na miesiąc, a nie co tydzień, wiem to z doświadczenia). A po wakacjach myślę o rozpoczęciu drugiego kierunku studiów, a wówczas jedne studia polecą zaocznie. W ogóle tak! Randomełę! - Randomełę Linds, czy widział Pan Randomełę Ulmana? - Widziałem, Randomełę Ulman jest na górze. - Dziękuję ci Randomełę Lindsie. - Ależ nie ma za co drogi Randomełę. Kucykowa wersja komunistycznego "Towarzysza", my mamy Randomełę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Discors, spalę ci ten plakat. A tak poważnie: dziękuję za miło spędzony czas, za randomowy panel o "odwołaniach kulturowych" w czasie którego tupolewy latały, za te w sumie dziesięć minut rozmowy z Eternalem, karty oraz szeroko pojęty fun. Udało mi się zaopatrzyć w trochę kucykowych pierdół, więc od tej strony też nie było źle. Wszystkim plastykom gratuluję, zdali czy nie. Wpadałem zajrzeć każdemu przez ramię. Dodatkowo wiem kim jesteście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się