Matalos Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Wygląda na to,że Kryształowe imperium jeszcze się ukaże w tym sezonie.I to wraz z CMC. Co raz większa szansa na powrót Sombry. Tak. CMC "przypadkiem" wybudzą Sombrę z przedwiecznego snu. Ten w nagrodę da im CM i poleci dać tajemniczy amulet Trixie. No, ale wszystko skończy się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 lol,może one powinny dostać CM za budzenie zła z wiecznego snu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Hej Matalos , to pewne ???? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Tylko to: No' date=' ale wszystko skończy się dobrze.[/quote'] Reszta to moje spekulacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Tylko to: Matalos napisał(a):No, ale wszystko skończy się dobrze. Reszta to moje spekulacje. Lol , a już narobiłeś mi smaku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chikayoshi Yami Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Przecież Apple Bloom już miała nauczkę odnośnie łatwego zdobywania znaczków. Nie wydaję mi się, żeby morał odcinka poszedł na marne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Przecież Apple Bloom już miała nauczkę odnośnie łatwego zdobywania znaczków. Nie wydaję mi się' date=' żeby morał odcinka poszedł na marne.[/quote'] Niby tak , ale wtedy , to wypiła eliksir , a gdyby tak dostać od kogoś takowy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Matalos, młotku, nie cytujemy z BBCode! Ale wnioskując po przerażonych minkach tej paczki, to chyba spekulacja może być prawdziwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 hm To Apple Bloom obudziła Władcę Cienia by popełniła naprawdę czyn za który jej siostra dałaby jej kopytem w zad. Ja przynajmniej bym tak zrobił poza tym one już mają swoje talenty tylko muszą sobie jeszcze sobie uświadomić, że to są ich talenty, wtedy CM pojawią im się na boczkach, dopóki to się nie stanie dopóty będą miały puste boki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 hm To Apple Bloom obudziła Władcę Cienia by popełniła naprawdę czyn za który jej siostra dałaby jej kopytem w zad. Ja przynajmniej bym tak zrobił poza tym one już mają swoje talenty tylko muszą sobie jeszcze sobie uświadomić, że to są ich talenty, wtedy CM pojawią im się na boczkach, dopóki to się nie stanie dopóty będą miały puste boki CMC nie znają Jego Wszechmocnej Wysokości. Mogły Go nieopatrznie obudzić, hasając po Crystal Empire w poszukiwaniu znaczków :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 A gdzie królik fluttershy? Nikłe szanse na powrót Sombry. Miło natomiast, że tank powróci, bo widziałem już mnustwo żartów na ten temat. Pojawił się w jednym odcinku i tyle Gdzieś widziałem komiks jak wołał na dwór. RD otwarła drzwi żeby się sam wyprowadził, ale za długo to trwał, więc mu kopniakiem pomogła. Niestety zapomniała, że za drzwiami trawa znajduje się jakieś 300m niżej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chikayoshi Yami Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 @BroniesiPegasis- To jeszcze bardziej komplikuje sprawę. Branie eliksirów od podejrzanych typków jest znacznie gorsze niż używanie mikstur zaufanych osób. Świadome łamanie postawionego już wcześniej morału odcinka wydaje mi się niemożliwe, zwłaszcza w przypadku tak pozytywnej postaci jak AB.Wątek z Trixie jest jednak moim zdaniem bardzo prawdopodobny, ale oczywiście w przypadku jej nawrócenia na końcu arcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 hm a mnie ciekawi jakim sposobem CMC znalazłyby się w Crystal Empire, czyżby na zaproszenie Księżniczki Cadence ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 @Horus - Ja nie miałem na myśli , że Somber , da tej trójce jakieś eliksiry , tylko znaczki ... A wiesz , jeśli cała ta Liga , tak ich pragnie , to kto wie co zrobią , aby je dostać , tu i teraz ? I jeszcze , co do łamania morału odcinka ... nauczkę dostała AB , ale skusić się teraz może kto inny np Scootaloo ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 new spoilers beep boop raczej nici z teorii fanów Sombry że to jego "lustro" lub resztki magii sklonowały Pinkie Everfree Forest i jego tajemnice FTW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Niech zgadnę... wiedziała, jak się sklonować, ale z pewnością już nie wiedziała, jak cofnąć zaklęcie Anyway, nie wiem, jak Equestria przeżyje tyle PP... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Jak to jak będą pili przez miesiąc Ale serio to będzie genialny odcinek morał pewnie taki: co za dużo to nie zdrowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Jeszcze jeden klip: Ja chcę jutro! Now! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 no nie ludzie to bedze zabawny odcinek z tego co widzę. nie jestem wielkim Fanem "Różowej waty Cukrowej", ale Doguś Będzie wniebowzięty i już się tego obawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byaku Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 "Do następnego odcinka pozostało : 19 dni 19 godzin 29 minut 37 sekund One Bad Apple" To przypadkiem nie jakaś pomyłka ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Najprawdopodobniej tak,gdyż następny odcinek jest normalnie za tydzień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Oby to była pomyłka. Nie chcę czekać na kolejny odcinek prawie 3 tygodnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Raczej pomyłka. Jeszcze dziś zamiast wyświetlacza był napis 'test'. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 to jest pomyłka, następny odcinek jest za tydzień lecz nazwy i fabuła 4 ostatnich odcinków nadal jest dla nas tajemnicą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 No i bardzo dobrze że to pomyłka,nie chciałbym czekać tyle na następny odcinek.Zgodzę się że jest dla nas tajemnicą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się