MietekPL ( TS ) Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Ja także nie mogę się doczekać, mimo iż czekam "tylko" miesiąc. Mam nadzieję, że po starcie 3 sezonu fandom MLP się znowu ożywi, bo tyle czekania nieco uśpiło fanów Chciałbym po powrocie do domu zobaczyć jakieś 5000 nieprzeczytanych postów haha Napewno tak będzie , też z niecierpliwością czekam na 3 sezon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Zostało nam 21 dni! To prawie miesiąc. Nie wytrzymam do tego czasu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Tyle czekaliśmy, to ten niecały miesiąc jeszcze damy radę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Ponieważ oglądałem MLP jedynie na Youtube, dlatego zapytam - gdzie ów odcinki będą wychodzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 W USA na telewizji Hub, w Polsce lecą na Mini Mini, ale stare. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Będą na streamach, potem bedzie mozna obejrzeć na YT, z napisami zazwyczaj były miedzy 23 a 3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Dokładnie. W sobotę w juesej a w niedziele już było. Byle wytrwać bo już niedługo czekać musimy muhahaha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Te emocje , te wielkie emocje. Nie mogę się doczekać sezonu 3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 no , mnie aż skręca z niecierpliwości !!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 spoko... jeszcze tylko 3 tygodnie około.... spokojnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Hehe ale pocieszenie xp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Zawsze to lepiej 3 tygodnie niż 3 miesiące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juventino Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Do tej pory byłem cierpliwy, ale odkąd podali dokładną datę, kolejne dni zaczęły mi się nieco dłużyć... Ok, podobno oczekiwanie daje połowę przyjemności - powiedzmy. Ogólnie większość przecieków na temat trzeciego sezonu brzmi bardzo zachęcająco. Poza powrotem Trixie, nie rozumiem jej popularności wśród fanów. Jeszcze tylko Gildy brakuje do kompletu. Za to: nowy czarny charakter, kryształowe kucyki, powrót Discorda, odcinek o Lunie - na plus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Nie pozostało nic innego jak czytać Harrego Pottera lub jakąś inną dobrą książkę (z nudów) i zabijać czas nauką xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Juventinio, z tą Gildą to jest nawet prawdopodobne, jako że ma być pokazana kraina gryfów xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Spokojnie czekaliśmy tyle,to teraz szybko zleci trzeba umieć myśleć pozytywnie .No ja akurat sobie skończę nowe anime oglądać co je niedawno znalazłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Ok,sezon 3 jeszcze nie wyszedł a już mamy coś na zaspokojenie apetytu.Mianowicie tytuł 3 odcinka MLP FIM o wiele mówiącym tytule ,,To many Pinkie'' w wielkim skrócie:Pinkie zamierza się sklonować,jak?Nie wiem,ale czuje,że jakiś fioletowy koń maczał w tym palce...to znaczy kopytka. Link z informacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Zapewne nie mogła wyrobić się w obowiązkach czy coś i poprosiła Twilight o pomoc. Jak kończą się takie eksperymenty wszyscy wiemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Z tego co mi wiadomo to raczej jej przyjaciółki chciały z nią spędzać tyle czasu,że się biedaczka nie wyrabiała i postanowiła się podzielić(bunshin no jutsu) i dzięki temu zaspokoić potrzeby wszystkich znajomych.(hmm...trochę dwuznacznie to zabrzmiało),ale wiecie o co mi chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Ok,sezon 3 jeszcze nie wyszedł a już mamy coś na zaspokojenie apetytu.Mianowicie tytuł 3 odcinka MLP FIM o wiele mówiącym tytule ,,To many Pinkie'' w wielkim skrócie:Pinkie zamierza się sklonować,jak?Nie wiem,ale czuje,że jakiś fioletowy koń maczał w tym palce...to znaczy kopytka. Link z informacją. ''Przytłoczony mając do wyboru tylko jednego przyjaciela do spędzenia czasu z, Pinkie Pie wykorzystuje magiczne lusterko do klonowania się.'' Google chrome mi tłumaczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Kolejny artefakt?Całkiem byłby przydatny podczas starcia z changelingami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Kolejny artefakt?Całkiem byłby przydatny podczas starcia z changelingami. mhm, co 2 twilightguny to nie jeden ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Nom,to widze,że będzie się działo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Pojawiły się plotki na temat piątego(to nie błąd)odcinka MLP FIM ma nosić tytuł ,,Magiczny pojedynek'' i być puszczony w...poniedziałek?Sądzę,że to jakiś błąd(jak z truskawkowymi elfami),ale zobaczymy.Nie ma opisu. Link. @Down Już wszystko powinno być w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Nie wiem jak innym, ale mnie ten link nie działa. Magiczny pojedynek.... może być taki tytuł np. Twili vs. Trixie. Ale odcinki zawsze były w sobotę więc wątpię by wersja z poniedziałkiem. Ja tam nie mogę się doczekać odc. z Pinkie^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się