Lukiner Napisano Listopad 10, 2012 Autor Share Napisano Listopad 10, 2012 Kto pamięta zdjęcie Trixie z "Amuletem Alicorna" http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2012/224/b/4/mlp_trixie_rumor_possible_season_3_by_stoneificaunt-d5aup1a.jpg To chyba nie zakończy się dobrze http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/430690_496825190348441_1751136456_n.jpg Myślę że Trixie przegra w tym pojedynku i poprzysięgnie zemstę na Twilight i innych . Więc wraca z tym amuletem i bach! pokonuje Celestie Lune i Twilight ale co się dalej stanie ja nie wiem ._. Ale wiem że to będzie bardziej prawdopodobny scenariusz:w Ponyville pojawia się Trixie (z tym naszyjnikiem) i jednym zaklęciem ozdabia całe Ponyville (pomniki, itp)gdy Twilight i reszta domaga się wyjaśnienia pojawia się Celestia+/-Luna z tą dwójką koni/kuców/alicornówokazuje się że ta tajemnicza parka to władcy innego królestwa do którego udała sie Trixie (po tym bałaganie z Ursa Minor) by posiąść potężną magię (obstawiam szybki kurs magii + naszyjnik który wzmacnia jej moc)Trixie lub ta dwójka rzuca wyzwanie/zakład by sprawdzić kto jest bardziej potężny: uczennica Celestii czy ich uczennicareszta odcinka to różne zadania oraz przemyślenia Twilight czy zdoła wygrać (okazuję się że Trixie nagle przeskoczyła z poziomu NOOB na poziom MASTER w magii)reszta mane6/Celestia/Luna (randomowo pojawia się i może da jej ten notes który był widoczny na końcu S3E2)/czy ktoś tam inny ją pocieszy i HOP SIUP PLOTTWIST Twilight wygrywa Zgodnie z pisemnymi zapowiedziami: w Magic Duel Trixie ma pokonać (chorą) Twilight, wygnać ją z Ponyville i sobie objąć rządy. source/źródło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Na ten odcinek czekam najbardziej ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Listopad 10, 2012 Autor Share Napisano Listopad 10, 2012 Zgodnie z pisemnymi zapowiedziami: w Magic Duel Trixie ma pokonać (chorą) Twilight, wygnać ją z Ponyville i sobie objąć rządy. http://tvlistings.zap2it.com/tv/my-little-pony-friendship-is-magic-magic-duel/EP013304160057?aid=zap2it When Trixie returns to Ponyville, she defeat Twilight and banishes her from town. 1) gdzie jest wzmianka o chorej Twi? 2) gdzie jest wzmianka o przejęciu władzy/rządów? czyli odcinek zacznie się od wpadnięcie Trixie i bardzo szybkiego pokonania Twilight (tu zaczyna się opening i reklamy)... w momencie gdy Twilight będzie pakować się/odchodzić z Ponyville pojawi się Celestia + te dwa randomy, podniosą stawkę (wygnanie Twi to będzie pewnie mały pikuś) i zacznie się ten konkretny duel/pojedynek na zaklęcia... jakoś muszą to upchnąć w 20 minut Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 jakoś muszą to upchnąć w 20 minut Heh. Za dużo akcji jak na te 20 minut, c'nie? Też macie wrażenie, że wcześniej było tej akcji mniej/była lepiej przedstawiona? Jakoś mam wrażenie, że chcą upchnąć 2 odcinki w jednym, dzięki czemu jest tak wszystkiego wręcz nasrane. Więcej = lepiej zazwyczaj, ale bez przesady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Anonim' date=' biorąc pod uwagę, że brązowy wygląda jakby się urwał z Turcji, a jasnoróżowa z Indii to jest to sensowny pomysł...[/quote'] No było by super gdyby pojawiły się nowe kraje i nowi władcy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonim Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 gdy Twilight i reszta domaga się wyjaśnienia pojawia się Celestia+/-Luna z tą dwójką koni/kuców/alicornów okazuje się że ta tajemnicza parka to władcy innego królestwa do którego udała sie Trixie Czyli jest jakieś królestwo oprócz Equestri ale co te konie majo wspólnego z magią mała ciekawostka na ich szarfach są cute mark Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Ciekawe czy Gilda wróci w 3 sezonie... Trixie wraca i ma być jedną z czołowych postaci jednego z odcinków, a to już daje nadzieję na powrót innych postaci. Stawiam, że ten cudowny gryf powróci w odcinku z Wonderboltsami, bo na jego temat jeszcze nic nie ma podane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Wróci Trixie do ponyville pokona Twilight, wyrzuci ją z miasta. A w odcinku Sleeping Ponyville Rainbow Dash będzie miała chłopaka powiedziałabym coś więcej ale jak dostanę warna, można tu spoilerować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonim Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 chyba można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 W sumie Equestria to nie tylko Canterlot, Ponyville, Applelossa, Manehattan, Fillydelphia, Cloudsdale, ale też inne państwa! http://198.245.57.45/blab/attachments/84c4097c5bf13928be6561747b1cbb51.png No może te kuce nie są z Equestrii... Szkoda tylko że sezon ma 13 odcinków, dosyć mało, może być najlepszy ze wszystkich, ale boję się że ostatni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Ja niechce powrotu Gildy... ale Trixie chce i to jak najbardziej ! fajnie by było,gdyby fluttershy znalazła chłopaka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Ktoś powiedział demoniczna Celsetia to magia iluzji. He he he. Błąd! Duży błąd. Twilight rules ! Tego można użyć ale jak widać trzeba się zmusić ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Wróci Trixie do ponyville pokona Twilight, wyrzuci ją z miasta. A w odcinku Sleeping Ponyville Rainbow Dash będzie miała chłopaka powiedziałabym coś więcej ale jak dostanę warna, można tu spoilerować? Ewi, po to jest ten temat by spoilerować. Zawsze można użyć tagu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 RD nie będzie miała chłopka.Nie i koniec.Wszyscy wiedzą,że ona woli klacze A co do sezonów.Sezon 4 jest już w produkcji.Więc,nie daleko jeszcze do końca. ,,Scootaloo begins to have nightmares after hearing the frightful campfire stories.'' YAY!Odcinek o Scootaloo:1xkfz: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Jak zaczną się historyjki typu X ma chłopaka, Y nie, Z jest zazdrosna to sobie daruję. Zrobi się z tego animowana wersja "amerykańskiej studenckiej komedii o idiotach dla idiotów" (legalna blondynka 384738) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Jeszcze nie obejrzałem premierowego odcinka (spokojnie, jescze dziś nadrobię zaległości ), ale przeglądam sobie My Little Brony i widzę masę memów z jakimś 'Gakiem'. O co z tym chodzi ? A, no i czy naprawdę Rainbow będzie miała chłopaka? Ech, tego się obawiałem przy zmianie reżyserów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 no i dobrze że będzie miała chłopaka,może się troche... no bardziej uspokoi... a są teraz inni reżyserowie ? nic nie wiedziałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Jeszcze nie obejrzałem premierowego odcinka (spokojnie, jescze dziś nadrobię zaległości ), ale przeglądam sobie My Little Brony i widzę masę memów z jakimś 'Gakiem'. O co z tym chodzi ? A, no i czy naprawdę Rainbow będzie miała chłopaka? Ech, tego się obawiałem przy zmianie reżyserów... W czasie emisji jakieś 93849384 razy puszczono reklamę jakiegoś gluta. Poza tym miniatura po prostu miażdży ("zjarany GAK?") http-~~-//www.youtube.com/watch?v=kgST63f6x88 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Okey, ale skąd niby ten chłopak? Skąd taka teoria? Jeżeli chodzi o klacz z którą RD lata w reklamie, to mnie się wydaje że chodziło o jakiś wyścig żeby dostać się do Wonderbolts maybe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Dobrze główkujesz Flutt , to bardzo możliwa teoria Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Ja dopiero oglądam ten 3 sezon,zobaczymy czy mi się spodoba czy nie.A w sumie też pierwsze słyszę o zmianie reżyserów o_O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Ja wiem tyle że nasza droga Lauren już nad MLP nie pracuje i zaczęła pracę nad jej upragnionym show "Galaxy Girls". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Listopad 12, 2012 Autor Share Napisano Listopad 12, 2012 Okey, ale skąd niby ten chłopak? Skąd taka teoria? Jeżeli chodzi o klacz z którą RD lata w reklamie, to mnie się wydaje że chodziło o jakiś wyścig żeby dostać się do Wonderbolts maybe? a) bajki o tym że RD będzie miała chłopaka to bzdura xD Lauren Faust któregoś razu napisała dla zgrywy posta na dA że w którymś tam odcinku Luna, RD i ktoś tam jeszcze znajdą facetów i jak widać niektórym to jeszcze po części zostało w głowie. b) fragment reklamy z RD i tą drugą pochodzi z odcinka o Akademi Wonderbolts... 6 albo 7 odcinek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Wygląda na to,że Kryształowe imperium jeszcze się ukaże w tym sezonie.I to wraz z CMC. Co raz większa szansa na powrót Sombry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 To ja już ni pacze na spoilery bo sobie zabawę zepsuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się