Byaku Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Brony State przez chwile to wyświetlał -,- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 4chan sam w sobie jest pełen nerdów bez życia...a /v/ wraz z paradoksalnie /mlp/ są najbardziej opóźnionymi tematami tam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byaku Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 I... koniec odcinka. Nie było jakoś super widowiskowo , ale była piosenka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eridor Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 hmm... po trzecim włamie na streama dałem spobie spokój.. YouTube w hd, bez reklam i idiotów rulz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 No więc One Bad Apple mamy za sobą . Teraz nadchodzi odcinek który zapowiada się Epicko czyli Magic Duet Twili vs Trixie ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MietekPL ( TS ) Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 No więc One Bad Apple mamy za sobą . Teraz nadchodzi odcinek który zapowiada się Epicko czyli Magic Duet Twili vs Trixie ... Och jestem zniecierpliwiony. Licze na Twilie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 To będzie na 100% epickie. Naprzód Twi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ookami88 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Rematch! Chociaż z moich źródeł wynika, że Twilight przegra pierwszą rundę tego starcia i Trixie przegna ją z Ponyville... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MietekPL ( TS ) Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Rematch! Chociaż z moich źródeł wynika, że Twilight przegra pierwszą rundę tego starcia i Trixie przegna ją z Ponyville... Niech tylko sprobuje cos zrobic naszej Twili. Odrazu zabije Trixie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Ja bym się tam zbytnio nie nakręcał. Ot Twilight dostanie lanie, pobędzie trochę źle, puszczą jakąś piosenkę (Trixie zaśpiewa?), ale i tak Trixie zrozumie że zemsta wcale nie jest taka fajna i wszystko będzie OK. Na koniec group hug, list to trollesti i możliwe że "grejfrut end pałerful Trixi" odmieni się i wszyscy zostaną przyjaciółmi. Obym się mylił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 I tak licze na twili , jest bardzo inteligentna , Nigdy sie nie podda Niech tylko sprobuje cos zrobic naszej Twili. Odrazu zabije Trixie To jest nas 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ookami88 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Ja bym się tam zbytnio nie nakręcał. Ot Twilight dostanie lanie' date=' Trixie zrozumie że zemsta wcale nie jest taka fajna i wszystko będzie OK. Na koniec group hug, list to trollesti... obym się mylił. [/quote'] Ja to raczej przeczuwam jakąś brudną sztuczkę ze strony Trixie. Może nawet jakieś "zakazane" zaklęcia, albo sabotaż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Trixie nigdy nie gra fair , podejrzewam że pod czas tego pojedynku użyje czegoś zakazanego i naprawdę mocnego czym mocno osłabi twi...zabije ją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Wiadomo, że w uczciwym "pojedynku" nie miała by najmniejszych szans. Od dawna dostępne są rysunki na których nosi jakiś wisiorek. Ale ja już taki jestem. Po wysokich oczekiwaniach i rozczarowaniu jakie miałem po pojedynku Anakin vs Obi Wan z Zemsty Sithów wolę "pozytywne rozczarowania". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Przechodzą mnie pozytywne dreszcze gdy o tym myślę xD Nazywane są one dreszczami Epickości , wywołane są nadmiarem (powtórzę się) Epickości ...KURDE TO BĘDZIE TAKIE EPICKIE ! XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Trixie nigdy nie gra fair , podejrzewam że pod czas tego pojedynku użyje czegoś zakazanego i naprawdę mocnego czym mocno osłabi twi...zabije ją Avada kedavra XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Dokładnie xD już masz +1 rep xD (spadłam z krzesła ze śmiechu xD ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Pewnie będzie tak: - Trixie powraca do Ponyville. - Wyzywa na magiczny pojedynek Twilight. - Walczą na zaklęcia, Trixie dzięki nieuczciwej sztuczce wygrywa. - Twilight załamana śpiewa i opuszcza Ponyville. - Ktoś (pewnie Spike, bo to on jest bohaterem tego sezonu) udowadnia Twilight nieuczciwość Trixie. - Podczas jeszcze bardziej epickiego pojedynku wygrywa Twilight, a Trixie załamana opuszcza Ponyville. - FANTAZJA MATALOSA - W drodze z Ponyville znajduje róg Sombry. Zostaje opętana jego mocą. Powraca w ostatnich odcinkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Podpisuję się pod twoją fantazją, misiupysiu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ookami88 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Coś w tym jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 To ! to jest to! bardzo możliwa opcja! (Tekst śpiewa i opuszcza Ponyville mnie rozwalił xD ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MietekPL ( TS ) Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 No podpiszę się pod tym Chociaż z tym że twilie zginie troszeczkę przesadziłaś imka2000, a może...... Nie jestem pewny, teraz nawet w domu wariuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonim Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 A te konie obok celesti to już wiadomo kim oni są Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 @Up Nie tylko ty.Osobiście mam cichą nadzieje,że wygra uczciwe,ale niczego nie można być pewnym.Może załatwiła by sobie jakiś przydupasów?Jak np. Diamentowe psy?Całkiem fajnie by było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Dwie naprawdę zajebiste postacie będą ze sobą walczyć, no no ten sezon naprawdę trzyma poziom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się