Moon Slash Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Pochwale się swoim i od razu, tak mam dwa monitory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cymcyrymcy Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 Porządek zapanował tuż przed screenem. Nie lubię mieć syfu na pulpicie, ale zazwyczaj wrzucam tam coś co mam do zrobienia, a nie lubię odkładać na później. A także to jedyne miejsce, gdzie na tapetę nie mam ustawionych kuców. tak, zły system Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Tak, co chwila zmieniam swoją tapetę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 @up, pamiętam te czasy, gdy myślałam, że ona jest wielkości człowieka ;___; Chyba jeszcze nie wrzucałam tego pulpitu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Mój komp lubi mi czasem zmieniać niektóre ikonki na mniejsze i nie idzie naprawić -.-" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raoul Duke Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 (edytowany) Modelka z tapety to Henriette Allais. Miss Marca 1980. Polecam przy okazjii film "Miss Marca", w którym co ciekawe wystąpił sam Hugh Hefner. Urodziła się 22 Lipca 1954 roku na Florydzie. Tapeta to fragment zdjęcia z Playboya, użyty tutaj . Swoją drogą, to bardzo dobra muzyka. http://oi58.tinypic.com/21kz6me.jpg Edytowano Listopad 10, 2014 przez Raoul Duke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 W tym momencie wygląda mój pulpit tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Coś takiego 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 A takie tam trzy tapetki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Kolejna zmiana tapety Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Takie tam, pulpit z wczoraj i Moto z dzisiaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Nowa tapeta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 (edytowany) Trochę posprzątałem żeby to jakoś wyglądało Nakładka po prawej to Rainmeter, dwie skórki. Pierwsza domyślna, druga Enigma. CM 11, Apex Launcher, ikony Ruggy. Edytowano Grudzień 6, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 (edytowany) Nowa tapetka Edytowano Grudzień 13, 2014 przez Sosna 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Ja też mam nową... Sosna Ty masz Solarną, a ja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Grudzień 11, 2014 Share Napisano Grudzień 11, 2014 Porządeczek musi być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 11, 2014 Share Napisano Grudzień 11, 2014 A taki... z BF'a ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Grudzień 11, 2014 Share Napisano Grudzień 11, 2014 Takie tam z tableta: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Bo niby co mogę mieć na pulpicie. A nazwy folderów bo brat. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 (edytowany) Ekran logowania. Było trochę z tym zachodu Wystarczy "Windows 7 Logon Background Changer", bez instalacji, włączasz, wybierasz tapetę i tyle, szybko i bez problemów, tylko najpierw trzeba się o czymś takim dowiedzieć, bo też kombinowałem Jak zrobiłeś screena? Edytowano Grudzień 14, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Nowy pulpit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 Świąteczna atmosfera zawitała na mój telefon 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się