Fragin Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Hahaha, mistrzostwo. Naprawdę zabawne ale niestety nabrałem pewnych wątpliwości co do Fluttershy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 hehe ZARYPISTE ciśnie mi się na twarz kiedy to przeczytałem tażając się po podłodze ze śmiechu i to - Co?! Wszyscy musimy J****, żeby żyć! - powiedziała, widząc szok malujący się na twarzach klientów. - Święta prawda! - powiedział jeden z ogierów, za co dostał po głowie od klaczy stojącej przy nim. sobie wstawie w sygnaturkę :D:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Tylko czekać aż wyjdzie kontynuacja, jak Pinkie uczy się nowego słowa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 To jest świetne. Myślałem że sobie nos połamie jak przywaliłem głową o biurko. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Najlepszy fanfic jaki widziałem. Właśnie, dlaczego jest tak mało dobrych komedii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKisielPL Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Genialne! Najmocniejsze dla mnie było z Twilight, Fluttershy i Rainbow dash, i jak ten ogier potwierdza:D Beka śmiechu:P Czekamy teraz na kolejną część w której Pinkie uczy się słowa na k... i to nie będzie słowo ,,konstantynopolitańczykiewiczówna" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Miałam tak samo jak Future pony xD A ten tekst Pinki " Je#@%@m się z Twilight" mnie rozwalił xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 O.M.G prawie się zlałem jak to czytałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Mnie rozwalił tekst "Fluttershy codziennie je$%& swoje zwierzątka" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Świetne, ale nie dało się tu wykorzystać potencjału zasobów polskiego słownika. Oglądałem kiedyś angielski film z polskimi napisami, z dość dużą dawką przekleństw. W oryginale było tylko: "f*ck, f*cken, f*cked" - co w polskim przekładało się na pełną gamę: "jeb*ny, pier*lony, ch*j, chrza*ony, piz*a". Jak chcesz komuś mocno dać do zrozumienia, że nie jesteś w nastroju, to po polsku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Słuchałam ten fanfic u ''misiek200m''. Fajny fanfic,ale za dużo wulgaryzmów jak na dzieło pisarskie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 hahaha... Spadłem z krzesła :5jsSt: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Adekwatnie do tematu: prawie je***łem, jak to przeczytałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Zdaje się, że niekontrolowanymi wybuchami śmiechu pobudziłam sąsiadów. Cóż, zdarza się. FF jest po prostu świetny, dawno tak się nie śmiałam. Ja chcę kontynuację. Ze słowem na K. Oficjalnie przyznaję Pinkie nagrodę im.Japplejack za jednoznaczny/niejednoznaczny (niepotrzebne skreślić) kontekst. W Equestrii zapanował chaos {discorded} Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 O ja...Nie mogę...Uśmiałem się jak nigdy. Spadłem z fotela i tarzałem się po dywanie. Rozwaliło mnie to doszczętnie. hahaha, ciągle nie moge dojść do siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Bardzo fajny i zabawny fanfic. Nie wiem czemu ale trudno mi znaleźć zabawne fanfici. Większość to SAD albo GRIMDARK. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartulo Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Dobra komedia to taka to taka w której musisz robić przerwy by nie udusić się ze śmiechu. Najlepsza komedia jaką czytałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Podpisuję się pod tymi, co wyrazili się pozytywnie. xD Tak to jest, jak się nie dosłyszy pewnego pana w kapeluszu. xD Scenka z RD i Fluttershy była mocna, ale ostatecznie rozwaliło mnie to, jak Pinkie mówiła o spotkaniu z Twi. Albo jak chciała nakarmić źrebaki. I te jej słowa, które pewien ogier potwierdził mówiąc "Święta racja". Ciekawe, czy będzie kontynuacja z K. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Po 2 stronach siee zapłakałem ze śmiechu XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinkie_Pie102 Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Mało co nie posikałam się ze śmiechu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Najlepszy fic ever. Ogier od "Świętej Racji" jest moim mentorem. No a "Każdy musi je*ać, żeby żyć" moim mottem życiowym. Żeby być adekwatnym do tematyki utworu, podsumuję go tak : je*łem w stół ze śmiechu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheLunek Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Ja j**** Pinke pogrąza Equestrie w chałosie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybciutka Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Rozwalające. Genialne. Ultra zabawne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Mniam, prostota w postaci takiej ilości przekleństw, a jak bawi Świetny Fic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Bardzo fajne opowiadanko. Zdołał zmusić mnie do śmiechu, ale te powyższe opinio o ultra bece są trochę przesadzone(chociaż co ja tam wiem). To prawda. Sceny z Pinkie i Twilight potrafią rozbawić, ale z krzesła nie spadłem. _________________ Boring Mode Deactivated ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się