cinek012002 Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Witajcie moi mili! Mam propozycje nawet ciekawego tematu (tak myśle pewnie tylko ja bo ja go wymyśliłem ) Pochwalcie się ile spaliście najdłużej ile najkrócej albo ile śpicie po prostu Sądzę, że nasza ukochana Luna śpi mało więc może się z nią zmierzycie? Tak jak ja zawsze dziwne tematy wymyślam ;P Pozdrawiam forum i fanów Luny Marcin 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Chyba już w offtopie coś takiego jest ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Śpię stanowczo za mało- tak 5-6 godzin. Ale odsypiam w dzień. A przespać mogłabym cały dzień i całą noc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Mało. Od poniedziałku do piątku idę spać 22.30, a wstaje o 4.30. W weekend praktycznie tyle samo, idę spać późno, wstaje dość wcześnie(7.30 - 8.00). Brak snu niezbyt daje mi się we znaki, zdążyłem się przyzwyczaić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek012002 Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 Chyba już w offtopie coś takiego jest ;_; Ciiiii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Zwykle sypiam po 6 -7 godzin ale dziś był wyjątek prawie 14 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Ja nie śpię... JA CZUWAM! Eh, to znaczy ja śpię max. 4 godz.Jeśli pośpię chwileczkę dłużej to się nie wysypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 w dni szkolne od 5-6 godz. w weekendy, na przykład dziś, spałam smacznie 12 godzin, (nie, nie zasnęłam o 1:00 i nie obudziłam się o 13:00 skąd...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Ile? Zdecydowanie za dużo w tym roku, ot na przykład wczoraj w ogóle nie wyczołgałam się z łóżka. Nawet nie jadłam. Teraz trzeba nadrabiać naukę eh... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anetka_nimfa Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 od 8 do 16 godzin bywa mniej niż 8 ale wtedy jestem strasznie marudna dzisiaj spałam 9 godzin ale przez ten mokry jesienno-zimowy okres czuję się strasznie senna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skylen Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Cóż, ja muszę się przyznać, że bardzo lubię spać, wykorzystuję do tego każdą nadarzającą się okazję, a mimo to jestem wiecznie niewyspany W dni powszednie kładę się spać tak koło dziesiątej, chyba że mam następnego dnia jakiś ważny sprawdzian, no to wtedy różnie... i wstaję tak dziesięć po szóstej. W weekendy zazwyczaj idę spać w godzinach 11-12, a wstaję 8-10. Wysypiam się naprawdę wtedy, kiedy wiem że następnego dnia nie muszę właściwie w ogóle wstawać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Zależy przeważnie śpię 8 godzin ale zdarza się też że śpię po 6 godzin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Dużo się uczę (Matura i egzamin zawodowy w drodze) naukę kończę o 00:00 i wstaje o 5:40 więc w dni szkolne spie ok 5-6 godz czasami 4 . A w weekend zwykle odsypiam cały tydzień spie ok 10 godz . Niestety na tygodniu to wychodzi cały czas jestem senny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Sypiam stanowczo za długo, bo w weekend do 8-9h a w tygodniu 6-7. Marze o tym by skrócić czas snu do 4-5godzin snu, najlepiej dwuczęściowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Mój mózg dzisiaj wymyślił sobie że pośpi 13 godzin. Nawet nie pamiętam kiedy wyłączyłam budzik i wróciłam do snu. No na kiego mi tyle snu, ja sie pytam? x.x Teraz nic nie zdąże... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 (edytowany) od 5:30 do 10 godz. i jak u każdego - zależy. Edytowano Grudzień 15, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Ja od 2 coś do 7, czyli 5 godzin. Niecałe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Valkyrie Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Irlandzki klimat zdecydowanie źle na mnie działa... Tęsknię za tymi czasami kiedy się budziłam całkowicie wypoczęta o godzinie czwartej/piątej rano. A teraz o szóstej wstać to wyczyn. Spać chodzę około 22 - 23. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 W dni robocze - Idę spać około północy, a wstaje o 6 30 lub 7 20 W dni wolne - Spanie od 6 rano do 6 po południu :3 Pewnego dnia odpłynąłem o godzinie 18 i obudziłem się bodajże o 12 rano. O boziu, ale wtedy byłem zdezorientowany . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Dni ze szkołą: 7-8h Dni wolne : 8-11H Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 W tygodniu to tak ok 7 godzin, weekendy 9-11. Raz pamiętam jak położyłem się do łóżka o godzinie 20 tak wstałem o 15 następnego dnia, bo na obiad wołali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 A ja dzisiaj obudziłam się o 9.59. No, a do szkoły na 10.45, a zasnełam tak, jak zwykle koło 2. Pospałam sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 (edytowany) Na tygodniu: 5-7 godzin Weekend: 8-10 Jak dla mnie na tygodniu to za mało, optymalne jest 8h... Ale teraz to już tylko na weekendzie mogę sobie taki czas nabić. Edytowano Grudzień 16, 2013 przez FlutterFan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Ptaszysko czuwa pół nocy, śpi od 3 do 5 godzin w dni robocze. W soboty i święta, około 11 godzin. BONUS: Czasem drzemię! Od 10 minut do 4 godzin xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Insomnia... śpię bardzo mało lub bardzo dużo. Dla przykładu, przez bezsenność potrafię spać po 2 godziny dziennie przez kilka dni a potem padam z wycieńczenia i śpię po 12 lub nawet 13 godzin... Męczące to jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts