Lorie Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Gdybyście byli kucykami jaki rodzaj byście wybrali: pegaza, jednorożca, a może ziemskiego kucyka? Ja wybrałabym pegaza - dlatego, że chciałabym latać... Link do komentarza
Airlick Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Jednorożec, oczywiście. Link do komentarza
Komisarz Goblin Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Pegaza! To najdzielniejsze, najwaleczniejsze, najpięknięjsze, najsilniejsze, najszybsze i najfajniejsze kucyki jakie są. Bez nich, Equestria nie zaszła by tak daleko. Link do komentarza
Black Hayate Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 pegaza! śmigałabym jak Rainbow Dash xD i zgadzam się z Gobciem, że są naj, naj, naj Link do komentarza
SystemShy Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 pegaz!!!! ja chce umiec latac !!!!!! omgomgomgomg Link do komentarza
Zaraza Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Pegaz - latanie jest cool. Link do komentarza
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Jednorożce. I byłbym pro magiem, bo tak. Pegazy mogą tylko się szybko przemieszczać. Link do komentarza
cichy Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Oczywista oczywistość że pegaz bo... bo dlaczego by nie. Link do komentarza
Arjen Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 alicornem jak np. Luna i bym latał i czarował. Ale to bardzo trudne pytanie. Jako jednorożec mógłbym stworzyć nowe zaklecię i porządne skrzydla i latać Link do komentarza
Testar Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 A ja byłbym ziemnym plebskim kucykiem pegazem oczywiście! Cudownie byłoby latać i zostawiać z tyłu plebs i jednorożce. Link do komentarza
SystemShy Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 a moze zrobisz ankiete? zobaczymy ile pegazów bedzie Link do komentarza
Michalski9 Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Oczywiście, że latanie jest fajne i pegazy są naj... Lecz nic nie przebije Pinkie i jej oryginalnej, czadowej osobowości. Tak więc wybieram... Ziemskiego Kuca. Link do komentarza
Vermik Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 @up Zejdź mi z oczu, żałosny ziemniaku. :< Topic: Jednorożec, a jakże. Link do komentarza
War Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Alicorna, nah. Nawet w temacie 'jak byś wyglądał jako kucyk' na pierwszej stronie jest to, co stworzyłem sobie generatorem. Dlaczego? Bo to fajne. No i bym żył dłużej niż inni. I bym mógł się rozwijać tak jak lubię i we wszystkich kierunkach, które uznaję za warte uwagi. Link do komentarza
Shosanna Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Ja wybrałabym jednorożca, ponieważ jak nam pokazała Twilight, jednorożce mogą sobie wyczarować wszystko !! Link do komentarza
Dabi Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Jasne że ziemskiego. Link do komentarza
Grillo Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Oczywiście że pegaza Link do komentarza
Future Pony Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Oczywiśćie że Alicornem,ale że jest ich bardzo mało,to był bym zadowolony z bycia pegazem. Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Alicornem, bo mój żywot trwałby w nieskończoność. A jeżeli taka możliwość by nie istniała, to jednorożcem. Jednorożec ma większe pole do popisu niż pegaz czy kuc ziemski razem wzięte. Magia zaczyna się tam, gdzie mięśnie skrzydeł i kopyt nie dają rady ;> Link do komentarza
Amolek Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Pegaz, ta wolność w czasie latania Link do komentarza
trebuhpl Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 A ja wolałbym być pegazem. Zawsze lubiłem biegać oraz inne sprawy z sportem związane (nie mówię że stworzony do tego jestem), a przy okazji fajnio byłoby latać i móc dostać się w każde miejsce... i ta prędkość, którą można osiągnąć ^.^ Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Ja myśle iż było by najfajniej być Pegazem możesz czarować + latać (wystarczy zaklęcie na skrzydła ) Link do komentarza
Ares Prime Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Zwykle twardo stąpam po ziemi, więc najlepiej czułbym się jako ziemny kucu, ew jako jednorożec. Link do komentarza
Recommended Posts