Resset Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Zespół Szkół Łączności (Technikum nr 3) w Gliwicach przy ul. Warszawskiej 35. Klasa II. Profil "Technik Informatyk" Jak wyżej, co do słowa. Wysyłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowRider Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Zespół Szkół Mechaniczno - Elektrycznych w Żywcu Technik Informatyk 2 rok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 zespół szkól nr 5 w Gdyni Orłowie (GIMBAZA) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 V LO w Toruniu profil human-prawny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Zespół szkół rolniczych im. Józefa Wybickiego w Bolesławowie - kierunek Technik Weterynarii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Zespół Szkół Budowlanych nr 1 im. Powstańców Śląskich w Katowicach - "Technik Budownictwa" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek223 Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Szkoła podstawowa nr 6 Pyskowice ul.Wyzwolenia 4:flutterblush: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Szkola!!! o boziu ostatni raz bylem w szkole 5 lat temu i byl to Zespol Szkol nr.9 imienia Bydgoskich Olimpijczykow w Bydgoszczy XI LO Profil Psychologiczno - Pedagogiczny z rozszwrzona biologia Lata 2004-2007 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Technikum nr.2 w Będzinie,profil Technik informatyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Zespół Szkół Zawodowych w Bogatyni na profilu Technik Informatyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoshiro Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Prywatne liceum "abor" we Wrocławiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fillerr Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Akademia Obrony Narodowej na kierunku Lotnictwo grupa B Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Może to dziwne, ale chodzę do zawodówki na mechanika ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Zespół szkół w Debrznie, II gimnazjum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Zespół Szkół Mechanicznych w Grudziądzu na profilu Technik Pojazdów Samochodowych, pierwszy rok. Oraz do Centrum Kształcenia Praktycznego w Grudziądzu, pierwsze ćwierć roku szkolnego na Metrologii, później będzie Technika Obróbki Ręcznej, dalej Elektryka Pojazdowa a na końcu przechodzę na Warsztat Samochodowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Pallotyńskie Gimnazjum i LO im. Stefana Batorego w Lublinie. 2 klasa gimby :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Szkoła Podstawowa nr149 w Łodzi - Klasa VI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Gimnazjum im. Jana Pawła II w Gizałkach. Trzecia klasa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Zmieniło się u mnie od mojego ostatniego posta tutaj... Śląski Uniwersytet Medyczny, kierunek lekarski, I rok Chociaż nie wiem jak długo wytrzymam. W życiu nie miałem tyle zakuwania, a wierzcie mi, sporo miałem ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 wcześniej na to nie zwracałem uwagi ja kiedyś chodziłem do szkoły podstawowej NR 34 w Gdyni Redłowie Więc się nie dziwie, że czułem się tam niezbyt dobrze teraz chodzę do Gimbazy NR 5 w Gdyni Orłowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Akademia Obrony Narodowej Rok II, sem. 3. Kierunek: Logistyka Specjalizacja: Transport Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Liceum ogólnokstzałczącej w milówce Im. Marii Konopickiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pannamigotka Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Politechnika Częstochowska, Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, semestr 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skutalu Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Zespół Szkół Elektrycznych im. Tadeusza Kościuszki w Opolu A dokładniej do technikum numer 5 na trzeci rok w profilu technik-teleinformatyk. Chciałem iść na technika-informatyka, lecz niestety punktów mi zabrakło... Jednak i tak nie jest źle, mogło być gorzej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 ZSZiL w Zgorzelcu. Klasa wojskowa. Druga. Potem może WSO jak się uda, chociaż przyszłość wiążę z historią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts