Berette Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 (edytowany) Dharma, po odejściu Writer'a i Loli, spacerował jeszcze po festynie. Wkrótce postanowił wrócić do domu i odpocząć po pełnym emocji poranku. Edytowano Kwiecień 24, 2014 przez Beret Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Type siedziała trochę zdenerwowana, nie wiedzą gdzie jadą. - Tak, królowo- odpowiedziała suczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 (edytowany) - Za chwilę powiem wam gdzie się wybieramy. - powiedziała do Simona i Type. - Jeszcze ... nie wiem ile jeszcze. Type, ty jesteś niezła w takich sprawach. Oblicz proszę za jaki czas będziemy w Królestwie Króla K. Zapraszał nas do swego zamku. (( nie za szybko ten wieczór przyszedł? )) [Dopiero zaczął się kurdę nowy dzień ;-; ] Edytowano Kwiecień 24, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 [Dopiero zaczął się kurdę nowy dzień ;-; ] [Zmieniłam już ;-;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Writer stał jak słup soli. - J... jakie wielkie. - był na prawdę pod wrażeniem. - A ty Lola, co o tym sądzisz? - spytał patrząc na suczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 24, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Power Mad - Naprawdę ekscytująca! - Nagle ponownie zadzwonił telefon. Rozmówcą znowu okazał się król. Writer - Niesamowite zdobienia. Nigdy tutaj nie byłam, chociaż spotkałam kiedyś króla. Ciekawe jak jest w sali tronowej. - Kilku strażników zaprowadziło was do rzeczonego miejsca. Otworzyły się masywne drzwi ukazując salę tronową pełną tego co jest symbolami statusu. Król Oxy siedział na tronie i chyba gdzieś dzwonił. Obok niego stał strażnik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Power westchnął i odebrał. - Tak? O co chodzi tym razem? Jeśli o urządzenie do podsłuchiwania to zostało mi jeszcze kilka testów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 (edytowany) - T...t ... to... to król Oxy...! - Writer lekko się zestresował. Nie miał nic do króla, ale nie miał odwagi stanąć z nim twarzą w twarz. - Ja... ja się stresuję... - powiedział cicho, ale na tyle, że Lola go usłyszała. W momencie zauważył, że Oxy z kimś rozmawia. - To... ja może przyjdę później... - dodał cofając się powoli. Edytowano Kwiecień 24, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 (edytowany) - Zostały około dwie godziny i szesnaście minut (), ale mam nadzieję, że szybciej zejdzie- powiedziała Type, szybko obliczjąc w myślach czas Edytowano Kwiecień 24, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 24, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Power Mad - Dokończysz to kiedy wrucisz. Pakuj manatki. Wyruszasz ze mną na wyprawę. Jesteś na liście osób które mają mi towarzyszyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 - Bez żartów... Kiedy? - zapytał wzdychając. - I czy mogę wziąć osobę towarzyszącą? - spojrzał na Salt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 -Dlaczego tak czesto sie przeprowadzasz?-zapytal ShowTime Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Day zasalutował królowi po czym przemówił podniosłym głosem: - Tak j...j...est p...panie. Bbb...ędę m...m...miał na...na...na nich o...o...oko. O...o...czywiście mmmo....mmmo... możesz na mnie li...li...liczyć bbb.... bez www względu nnn nnnato ggg ggdzie sięęę udddamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 24, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Power Mad - Dzisiaj. Masz dwie godziny by się przygotować. Co do osoby... . No dobrze! Możesz kogoś zabrać. - Rozłączył się. ShowTime - To... skomplikowane. Czasami wyrzucają mnie, a po za tym robię to by zwiedzić nieco świata. Writer - Nie ma potrzeby. - Powiedział Oxy rozłanczając rozmowę. - Chętnie ugoszczę was teraz. - Stwierdził. Lola nie wiedziała co powiedzieć. Król za to patrzał na nią z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Power westchnął. - Chcesz też jechać? W końcu król się zgodził. - powiedział do Salt i zaczął zbierać, różne narzędzia i inne takie przydatne rzeczy. ((w końcu ma głośno mówiący )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 24, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Day - Cieszę się że mogę na tobie polegać. - Powiedział spokojnie, po czym wszedł Writer, a potem akcja z rozmową. Power Mad - Na podróż z królem? Oczywiście że tak! Zawsze chciałam wyjechać w poszukiwaniu materiałów, a tu taka szansa! - Powiedziała i przytuliła w podzięce Powera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 ShowTime stanął przevd starym domem ze zniszczonym ogródkiem. Westchnął uświadamiajac sobie jak to wygląda. -To moj dom-powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Power uśmiechnął się. - Zamiast nagrody masz to. - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 24, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2014 ShowTime - Świetny krajobraz. Taki wprostproporcjonalny do twojej persony. Naprawdę mi się podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 ShowTime naprawde sie zdziwil. -Chyba tobie pierwszemu-powiedzial po czym wszedł do domu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Writer błyskawicznie się ukłonił. - W… witam, Wasza Wysokość. T... to dla mnie zaszczyt poznać króla. - powiedział donośnym, lecz niepewnym głosem. - N... n... nazywam się Writer… - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Gdy dojechała już na miejscu stanęła przed zamkiem K. - Byliśmy wezwani do Króla K. - powiedziała do straży przy drzwiach [o ile byli tam xd] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 24, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2014 ShowTime Arcade wszedł do domj i zaczął się rozglądać. - Nie jest tak źle. Żyjąc w podróży lubię takie ciasne, ale własne mieszkanka. Writer Oxy przechylił głowę na bok. Uwielbiał być wysławiany. Podszedł do Writera i Loli. - Miło mi cię poznać Writer. Kogoś mi przypominasz. - Spojrzał prozaicznie na Day'a. - Lolę już znam. Jak tam w świecie? - Normalnie... . Widzę że dobrze ci się powodzi. - Aha. Przejdźmy jednak dalej. - Oxy wraz z Day'em i wami skierował się do sporego korytarza z witrażami. - Ponieważ wygrałeś konkurs, spełnię jedną twoją prośbę... oczywiście w granicach rozsądku. - Zaczął mówić idąc przed siebie. [Ponieważ wydarzenia między wydarzeniami w królestwie Oxe'go i K dzieli kilka godzin, zastopywuję na razie Type i Paint, do czasu gdy Oxy wyruszy] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 (edytowany) W domu bylo kilka rozrzuconych mebli. ShowTime demolował swój dom gdy byl zdenerwowany. -Napijesz sie czegoś?-zapytal zakłopotany ShowTime ktory rzadko przyjmowal gosci i za bardzo nie wiedział jak sie zachowac. Edytowano Kwiecień 25, 2014 przez Wiecznie uśmiechnięta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 25, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2014 ShowTime - Tskie życie bez zobowiązań. Podoba mi się i to ułożenie przedmiotów. Oczami artysty to mogłoby naprawdę być dzieło sztuki. Wątek historii postaci Rok temu ShowTime obudził się na pewnej łące w królestwie Oxy'ego. Jedyne co pamiętał to swoje imię. Oprucz ostatniego roku nie pamięta nic ze swojej przeszłości. Power Mad Czas leciał. Król kazał ci się spieszyć, a zostało ci pół godziny do podróży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts