Cahan Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 Witajcie, moje małe kucyki! Mam dla was dwie wiadomości, jedną dobrą, z drugą złą. Zacznę od złej - skład jury znowu się zmniejszył i obecnie wchodzą w niego ja, Dolar, Gandzia i Kredke. A teraz dobra wiadomość! Do końca tygodnia powinny być wyniki. Taki mały prezent od zajączka . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 Screens or didn't happen Greetings Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 A teraz dobra wiadomość! Do końca tygodnia powinny być wyniki. Taki mały prezent od zajączka . 01.04 Miały być w sierpniu ubiegłego roku, potem na jesieni, do końca roku, do marca br. i tak dalej, i tak dalej... Wyróbcie się chociaż przed upływem 365 dni od ich ogłoszenia, co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 Cholera, niech cię gęś kopnie, Cahan, już się ucieszyłem :((( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 Miały być w sierpniu ubiegłego roku, potem na jesieni, do końca roku, do marca br. i tak dalej, i tak dalej... Wyróbcie się chociaż przed upływem 365 dni od ich ogłoszenia, co? Wierzysz, że te wyniki kiedykolwiek się ukarzą? xD Z pewnego źródła wiem, że projekt został porzucony, tylko nie wiedzą jak to ogłosić, tak by gawiedź nikogo nie chciała wychłostać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 Hehe, dobre xD Oskary to taki Half-Life 2: Ep3. Zapowiedzieli, że wyjdzie, ale jakoś nie wychodzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 No wiecie co... My też mamy dość. Torba na łeb i za ojczyznę! Rozumiecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Mądrze prawi! Polać tej pani! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 (edytowany) Khem, khem... ROK MINĄŁ! Sto lat czytajcie fiki nam :3 Edytowano Maj 11, 2015 przez Draques 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 (edytowany) lmao Jak ten czas leci. Może Oskary powinny być jak mundial, co cztery lata? Edytowano Maj 11, 2015 przez Poulsen 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 Po pierwsze - nienawidzę Cię Bester . Odetnę Cię od zapasu kucoperzy i skończy się rumakowanie Po drugie i ważniejsze - rzeczywiście minął rok, czego mówiąc szczerze nikt z nas się nie spodziewał, kiedy Oskary startowały. Przez ten czas jury się wykruszało, było częściowo zamieniane i wykruszało się ponownie - ostatecznie została nas czwórka na placu boju. Nie, nie porzuciliśmy projektu - wręcz przeciwnie. Czytamy, opiniujemy i obrzucamy pomysłodawcę projektu (który z niego zrezygnował) groźbami karalnymi. Tak, zajmuje to masę czasu, ale zawzięliśmy się i skończymy to co zaczęliśmy. Kiedy? Na pewno nie za rok - z tego co mi wiadomo większość z nas ma już przeczytane co najmniej 75% opowiadań o ile nie więcej. Tak więc działamy dalej. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 (edytowany) Ze swojej strony powiem tyle: walczę dzielnie i jeszcze dzielniej wygrażam Irwinowi. Jak go dopadnę, to dostanie kapciem. Edytowano Maj 11, 2015 przez Cahan 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Poszczuj go rosiczkami 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 (edytowany) *zagląda nieśmiało do emtu, po czym wycofuje się zawiedziony* Edytowano Październik 12, 2015 przez Poulsen zarf Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Kiedy słońce zajdzie na wschodzie, a wzejdzie na zachodzie, gdy morza wyschną, góry obrócą się w proch, a Kredke ukończy Wieczną Wojnę, wtedy pojawią się wyniki Oskarów. Dlatego wypatrujcie mnie trzeciego dnia o świcie, zjawię się na różowym jednorożcu z armią rosiczek, by wam przypomnieć, że wyniki będą kiedy je opublikujemy. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 Tako rzecze Cahandalf Biały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Listopad 22, 2015 Share Napisano Listopad 22, 2015 Może zamkniemy ten temat? ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancer Napisano Listopad 22, 2015 Share Napisano Listopad 22, 2015 Aj tam zamykać może kiedyś skończą może nawet przed świętami Bożego Narodzenia... przyszłego roku Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Listopad 22, 2015 Share Napisano Listopad 22, 2015 Ja tam czekam i nie tracę nadziei. Entuzjastą fanfików nie jestem, ale chętnie zapoznałbym się z wynikami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancer Napisano Listopad 22, 2015 Share Napisano Listopad 22, 2015 Zaraz wpadnie dolar albo ktoś inny i zostaniemy powieszeni za herezję i nie wiadomo co jeszcze Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 22, 2015 Share Napisano Listopad 22, 2015 Istnieją spore szanse, że dostaniecie prezent na Gwiazdkę tego roku. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Listopad 23, 2015 Autor Share Napisano Listopad 23, 2015 Jeszcze tylko pięć.... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Listopad 23, 2015 Share Napisano Listopad 23, 2015 2 godziny temu Dolar84 napisał: Jeszcze tylko pięć.... Pięć fików i KONIEC? Szybko się uwinięto :d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Listopad 23, 2015 Share Napisano Listopad 23, 2015 Dajcie wszystkie nagrody mi i będziecie mieli spokój z wynikami, proste :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 23, 2015 Share Napisano Listopad 23, 2015 4 godziny temu Accurate Accu Memory napisał: Pięć fików i KONIEC? Szybko się uwinięto :d It's alive! 3 godziny temu Draques napisał: Dajcie wszystkie nagrody mi i będziecie mieli spokój z wynikami, proste :3 A ty to się utop, ogórku jeden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts