Gray Picture Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 6 minut temu GoForGold napisał: Przygotowałaś olej na ten morderczy kaktus? Nope, ja go używam zamiast miecza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 Dwa zdjęcia na luzacko. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 @Rainbow Twister spoko fotki, ale tej dolnej nie pokazuj żadnemu Anglikowi, bo się obrazi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 @BiP A tej górnej ludziom którzy nie wierzą w Polidaktylie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 Urodzinowe foto z pieskiem (Mój najlepszy przyjaciel) Spoiler Bo jedyny Spoiler 8.10.2016 at 19:48 Cassidy napisał: Ojeju jak uroczo, ale czemu ubrałeś psa w koszulę? Nie bądź wścibski, może sam miej odwagę wstawić swoja krzywą mordę Twojego zdjęcia jak nie było tak nie ma ;/ EDIT - a przynajmniej od czasu od którego jestem na forum 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 Właśnie teraz Dabrowski napisał: miej odwagę wstawić swoja krzywą mordę Osobiście uważam, że kolanka są lepsze od mordy 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 1 minutę temu Decaded napisał: Osobiście uważam, że kolanka są lepsze od mordy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 TO uczucie gdy świat hejtuje twoją twarz, w dniu twoich urodzin... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 5 minut temu Dabrowski napisał: TO uczucie gdy świat hejtuje twoją twarz, w dniu twoich urodzin... sto lat 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: sto lat dzięki Pocieszyłeś mnie Polak mądry po szkodzie, a w sumie to głupi przed szkodą i po szkodzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 Właśnie teraz Dabrowski napisał: Polak mądry po szkodzie, a w sumie to głupi przed szkodą i po szkodzie W sumie to po co być wrednym w czyjeś święto co nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 Może za 1h świat ujrzy moja zdeformowaną faciate uwaga zaleca się zjedzenie dużej dawki leków uspokajających maska hokejowa musi być wiadomo jaki był by że mnie fan horrorów gdybym jej nie miał i innych co widać za mną ale to nie wszystkie Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 Właśnie teraz UziSlasherBass napisał: maska hokejowa musi być wiadomo jaki był by że mnie fan horrorów gdybym jej nie miał i innych co widać za mną ale to nie wszystkie Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka Wiedziałem że ty to ten z sygny!! Kurwa aż głowa mnie boli 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 9 minut temu Dabrowski napisał: Wiedziałem że ty to ten z sygny!! Kurwa aż głowa mnie boli O żesz ty 158 ofiar i 12 filmów o mnie nakręcili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 @UziSlasherBass maska hokejowa dla fana horrorów? Raczej dla prawdziwego fana hokeju... Co to za pozerstwo w dzisiejszych czasach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 @UziSlasherBass maska hokejowa dla fana horrorów? Raczej dla prawdziwego fana hokeju... Co to za pozerstwo w dzisiejszych czasach To jest legendarna maska hokejowa Richard Brooker o szatanie czuwaj nad nim w piekle aktor który grał Jasona w 3 części filmu on jako pierwszy ja założył można powiedzieć że od niego sie zaczęło dla każdego fana horrorów ta maska jest święta Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 @UziSlasherBass kurde myślałem że potrafi podkreślić sarkazm wypowiedzi Muszę ze 3 kappy stawiać następnym razem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 @UziSlasherBass kurde myślałem że potrafi podkreślić sarkazm wypowiedzi [emoji3] Muszę ze 3 kappy stawiać następnym razem Jeżeli czymś się interesuje to zajmuje się tym bardzo poważnie [emoji41] Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 @UziSlasherBass Chyba w końcu ktoś kto zna się na prawdziwym kinie ^.^ Pokażesz Myersa i Predatora z bliska? Najlepiej na swojej głowie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 @UziSlasherBass Chyba w końcu ktoś kto zna się na prawdziwym kinie ^.^ Pokażesz Myersa i Predatora z bliska? Najlepiej na swojej głowie? To jest maska Wolf Predatora z AvP2 A ta może już w tym tygodniu dostanę jest jak Michaela z lateksu Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka Maskę ghostface'a widać na fotce i jeszcze mam maskę świni z Piły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 (edytowany) 4 minuty temu UziSlasherBass napisał: To jest maska Wolf Predatora z AvP2 A ta może już w tym tygodniu dostanę jest jak Michaela z lateksu Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka Maskę ghostface'a widać na fotce i jeszcze mam maskę świni z Piły Panie, gdzie ty kupujesz takie cuda? Edytowano Październik 9, 2016 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 4 minuty temu UziSlasherBass napisał: To jest maska Wolf Predatora z AvP2 A ta może już w tym tygodniu dostanę jest jak Michaela z lateksu Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka Maskę ghostface'a widać na fotce i jeszcze mam maskę świni z Piły Panie, gdzie ty kupujesz takie cuda? Na Allegro jak cos mogę dać linki od kogo je kupuje on ma ich pełno jeszcze będę zamawiał lateksowa maske zdeformowanej głowy (potrzebuje do hokejowke wiadomo bo Jason jest zdeformowany) i lateksowa maske głowy Freddy'iego Kruegera Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Selenium v.2 Napisano Październik 10, 2016 Popularny post. Share Napisano Październik 10, 2016 (edytowany) Nowa fryzura :> Spoiler Edytowano Październik 10, 2016 przez Selenium 11 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 http://prntscr.com/cs4z3l ludki wrzucajcie fotki na imgura pls Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Październik 10, 2016 Share Napisano Październik 10, 2016 @Selenium Spoiler ci nie wyszedł. Wszystko masz na wierzchu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się