Blueprint Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 Raczej wolałbym nie nagrywać żadnych cover'ów, może kiedyś... ale mogę pogadać na ts lub discord, chętnie bym też was usłyszał 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 11 minut temu Mielcar napisał: Raczej wolałbym nie nagrywać żadnych cover'ów, może kiedyś... ale mogę pogadać na ts lub discord, chętnie bym też was usłyszał Ja jak najbardziej jestem za 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 (edytowany) Panowie przenieście się na PW bo zaczynacie robić spam. Edytowano Luty 18, 2017 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 Zdjęcia zrobione dla beki (rozmowa na discordzie) Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Pozdrawiam: @ZiemowitZacnyJakTramwaj @Night Sky @Polineks96 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 Wsadź sobie głowę do doniczki panie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 Nie chcę być złośliwy ale większą bekę mam patrząc w swoje odbicie lustrzane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 28 minut temu Maniek napisał: Nie chcę być złośliwy ale większą bekę mam patrząc w swoje odbicie lustrzane. Twister bez mej zgody opublikował zdjęcie na FB, dlatego mnie to nie śmieszy. Gdyby nie to może bym się cichutko zaśmiał . @Maniek podziel się swoją beką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 Jak chcesz to sobie przeszukaj temat, dodawałem już kilka zdjęć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blueprint Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 22 minuty temu Maniek napisał: Jak chcesz to sobie przeszukaj temat, dodawałem już kilka zdjęć Ale to było dawno, zapodaj jakieś aktualne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 14 godziny temu Maniek napisał: Jak chcesz to sobie przeszukaj temat, dodawałem już kilka zdjęć To czas na urządzenie rajdu po stronach tego tematu nr. 555555555. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Sky Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 @Twister zadowolony. 14-latek z brodą się ujawnia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 1 minutę temu Night Sky napisał: @Twister zadowolony. 14-latek z brodą się ujawnia Ja ogoliłem wąsy i brode z 3 dni temu, więc nie widać u mnie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Sky Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Ok, ja tam zapuszczam brode Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 1 minutę temu Night Sky napisał: Ok, ja tam zapuszczam brode Ja zapuszczam włosy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 15 minut temu Twister napisał: Ja zapuszczam włosy :3 Broda to też włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Co proszę? Broda w wieku 14 lat? Ludzie nie rozśmieszajcie mnie, to że pojawi wam się na twarzy włosek czy 2 to nie jest broda. Nie mówcie publicznie o jakiejś brodzie bo was wyśmieją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Sky Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 @Maniek 1. A masz może nadczynność tarczycy i zawyżoną produkcję hormonów. 2. I tak zawyższyłem sobie wiek, bo 14 lat będe miał w marcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Już ja mam lepszą brodę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Sky Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 @Cahan spróbuj żyć w rodzinie gdzie każdy uważa że brodę trzeba golić :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Nie wiem jakie poglądy na ten temat ma moja rodzina, nie rozmawiałam. Ale tej Twojej brody to tak jakoś nie widać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 W wieku 14 lat to ty możesz co najwyżej mówić o dziewiczym wąsie. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Nie żebym był złośliwy ale ja serio po ogoleniu się 3 dni temu miałem dłuższy zarost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 1 minutę temu Maniek napisał: Nie żebym był złośliwy ale ja serio po ogoleniu się 3 dni temu miałem dłuższy zarost. Same here Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Sky Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Ok, niech wam będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 (edytowany) Nie słuchaj tych hejterów, jeszcze będziesz miał bujną brodę jak wiking i splądrujesz wioski każdemu kto skomentował twój gładki podbródek. Albo będziesz drwalem i zetniesz drzewo którego potrzebowali żeby im w życiu do kompletu spłodzonego syna i zbudowanego domu nie brakowało. Możesz też zostać magiem, świat niedługo będzie stał przed tobą otworem, zawyżona produkcja hormonów Ci jeszcze pomoże. Edytowano Luty 19, 2017 przez Kruczek 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się