Gość Maniek Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 Ja do 3 klasy podstawówki byłem brany za dziewczynkę więc znam to uczucie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 Apropo mylenia to kocham jak do @Po prostu Tomek w pracy "proszę pani" 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 (edytowany) 2 godziny temu Darth Evill (Fire Sky) napisał: Kolega bardzo przypomina pewną postać że świata czarodzieje Pokaż ukrytą zawartość http://vignette3.wikia.nocookie.net/harrypotter/images/7/7e/Hermione-HBP-hermione-granger-16048675-1919-2560.jpg/revision/latest?cb=20140628051753 To jest chyba najlepszy komplement jaki usłyszałem w życiu Jeśli wyglądam na dziewczynę, to dobrze że jeszcze nie słyszeliście mojego głosu Może dorzucę inne zdjęcie, tak dla kontrastu, jest trochę starsze Edytowano Luty 18, 2017 przez Mielcar 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 Właśnie teraz Mielcar napisał: To jest chyba najlepszy komplement jaki usłyszałem w życiu Będziesz miał powodzenie u zdesperowanych nastolatków całego świata. ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 8 minut temu Mielcar napisał: To jest chyba najlepszy komplement jaki usłyszałem w życiu Jeśli wyglądam na dziewczynę, to dobrze że jeszcze nie słyszeliście mojego głosu To dawaj nagraj cover xD naaaaapewno by był lepszy niż Rekina, wiadomo o kogo chodzi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 1 minutę temu Hi I'm Uzi Wanna Play? napisał: To dawaj nagraj cover xD naaaaapewno by był lepszy niż Rekina, wiadomo o kogo chodzi Ekhem niestety jestem nowy, i nie mam pojęcia o kogo chodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 Jestem tu od półtora roku i też nie mam pojęcia o kogo mu chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 (edytowany) 10 minut temu Mielcar napisał: Ekhem niestety jestem nowy, i nie mam pojęcia o kogo chodzi Szymona Smorąga nie słyszałeś? Na yt i jego coverów? Edytowano Luty 18, 2017 przez Hi I'm Uzi Wanna Play? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 1 minutę temu Hi I'm Uzi Wanna Play? napisał: Szymona Smorąga nie słyszałeś? Na yt i jego coverów? aha więc on ma na imie Szymon Smorąg! Tylko go kojarzyłem, z innych filmów na YT 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 9 minut temu Mielcar napisał: aha więc on ma na imie Szymon Smorąg! Tylko go kojarzyłem, z innych filmów na YT Sporo osób mówi na niego Rekin, i dlatego piszę że na pewno twój cover byłby lepszy baaaaa każdego byłby lepszy xD Btw co do drugiego foto, to widzę nielegalny handel energetykami ehhh aż mi się obóz nad morzem przypomniała jak z kumplem energetyki po 2zł kupowaliśmy i sprzedawaliśmy innym obozowiczą po 4zł xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 Raczej wolałbym nie nagrywać żadnych cover'ów, może kiedyś... ale mogę pogadać na ts lub discord, chętnie bym też was usłyszał 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 11 minut temu Mielcar napisał: Raczej wolałbym nie nagrywać żadnych cover'ów, może kiedyś... ale mogę pogadać na ts lub discord, chętnie bym też was usłyszał Ja jak najbardziej jestem za 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 (edytowany) Panowie przenieście się na PW bo zaczynacie robić spam. Edytowano Luty 18, 2017 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 Zdjęcia zrobione dla beki (rozmowa na discordzie) Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Pozdrawiam: @ZiemowitZacnyJakTramwaj @Night Sky @Polineks96 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 Wsadź sobie głowę do doniczki panie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 Nie chcę być złośliwy ale większą bekę mam patrząc w swoje odbicie lustrzane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 28 minut temu Maniek napisał: Nie chcę być złośliwy ale większą bekę mam patrząc w swoje odbicie lustrzane. Twister bez mej zgody opublikował zdjęcie na FB, dlatego mnie to nie śmieszy. Gdyby nie to może bym się cichutko zaśmiał . @Maniek podziel się swoją beką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 Jak chcesz to sobie przeszukaj temat, dodawałem już kilka zdjęć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 18, 2017 Share Napisano Luty 18, 2017 22 minuty temu Maniek napisał: Jak chcesz to sobie przeszukaj temat, dodawałem już kilka zdjęć Ale to było dawno, zapodaj jakieś aktualne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 14 godziny temu Maniek napisał: Jak chcesz to sobie przeszukaj temat, dodawałem już kilka zdjęć To czas na urządzenie rajdu po stronach tego tematu nr. 555555555. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Sky Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 @Twister zadowolony. 14-latek z brodą się ujawnia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 1 minutę temu Night Sky napisał: @Twister zadowolony. 14-latek z brodą się ujawnia Ja ogoliłem wąsy i brode z 3 dni temu, więc nie widać u mnie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Sky Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Ok, ja tam zapuszczam brode Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 1 minutę temu Night Sky napisał: Ok, ja tam zapuszczam brode Ja zapuszczam włosy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 15 minut temu Twister napisał: Ja zapuszczam włosy :3 Broda to też włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się