Gość Iluzja Pie Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Słodziak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Chcę takiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 ŁAZAAAAAAH! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Robione z komórki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Da, gimbusiarsko podrasowane w foto skejpie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Piękny uśmiech Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Zamiast SWAG to teraz NERD Ot jakieś zdjęcie znalezione na porysowanej płycie CD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 A oto sweet focia w nerdowskiej koszulce z Diablo 3 Możecie się już śmiać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 ^ Urocze :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Nie widzę powodów, by śmiać się. Taka ściana to jeszcze nie wstyd xD Koszulka bardzo fajna, pewnie lepsza od gry, jak słyszałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niemampojęcia Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Ktokolwiek to otwiera, robi to na własną odpowiedzialność ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 O, nasza mała zwyciężczyni idola Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 (edytowany) God dammit sun... też muszę dać coś od siebie. To jednak jutro, gdyż teraz... masakra z tym wszystkim. Zaopatrzcie się lepiej w torby, aby zwrócić śniadanie lub dwa. Edytowano Maj 6, 2013 przez Wizio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Otworzyłem. Nie widzę w tym nic strasznego ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Na drugim Wałbrzyskim Ponymeecie. Siedze na samym dole Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Takie tam z życzeniami dla kumpeli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Jargol jedzący banana i paczący na telefon czy aby dobrze zdjęcie wyjdzie Wchodzicie na własną odpowiedzialność I trochę krzywy plakat Wieśka 2 który akurat sobie powiesiłem . I wiersz napisany o tym plakacie ostrzegam, jest lekko... chory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Yar... fajny... banan... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Kilka godzin przed maturą... idealny moment na wysłanie pierwszego zdjęcia. Koleżanka zrobiła... w sumie nie wiem co dokładnie zrobiła z moimi włosami, ale... jako jedyna uwieczniła mnie w ostatnich czasach, więc... ta... ,,kolejny brzydki brony": Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Fabulous Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Moje zdjęcie...tylko troszkę przerobione przez kolegów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Na pewno rozpoznam cię na jakimś meecie XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Moje zdjęcie...tylko troszkę przerobione przez kolegów http://i.imgur.com/hf1mcRF.png Czy "śmierć" naprawdę wygląda jak Ludzka Piniata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAVV3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Mam zagadkę dla osób mieszkających w GOP: Jakie to miasto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Co ja kucwa robię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się