Gość Littlebart Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 (edytowany) Loca nie pomyślałbym że masz 13 lat. Wyglądasz na znacznie więcej Może to przez okulary dodające inteligentne spojrzenie ? Edytowano Maj 31, 2013 przez Littlebart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 (edytowany) ja z września 2012 :3 (jak już zabiorę aparat tym małym zielonym ludzikom, które ciągle coś z domu podkradają, to zrobię aktualne zdjęcie) PS: chyba mam czekoladę na ustach Edytowano Maj 31, 2013 przez kotekipiesek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Co to to czarne? :YhZzy: Okulary dodają ci inteligencji.. Rawr! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Loca jesteś ładniejsza na pewno ode mnie. A mam prawie 13 lat. Wyglądasz na min. 15. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 To dzisiaj szalejemy, bo te zdjęcia mi się wybitnie podobają... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Rose Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) Powiało. Cloudchaser, super stylizacja. Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez Dark Rose Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 NO... 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 I te słynne słowa "hajs się mus zgadzać". Polać mu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Znalazło się zdjęcie... Wykonane na kilka dni przed maturami (kiedy powinienem się uczyć) i na początku maja (kiedy powinno świecić słońce i być ciepło). Całe szczęście nie zawsze jest tak, jak być powinno 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Oto ja i podpis dla mnie xD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Widzę, że robisz karierę Strachul, "Trudne Sprawy" to coś. Poznałeś może Dariusza xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 stachul jak zwykle kochany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 jaki milusi ten stachul PS: ale nie wchodźcie do jego szopy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 stachul.mov Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Czas, by stary student wrzucił kolejną swoją fotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Linds, i wszystkie laski twoje...takie drewniane, jak byś miał problemy z chodzeniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Po obejrzeniu zdjęć już wiem kogo mam szukać na XXIII śląskim mecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Sorki Zapp, mnie winny szukać jedynie ładne i wolne panie oraz bobule Linds jak zawsze uroczy ♥ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 (edytowany) Z racji, że Ukeś choruje i siedzi w domu, poza tym fazuje na Rina Okumurę (jak zawsze) i jara się nowym wigiem to macie moje zdjęcie w cosplayu Rina XD Btw, wiem, że mam dziwne spojrzenie i minę, a jakość jest po prostu.. piękna. Ale cóż, kamerka Edit, ej na ile lat wyglądam? XD Edytowano Czerwiec 4, 2013 przez Ukeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 wyglądasz jak młodociana asystentka magika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Edit, ej na ile lat wyglądam? XD Według mnie to nie wyglądasz na tyle co masz podane w profilu. (na mniej ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Ale na ile ;_; 15? Ponoć na tyle. Wiecznie młoda ja, wieczne pytanie o dowód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Ale na ile ;_; 15? Ponoć na tyle. Wiecznie młoda ja, wieczne pytanie o dowód. 15-16 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Wyglądasz na 15 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Takie tam z Impactfestu. Jedyny poważny na zdjęciu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się