Dark Rose Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 (edytowany) klik Stachul wzbudza poczucie zagrożenia, obnażając tak wielki... miecz. Edytowano Czerwiec 12, 2013 przez Dark Rose Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 klik Stachul wzbudza poczucie zagrożenia, obnażając tak wielki... miecz. Ależ dziękuję :3 Miło to "usłyszeć z ust" tak urodziwej dziewoi. Zwłaszcza o tak pięknych i hipnotyzujących oczach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 @Dark Rose Trochę przypominasz mi moją przyjaciółkę. I właśnie teraz sobie przypomniałam, że ona ma męża, a ja nadal jestem samotna. Pewnie dlatego, że jestem brzydka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 stachul, z tego co pamiętam, rose jest zajęta......zamiast brzmieć tak jak zdesperowany no-life, chodź, idziemy podbić Malbork! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 stachul, z tego co pamiętam, rose jest zajęta......zamiast brzmieć tak jak zdesperowany no-life, chodź, idziemy podbić Malbork! Poni pls Wy macie naprawdę małe pojęcie o tym, jak się serio podrywa, a jak się jest ino miłym człowiekiem... ale chyba za dużo się spodziewałem ;_; Poza tym nie jesteś śmieszny, drogi towarzyszu D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Stachul podrywa, gdy nie podrywa i nie podrywa, gdy podrywa. Trust me Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 podrywocepcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 jeśli kogoś to obchodzi, oto moja morda z jak zawsze krzywymi okularami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 @Up Ja też zawsze mam krzywe okulary. Co chwila je poprawiam przez co to trochę śmiesznie wygląda. A wyglądasz całkiem fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Podziwiajcie ideał ^&^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 hyhy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Raven Gdybym była facetem to rwałabym Cię jak dzika kuna w agreście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Ależ dziękuję :3 Miło to "usłyszeć z ust" tak urodziwej dziewoi. Zwłaszcza o tak pięknych i hipnotyzujących oczach a tak serio. nie oddam Smokowi Stachulowi wszystkich (pełnoletnich) dziewic na tym forum. nie ma szans I właśnie teraz sobie przypomniałam, że ona ma męża, a ja nadal jestem samotna. Pewnie dlatego, że jestem brzydka. a) nie wszystkie osoby w wieku 20 lat muszą być żonate i dzieciate b) witamy w fandomie. pośród brzydkich c) a teraz możecie mnie wbić na pal za napisanie prawdy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Raven Gdybym była facetem to rwałabym Cię jak dzika kuna w agreście Potwierdzam. Zgłaszam, że namiot został rozstawiony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Bobul masz w ryj, sam jesteś brzydki Właśnie Bob, sam jesteś brzydki. ~Warmen Tak. Szpetota z ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 jak na Boba jestem całkiem przystojny Bartis, akurat tu zwracałem uwagę na ludzi, któzy wielokrotnie wysyłając, bądź nie, swoje zdjęcie piszą dodatkowo, że są brzydcy. Nie przypominam sobie, byś do nich należał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 @up. Chętnie bym sie napił z takim gościem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 I pomyśleć, że to ten sam Bob, który na konferencjach rzuca "kobietami niższych obyczajów" na prawo i lewo :3 Raven Gdybym była facetem to rwałabym Cię jak dzika kuna w agreście Wjeżdżałbym jak Żuk w bazary XD No i żeby tradycji stało się za dość, muszę dać więcej fotek, to dzisiaj dwie: Z taką tam Kasią, ja po prawej jak coś ;3 I z bratem (Vandalem z forum): A tu po lewej, jak coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 martinez poprosił by to skomentować, więc komentuje : ładne okulary masz na drugiej focie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1010257_507533605984132_327836385_n.jpg Ktoś stwierdził, że wygląda, jak screen z reklamy wody mineralnej. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/969659_507536152650544_121987358_n.jpg Puszczanie "kaczek" na meecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Rose Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 a tak serio. nie oddam Smokowi Stachulowi wszystkich (pełnoletnich) dziewic na tym forum. nie ma szans To się pisze ,,panien'', bo z tymi dziewicami nigdy nie wiadomo! Dżoanna... ostatnio się jej naoglądałam, ale nie było o tych oczach tekstu często... Stachul jaki szarmancki, zarumieniłabym się, gdybym potrafiła. El Martinez - jesteście fajni, obaj. Pozdrawiam Twojego brata, już go lubię, bo ma włosy jak mój chłop. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 A więc nadchodzę z paczką, którą wszyscy pokochacie.. Ja i mój najukochańszy chłopak Tisosek :33 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Słit :3 Dawno takich zdjęć nie wrzucałem, chyba najwyższa pora xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 mart, spróbuj, zabije. Cloud, doprowadziłaś mnie, boba i stachula do załamania, idę się spić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się