Michael89pl Napisano Sierpień 25, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2012 Protip: pomiar światła "Punkt". "Center weighted average" często derpuje przy portretach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 http://puu.sh/Z0Tm (tylko ma gdzieś z 2 miesiące) Bo mnie brakło ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Spoko foto. Ja się nie odważę (zostawię wam niespodziankę, dobra jestem tchórz :/) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Byłem na ponymeecie w Krakowie i nie mam żadnego głupiego zdjęcia, które mógłbym tutaj wrzucić… How is it even possible? Może w ten weekend nadrobię. FaithFire, nie wstydź się, nikt Cię nie wyśmieje, co najwyżej okażesz się nową gwiazdą forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 FaithFire, nie wstydź się, nikt Cię nie wyśmieje, co najwyżej okażesz się nową gwiazdą forum. Chyba kpisz, ten tytuł już na zawsze będzie należał do Avana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Lubię kpić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Avana? A ja myślałem, że everybody's gay for Xyz. ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 To swoją drogą. Ale Avan jako Flutterkę wygrał internet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 To swoją drogą. Ale Avan jako Flutterkę wygrał internet Na tym zdjęciu ewidentnie krzyczał YAY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Na tym zdjęciu ewidentnie krzyczał YAY! Eyup. Ale nie sądzicie, że Avan świetnie by się nadawał do cosplayu Roid Rage'a aka Snowflake'a? To by bylo cudne xd www.youtube.com/watch?v=QwRAHOzJ47Y Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Cieszcie się! Oto aktualne zdjęcie z Babiej Góry. Jestę bluesmenę. A tak wygląda morda, która wkrótce stanie się kolejnym forumowym hitem. Brace Yourself. Are You ready? Tło dodane przez Kubę DMC. Tutaj macie oryginał: http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/303885_187605517993340_958452880_n.jpg . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 HA! Zazdrościsz sławy innym więc zrobiłeś swój własny mem! HA! HA! Poza tym na drugim zdjęciu aż krzyczy "Jestę Hołdysę". TL;DR - ok. @down A co do tego zdjęcia. Powstało, zanim tworzenie własnych, forumowych memów zaczęło być fajne. Masz dziurki w brodzie, twój argument jest inwalidą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Cygus, ja Ci mówię. Gdyby nie piraci, to byłbym jak Robert Plant. EDIT: A co do tego zdjęcia. Powstało, zanim tworzenie własnych, forumowych memów zaczęło być fajne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Vandal - umarłem, teraz już wiem co możemy wrzucić na okładkę Brohoofa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Kontrowersja musi być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 A wiec tak wyglada Avatar Derpy. Zawsze sie nad tym zastanawialem. Brawo za odwage.:djTyy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 oto moje aktualne zdjecie. Bez Mrocznego "kolegi" (jakos sobie z nim poradziłem) https://lh5.googleusercontent.com/K1U-5mTQ1whNigVWDuE7utiYHPgqLLihH6Ggc2D5PpXsHP4NQuMKE5SNrGoZJgADeSaZtFqNnmE Na lewe oko nie mg patrzeć na ostre światło więc zamknąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Bo od dawna imba singiel AILD'u kołacze mi się po głowie, wypalę wam oczy wakacyjnymi zdjęciami z piątku. ha ha ha ha ha ha ha I bonus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Warmen can into photos! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Warmen fajna broda, jak często musisz ją przystrzygać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Dobra, trzeba wzbudzić trochę kontrowersji. Bardzo piękny ja, który wciął się koledze w kadr, gdzieś na początku wakacji. Dzisiaj mi pokazał to zdjęcie w szkole link Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Dość rzadko widocznie, bo nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Raczej kiedy stwierdzę, że coś jest z nią nie tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Może to nie foto, ale widać moją twarz i ręce (z epicką ćwiekowaną bransoletą ;3). Przy okazji można sobie posłuchać co tam gram. Ostrzegam, że dźwięk jest bardzo kiepski i robię masę błędów, a na końcu mam rejdża x3 http://www.youtube.com/watch?v=4xiIFo01mqI&feature=plcp (Lol, co to za miniatura. Moje palce wyglądają jak ośmiornica >.<) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Czyżbyś grała Hell Song od Sum 41? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się