Gość Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Synu, ty wiesz w ogóle co to Nirvana? -.- Taki zespół co miał tę piosenkę o dezodorancie Cosplay Blues Brothers :3 Hmm... na zdjęciu jesteś tylko Ty, więc to tylko jeden z braci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Hmm... na zdjęciu jesteś tylko Ty, więc to tylko jeden z braci Brat mi się gdzieś zgubił ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 PREPARE YOUR ANUS! It will HURT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Za prawdę powiadam, że koniec offtopu. To nie miejsce by rozmawiać o Nirvanie, brzydkie posty zostały usunięte. Radzę z powrotem nie rozpoczynać offtopu, bo się skończyć to może warnami. Życzę miłego wieczoru i pozdrawiam moją mamę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 A Tavusia się teraz pochwali swoimi puszystymi,kocimi uszkami z dzwoneczkami i grubym syberyjskim szczurem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 (edytowany) Black Cyckol (( )) Możesz ciąć @Mrs. Octavia Ale ładnie wygląda ten twój szczurek Edytowano Październik 14, 2013 przez Camed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 sup nigga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Październik 15, 2013 Autor Share Napisano Październik 15, 2013 (edytowany) Taki tam brodacz w hotelu Edytowano Październik 18, 2013 przez Michael89pl 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Wyglądasz jak mój wujek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Chciałabym się pochwalić wygraną koszulką z ToSięWytnie.pl Taka radość :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Bym Ci nie powiedział byś się upomniała to byś miała gunwo,m a nie koszulkę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Zamknij się, Kiero sam podpisał paczkę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 (edytowany) Piękna grzywka Yargola i jego krzywy uśmiech Wybaczcie jakość ale webcam i ciemno w pokoju @EDIT: I w celu uniknięcia pytań czemu zawsze zdjęcia w tym samym miejscu... Spędzam w nim najwięcej czasu więc najwięcej zdjęć Edytowano Październik 15, 2013 przez Yargolek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Dżemik 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Ok, nie wiem czy jesteście godni żeby oglądać moją prześliczną mordkę, ale...macie. Czyż nie jestem...fabulous? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 (edytowany) Ok, nie wiem czy jesteście godni żeby oglądać moją prześliczną mordkę, ale...macie. Czyż nie jestem...fabulous? Widzę że próbowałaś zrobić zdjęcie ale w ostatnim momencie wyskoczyła ci tajwańska odmiana żaby z wzorkiem na plecach odstraszającym napastnika, złap ją, dostaniesz za nią dużo w Zoo I mean spoko fota Edytowano Październik 19, 2013 przez Kruczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Ok, nie wiem czy jesteście godni żeby oglądać moją prześliczną mordkę, ale...macie. Czyż nie jestem...fabulous? Jak zobaczyłem twoją buźkę od razu wpadło mi do głowy to: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Jak zobaczyłem twoją buźkę od razu wpadło mi do głowy to: Tamareł jako Domo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Moje zdjęcie ;-; Ono jest straszne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Huh,już się przygotowujesz na Halloween? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Chyba czas coś wstawić. Zdjęcie nieświeże kiedy jeszcze miałem długie włosy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Faith, nie masz aby lęku że ktoś cię walnie przez przypadek łokciem w to to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Na szczęście zakłada się to tylko w nocy Poza tym byłem tylko na pokazach na placówce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 BEHOLD! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Meh. Okulary nie moje. Nie wiem, co mnie podkusiło, Dowód na to, żeby nie ufać ludziom z klasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się