Darnok2 Napisano Kwiecień 30, 2015 Share Napisano Kwiecień 30, 2015 -Powiedzmy. - Cindy uśmiechnęła się cicho - Przyjdzie. Jak nie to mu tę jego deskę surfingową wepchnę w tyłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 30, 2015 Share Napisano Kwiecień 30, 2015 Emi uśmiechnęła się. - Jeśli chcesz to oczywiście~ - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 30, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2015 - Jeśli chcesz to w porządku. - powiedział i uśmiechnął się, wyszukał krzesło i usiadł na nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 30, 2015 Share Napisano Kwiecień 30, 2015 - No dobra, kim ty jesteś... - mruknął pod nosem, otwierając folder z danymi. - Ej - powiedział do Zacka po chwili. - Tu nic nie ma. Znaczy jest, ale nic szczególnego. Marie Mjolnir, broń, partnerka Franken Stei... Kogo znowu? - wpatrywał się w informacje, szukając czegokolwiek, co mogłoby być nie w normie. - Co to za jeden? Chyba jakiś nauczyciel, nie znam nazwisk wszystkich. W sumie nie ważne, nawet wzmianki o tej śmiesznej opasce nie ma - zamyślił się. - O co tu kurde chodzi? - podał akta Zackowi. - Może ty coś znajdziesz. Wysłano przez Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 30, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2015 ((Franken Stein to nauczyciel http://vignette2.wikia.nocookie.net/p__/images/1/14/Franken_Stein.png/revision/latest?cb=20120705132208&path-prefix=protagonist Nie wiem co wasze postacie mają do Marie Mjolnir ale w niej nic nie jest niezwykłego, jest kosą śmierci więc to logiczne że kiedyś coś jej mogło się stać w oko, w końcu zjadała dusze wiedźm i larw kishina. Ogólnie ona jest miła bo ma taki charakter, nic nie ukrywa xD)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 30, 2015 Share Napisano Kwiecień 30, 2015 Thera zaczęła się śmiać. - No... to by było dobre - powiedziała rozbawiona i spojrzała na zegarek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 30, 2015 Share Napisano Kwiecień 30, 2015 Gdy Emi wypakowała wszystko z siatek i włożyła do lodówki i do szafek podeszła do Dave'a i usiadła mu na kolanach. - Kocham cię~ - powiedziała tuląc się do chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 30, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2015 - Ja ciebie też. - powiedział przytulając ją. Siedział tak przez chwilę w milczeniu, po chwili pogłaskał dziewczynę. - Ten dzień jest naprawdę pełen niespodzianek. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 30, 2015 Share Napisano Kwiecień 30, 2015 -Hmmm...- Zack przejrzał akta i zaklął pod nosem ostro wkurzony - Nic. Pustka. Almur, wychodzimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Kwiecień 30, 2015 Share Napisano Kwiecień 30, 2015 Romuald poczuł że coś zaciążyło mu na kolanach. - Co przez to rozumiesz? - spytał spokojnie - Życzysz mi tylko "smacznego" (co w sumie nie jest potrzebne bo wszystko co wyjdzie spod twoich rąk jest jak zawsze smaczne) czy sugerujesz ironicznie tą nogą że nie ma nic smaczniejszego niż nasze połączenie, broni i mistrza? - A, lać na to - dodał po chwili, kładąc swoją nogę między nogami Saszy - Jeśli ja mam mieć niewygodnie to ty też będziesz miała, ha! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Kwiecień 30, 2015 Share Napisano Kwiecień 30, 2015 - Ha, po prostu droczę się z tobą. I pamiętaj że mogę zamienić się w ostrze. - Zaczęła zjadać kolejne kawałki omletu - Jak smakuje - Zapytała już normalnym tonem głosu poprawiając sobie grzywkę. - Jestem też ciekawa jak smakują dusze kishina. - Zaczęła myśleć przez chwilę się zastanawiała - No ale dzięki tobie się dowiem prędzej czy później, czyż nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Kwiecień 30, 2015 Share Napisano Kwiecień 30, 2015 (edytowany) Mistrz skrzywił się na myśl, co mogło by się stać gdyby w tej pozycji jego Broń zmieniła się w ostrze. - Mamy na to czas - powiedział poważnie wsuwając ochoczo omlet. - Z pewnością mają bogate menu - dusze zapalczywe i spokojne, wściekłe i maniakalne, męczone zgryzotami i pewne siebie; będzie czas w tym przebierać - ciągnął wyliczając na palcach - Z pewnością będą lepsze niż ryby w puszce... brr. Mam pomysł na nową kompozycję - powiedział nagle - weź skrzypce i chodź do pokoju, to ci pokażę. Nazywa się "Krwawy Księżyc" Edytowano Kwiecień 30, 2015 przez Favri Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Kwiecień 30, 2015 Share Napisano Kwiecień 30, 2015 Sasha skończyła jeść i wypiła kakao. Podeszła do teczki dość dużej by pomieścić skrzypce. Otworzyła pudełko i wyjęła z futerału czarno-czerwone skrzypce. Podeszła do chłopaka. - Chcesz pograć - Zapytała z wesołym uśmiechem na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Po zrobieniu delikatnego makijażu Thera usiadła na łóżku. - Jest już 19:15. - zwróciła się do Cindy. - Myślisz, że przyjdzie? A może to żart? - spytała niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 - Mhhhmmm~ Racja~ - powiedziała z uśmiechem. Pocałowała go delikatnie. - I pomyśleć że znamy się odkąd mieliśmy po pięć lat... - powiedziała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 -Cholera. - Mruknął Zack patrząc na zegarek. Stanął przy drzwiach i rzucił przez ramię do Almura - Wybacz. Muszę lecieć. Przeproś resztę. Ja mam...spotkanie. Do jutra. - dodał i wybiegł z pokoju. Biegł prosto do pokoju. -Będzie na pewno. - Cindy wstała i uśmiechnęła się i przy drzwiach rzuciła. - Idę. Powodzenia. Zack przebrał się w czarne keansy, białą koszulkę z logiem KoRna i czarną, skórzaną kurtkę. Idąc korytarzem minął Cindy. -Cześć. -Szybciej kochasiu. - uśmiechnęła się -Co do...? - Zack zrobił zdziwioną minę ale więcej nie dodał. Doszedł do drzwi Thery. I zapukał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Dziewczyna użyła perfum i odłożyła je na toaletkę. Pożegnała się z Cindy, a słysząc po chwili pukanie do drzwi spojrzała w tamtą stronę. - Oj Cindy... - mruknęła myśląc, że koleżanka czegoś zapomniała. Podeszła do drzwi i je otworzyła. Widząc Zacka uśmiechnęła się niepewnie. - Cześć - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Zack stał z rozdziawionymi ustami widząc Therę. Była tak...piękna. - Hej...- nie wiedział za bardzo co powiedzieć. - Pięknie wyglądasz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Dziewczyna słysząc słowa Zacka zawstydziła się. Poprawiła włosy i spojrzała na niego. - Dziękuję - powiedziała cicho z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Zack przytulił ją do siebie. Była cudowna. "Prawie tak piękna jak...facet. Daj spokój. To trzy lata". Pogłaskał ją po włosach. - Śliczna fryzura. Pięknie zrobione. - szepnął wciąż ją przytulając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 "Cindy, jesteś genialna." Dziewczyna uśmiechnęła się szerzej. - Miałam nadzieję, że ci się spodoba - powiedziała nie otwierając oczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 -Udało Ci się. - uśmiechnął się Zack i skończył przytulanie. Podrapał się po brodzie. - To idziemy? Znam świetny pomost nad jeziorem, dobrze ryby biorą. - powiedział poważnie patrząc jej w oczy i się roześmiał. - Żartuję. Idziemy do restsuracji. A do jakiej to niespodzianka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Kean spojrzał na krótkofalówkę.- Wynosimy się Przyszedł profesor Stein.-powiedział cicho.Gdy usłyszał to Issei złapał kumpla za rękę i jak najciszej wynieśli się ze szkoły. - Dobra ja spadam. Idę poszukać Cindy.-powiedział. Kean spojrzał na przyjaciela.- Życzę szczęścia samotny wilku.-powiedział do Issei`a. On tylko się uśmiechnął i pobiegł do pokoju mając nadzieję że ją tam zastanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Dziewczyna słysząc o pomoście zrobiła przerażony wyraz twarzy. - Nie strasz mnie! - krzyknęła z ulgą wypuszczając powietrze. Wzięła kopertówkę i wyszła zamykając drzwi na klucz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 (edytowany) Cindy wróciła do pokoju i siedziała na kanapie po turecku jedząc jogurt i oglądając koncert Machine Head na swoim laptopie. "Ciekawe czy Zack coś spartoli. Wszystko zależy jak mocno się przyłoży. A to zależy jak mu Layla mocno w głowie jeszcze siedzi." Zack niepewnie objął therę w talii i ruszył na miasto. Zapadła cisza więc odezwał się po chwili. - Wiesz że nasza nauczycielka jest partnerką profesora Steina? Chociaż tyle udało się nam wygrzebać. Edytowano Maj 1, 2015 przez Darnok2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts