Skocz do zawartości

Aktualizacja silnika - temat zbiorczy

Siper

Recommended Posts

Dnia 21.08.2015 o 12:59, Sosna napisał:

@Nano Shinonome a jest możliwość wprowadzenia opcji usunięcia powiadomień? Nie to, żeby coś ale 7 stron powiadomień bez opcji ich usunięciamnie lekko drażni, bo lubię mieć porządek :v

Mozesz jednie na razie zmienić sobie w opcjach by łączył powiadomienia z jedego tematu. Będzie w tedy tego mniej...

Ja jeszcze mogę poskarżyć, że u mnie z mojego profilu nie da się pisać statusów, mogę tylko jak ze strony głównej kliknę. Z profilu wygląda to tak i nie ładuje się nic:

Odkryj ukrytą treść

RixtFQk.png

Edytowano przez PervKapitan

Już nawet człekowi w spokoju zdychać nie można, bo w międzyczasie zmienią silnik. ;__;

Za zielony pasek u góry zabiję. Zadźgam, spalę na stosie, a prochy wrzucę do rowu. To nie pasuje, jeszcze jakby było małe to jeszcze, ale na pół ekranu? plz. ;__;

Gdzie statusy, gdzie statusy. A ja, ukradli statusy. Co za chamy. To była moja ulubiona rzecz na forume. No. >:|

O i jeszcze tło mi ukradli. Co tutaj tyle tych cyganów. Og, załaduję nowe. ;__;

Pasek podstawowych informacji po lewej. Lewactwo się szerzy kurde bele. Ubiję. Po prawej było lepiej. Dlaczego teraz wszyscy przerzucają paski na lewo?

-1995/10 ;__;

Przy dziale CMC mam informacje o nie przeczytanym poście, lecz na chińską republikę ludową nie mogę go znaleźć. Mógłbym go po prostu odkliknąć, ale zgłoszę.

Kto ma jeszcze problemy z kopią zapasową komentarza,  który mimo że dodany, a kolejne posty są pisane przeze mnie w tym temacie, wciąż się pojawia. 

Próbowałem edytować pierwszy post w temacie (nie mojego autorstwa) - Lista fanów Bon Bon i Lyry. Wyskoczyło mi to:

http://i.imgur.com/NzBpfZm.jpg

EDIT. Edycja innych działa. Komunikat wyskakuje przy każdym pierwszym, którego nie jestem autorem. 

Edytowano przez Triste Cordis

A tak z ciekawości: co z ogłoszeniami? wrócą do nas, czy opuszczą nas na zawsze?

I nadal PW w czarnym stylu jest do poprawy :(

Aha i jeszcze jedno: spoilery działają... dziwnie. Chciałem żeby w jednym spoilerze znalazły się dwa kolejne, a zamiast tego jeden jest w jednym, a drugi sobie poszedł za pierwszy, w którym powinien być zamknięty (po ludzku, zrobiło mi się to co mam w sygnie :/)

Odkryj ukrytą treść

A wygląda to mniejwięcej tak

spoiler

spoiler

tekst

/spoiler

spoiler

tekst

/spoiler

/spoiler

(nie domykałem bo to ilustracja)

A efektem końcowym jest to co u mnie pod postem widać :(

Ktoś mi to wyjaśni? Na tamtym silniku ten układ działał dobrze.

Edytowano przez Arceus

Dnia 21.08.2015 o 11:48, Sosna napisał:

Skaj mnie się wydaje, czy paleta kolorów tekstu znacznie zubożała po aktualizacji? Szukałem ale nie znalazłem opcji, żeby wybrać więcej kolorów, a to mi bardzo przeszkadza, bo nie ma min. mojego, którym standardowo zwykłem pisać w dziale :v

Dodane parę kolorów

Dnia 21.08.2015 o 19:51, Arceus napisał:

A tak z ciekawości: co z ogłoszeniami? wrócą do nas, czy opuszczą nas na zawsze?

I nadal PW w czarnym stylu jest do poprawy :(

Aha i jeszcze jedno: spoilery działają... dziwnie. Chciałem żeby w jednym spoilerze znalazły się dwa kolejne, a zamiast tego jeden jest w jednym, a drugi sobie poszedł za pierwszy, w którym powinien być zamknięty (po ludzku, zrobiło mi się to co mam w sygnie :/)

Ukryta zawartość

Ktoś mi to wyjaśni? Na tamtym silniku ten układ działał dobrze.

Da się dodawać ogłoszenia (trochę inne niż były) więc na razie polecam korzystać z tego (w panelu moderatora jest po lewej odpowiednia zakładka)

I kolejny błąd, nie można kopiować linków do stron/postów, żeby np wysłać je komuś na PW... :v

ps 

Dnia 21.08.2015 o 23:55, Cahir napisał:

Czemu w wiadomościach nie można umieszczać emoji, czy jak to się tam nazywa? :<

"emotki" lub "emotikony"

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...