Chief Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 @Nano Shinonome a jest możliwość wprowadzenia opcji usunięcia powiadomień? Nie to, żeby coś ale 7 stron powiadomień bez opcji ich usunięciamnie lekko drażni, bo lubię mieć porządek Mozesz jednie na razie zmienić sobie w opcjach by łączył powiadomienia z jedego tematu. Będzie w tedy tego mniej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 (edytowany) Ja jeszcze mogę poskarżyć, że u mnie z mojego profilu nie da się pisać statusów, mogę tylko jak ze strony głównej kliknę. Z profilu wygląda to tak i nie ładuje się nic: Edytowano Sierpień 21, 2015 przez PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Hmmm... czemu nie mogę zaktualizować zdjęcia w tle? na becie normalnie to działało a teraz mam tylko nieaktywny przycisk gotowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorelei Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 (edytowany) Tam pod tym oknem po prawej stronie powinno być zakamuflowane "zapisz".// Edytowano Sierpień 21, 2015 przez Lorelei Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Tam pod tym oknem po prawej stronie powinno być zakamuflowane "zapisz".nie ma nic takiego, klikałem w calutkie pole pod tym i nigdzie nie dało się zapisać, też dlatego zgłaszam jako błąd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Zgłaszam błąd na ciemnym stylu.Edycja profilu, jasny tekst na białym tle; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Już nawet człekowi w spokoju zdychać nie można, bo w międzyczasie zmienią silnik. ;__; Za zielony pasek u góry zabiję. Zadźgam, spalę na stosie, a prochy wrzucę do rowu. To nie pasuje, jeszcze jakby było małe to jeszcze, ale na pół ekranu? plz. ;__;Gdzie statusy, gdzie statusy. A ja, ukradli statusy. Co za chamy. To była moja ulubiona rzecz na forume. No. >:|O i jeszcze tło mi ukradli. Co tutaj tyle tych cyganów. Og, załaduję nowe. ;__;Pasek podstawowych informacji po lewej. Lewactwo się szerzy kurde bele. Ubiję. Po prawej było lepiej. Dlaczego teraz wszyscy przerzucają paski na lewo?-1995/10 ;__; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 To i ja się przyłączę:Jasne tło jest w PW i notatkach moderatorskich przy warnach. Nieco to utrudnia życie :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Nie wiem po co informacja o otrzymanej wiadomości w powiadomieniach, tylko niepotrzebnie zajmuje miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Nie wiem po co informacja o otrzymanej wiadomości w powiadomieniach, tylko niepotrzebnie zajmuje miejsce.Możesz to wyłączyć w opcjach powiadomień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Możesz to wyłączyć w opcjach powiadomień.Dzięki, nie zauważyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Lista postów zaczęła wychodzić poza ramkę: http://prntscr.com/87ad9o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Przy dziale CMC mam informacje o nie przeczytanym poście, lecz na chińską republikę ludową nie mogę go znaleźć. Mógłbym go po prostu odkliknąć, ale zgłoszę.Kto ma jeszcze problemy z kopią zapasową komentarza, który mimo że dodany, a kolejne posty są pisane przeze mnie w tym temacie, wciąż się pojawia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 (edytowany) Próbowałem edytować pierwszy post w temacie (nie mojego autorstwa) - Lista fanów Bon Bon i Lyry. Wyskoczyło mi to:http://i.imgur.com/NzBpfZm.jpgEDIT. Edycja innych działa. Komunikat wyskakuje przy każdym pierwszym, którego nie jestem autorem. Edytowano Sierpień 21, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Niczym Something happened z Win10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 (edytowany) A tak z ciekawości: co z ogłoszeniami? wrócą do nas, czy opuszczą nas na zawsze?I nadal PW w czarnym stylu jest do poprawy :(Aha i jeszcze jedno: spoilery działają... dziwnie. Chciałem żeby w jednym spoilerze znalazły się dwa kolejne, a zamiast tego jeden jest w jednym, a drugi sobie poszedł za pierwszy, w którym powinien być zamknięty (po ludzku, zrobiło mi się to co mam w sygnie :/)A wygląda to mniejwięcej takspoilerspoilertekst/spoilerspoilertekst/spoiler/spoiler(nie domykałem bo to ilustracja)A efektem końcowym jest to co u mnie pod postem widać :(Ktoś mi to wyjaśni? Na tamtym silniku ten układ działał dobrze. Edytowano Sierpień 21, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Skaj mnie się wydaje, czy paleta kolorów tekstu znacznie zubożała po aktualizacji? Szukałem ale nie znalazłem opcji, żeby wybrać więcej kolorów, a to mi bardzo przeszkadza, bo nie ma min. mojego, którym standardowo zwykłem pisać w dziale Dodane parę kolorów A tak z ciekawości: co z ogłoszeniami? wrócą do nas, czy opuszczą nas na zawsze?I nadal PW w czarnym stylu jest do poprawy :(Aha i jeszcze jedno: spoilery działają... dziwnie. Chciałem żeby w jednym spoilerze znalazły się dwa kolejne, a zamiast tego jeden jest w jednym, a drugi sobie poszedł za pierwszy, w którym powinien być zamknięty (po ludzku, zrobiło mi się to co mam w sygnie :/) Ukryta zawartośćKtoś mi to wyjaśni? Na tamtym silniku ten układ działał dobrze. Da się dodawać ogłoszenia (trochę inne niż były) więc na razie polecam korzystać z tego (w panelu moderatora jest po lewej odpowiednia zakładka) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Jaka? Wybacz, ale u mnie jest takNarzędzia wymagające akceptacjiUkryta zawartośćCała zawartośćForumTematyPostyCzego szukam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 (edytowany) @Arceus https://imgur.com/AcOLEb9 Może ten ficzer jest obecnie jakoś ograniczony... poszukam. Edytowano Sierpień 21, 2015 przez Skysplit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 (edytowany) A ja się chciałbym dowiedzieć czy i ewentualnie kiedy wrócą uprawnienia z poprzedniego forum?Np... Mam komunikat.A po kliknięciu mam to... Edytowano Sierpień 21, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Czemu w wiadomościach nie można umieszczać emoji, czy jak to się tam nazywa? :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 I kolejny błąd, nie można kopiować linków do stron/postów, żeby np wysłać je komuś na PW... ps Czemu w wiadomościach nie można umieszczać emoji, czy jak to się tam nazywa? :<"emotki" lub "emotikony" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 (edytowany) No nie wiem, w każdym razie wygląda to tak: Oh, no i skoro już się wysiliłem i o tym piszę, to jak widzicie jest tu piękny, nieprzetłumaczony komunikat. Edytowano Sierpień 22, 2015 przez Cahir Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 I kolejny błąd, nie można kopiować linków do stron/postów, żeby np wysłać je komuś na PW... Można. Prawy górny róg posta; klikasz trybik i tam masz masę opcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Przydałby się odnośnik do strony głównej forum na belce, nie trzebaby tyle scrollować.W wersji mobilnej także poproszę... Nawet jeżeli trzeba byłoby scrollować. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts