Arjen Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Witajcie młodziaki. Miejcie wkład w to forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Witam wszystkich serdecznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymeX Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Cześc, mam na imię Szymon. Mam 12 lat i mieszkam niedaleko Łowicza. Mam coś dla każdego na powitanie. :cydr::cydr::cydr::cydr::cydr::cydr: :cydr: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Witam & Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymeX Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Chciałem jeszcze dodac, że lubię galaretkę... Tą czerwoną! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Witaj SzymeX Lap :muffin: od Derpinatora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Witaj SzymeX Baw się dobrze na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stella Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Hej! Witam wszystkich kucykowiczów! Mam na imię Asia i mam 23 lata. Właśnie zarejestrowałam się na forum. Kucyki podobały mi się od zawsze, mam kilka ich figurek jeszcze z dzieciństwa. Gdy zaczęły pojawiać się kwejki kucykach też je lajkowałam ale nie widziałam wtedy żadnego odcinka kucyków. Jak były zabawki z My Little Pony w Mc Donalds to kupiłam wszystkie - te sprzed lat też zresztą mam wszystkie W te wakacje przypadkiem zobaczyłam na mini mini odcinek kucyków i bardzo mi się spodobał. Zaczęłam je więc oglądać regularnie. Obecnie jestem w trakcie oglądania wszystkich odcinków - nowszych i starszych bo póki co widziałam tylko kilka odcinków ale jestem oczarowana kucykami. Najbardziej podoba mi się Pinkie Pie. Z charakteru trochę ją przypominam bo też jestem okropną gadułą i śmieszką W ogóle to jestem w szoku, że istnieje forum kucyków i że kucyki mają tak wielu fanów. Jak komuś mówiłam, że oglądam kucyki to wszyscy się śmiali i mówili, że to dla małych dzieci. Tym bardziej się cieszę, że nie jestem sama ze swoim upodobaniem do kolorowokopytnych Pozdrawiam Was wszystkich i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie ciepło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 witam cie i czuj się jak najlepiej i jak widać kucyki dopadają w każdym wieku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Witam nową baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Hej! Witam wszystkich kucykowiczów! Mam na imię Asia i mam 23 lata. Właśnie zarejestrowałam się na forum. Kucyki podobały mi się od zawsze, mam kilka ich figurek jeszcze z dzieciństwa. Asiu witaj w stadzie Juz Cie polubilem Chwytaj :muffin: od Derpinatora Ps ja mam lat 24 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Ps ja mam lat 24 ja mam 20 prawie XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 ja mam 20 prawie XD Same stare kunie na forum:rd5: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Witam Cię Maćku i witam Cię Asiu. Życzę Wam wielu miło spędzonych godzin, ba, miesięcy całych na naszym forum Jakbyście czegoś potrzebowali, a nie będziecie wiedzieli, do kogo się zwrócić, to zawsze służę pomocą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 ja mam 20 prawie XD A ja mam 22 i się nie chwalę :qKFPC:. Ah, zapomniałem dodać: witam wszystkich nowych. Miłej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Ja trochę już siedzę na tym forum , a jeszcze się nie przedstawiłam. Nazywam się Kinga i we wrześniu kończę 15 lat , mieszkam w Starogardzie Gdańskim, stolicy Kociewia w woj. Pomorskim. Kucyki zaczęłam oglądać przez przypadkiem znaleziony obrazek na kwejku. Zaczęło się od jednego odcinka a potem to już straciłam rachubę. MLP FiM polubiłam tak bardzo, że w zeszytach na marginesach rysuję kucyki. W mojej sygnaturze jak i w awatarze możecie zobaczyć kilka moich prac. Moim ulubionym kucykiem jest Księżniczka Luna. P.S.:też lubię czerwona galaretkę ;P . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Przez czas, jaki spędziłem na ponymeecie, doszło sporo osób. Dla wszystkich was po kawie i kanapce! Bawcie się dobrze i zapatatajajcie po forum jak po drugim domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Witam na forum! Dobrej zabawy życzę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skutalu Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Kamil, kiedy piszę ten post, przeżyłem 18 zim. Moją ulubioną muzyką są mroczniejsze klimaty (np. Akira Yamaoka z gry Silent Hill). Uwielbiam MLP (piszę z resztą na ich temat opowiadanie) a moimi ulubienicami są Derpy Hooves i Scootaloo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXe Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Heh, nabijanie i poprawianie ELO na 'smajcie' jest czasochłonne, w każdym razie witam nowych pewnie długo, znów, mnie nie będzie ale chętnie z wami zagram, a może nawet zrobimy drużynę ? _______________________________________________________________ Nick: Thavock Poziom: 19 ale można mnie też znaleźć pod nickiem Sniezny ale to rzadko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Witam na forum! Miło, że jest nas więcej! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Witam nowych Brony & Pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 ELO Wut? Czy ktoś tu pisze o Electric Light Orchestra? Tak czy siak, witam wszystkich nowych! Jakbyście czegoś potrzebowali, a nie będziecie wiedzieli, do kogo się zwrócić, to zawsze służę pomocą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Nazywam się Karolina mój rocznik to 2000.Mieszkam w Łodzi(woj.łódzkie).Moje hobby to pisanie na moim (nieuczęszczanym)blogu...i oczywiście kocham MLP:FIM Moja ulubiona postać to Twilight,później są pozostałe M6,a na trzecim miejscu są dwa kuce w tle(dowiecie się o które chodzi po moich opowiadaniach na blogu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się