Caduto Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Lecą dwie łodzie podwodne przez las. Nagle jedna krzyczy - Ty, patrz! Leci telewizor!, Na to druga : - Pewnie gdzieś tu ma gniazdko Wraca reżyser po imprezie do domu i nagle film mu się urwał . Wychylił się żołnierz z okopu i coś mu do łba strzeliło . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alikorn Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Dlaczego chora baba nie idzie do lekarza? Bo jest chora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Czy lepiej mieć chorobę Alzheimera czy Parkinsona? Lepiej Parkinsona i trochę rozlać, niż Alzheimera i zapomnieć wypić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alikorn Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Co jest gorsze od znalezienia robaka w jabłku? Znalezienie tylko połowy robaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Co robi sałatki na wynos? . . . Sałata! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Jakie przezwisko ma Anna z PiSu ? PiSanka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Co robi człowiek, który pluje w kącie? Kontempluje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Obejrzałem sobie ostatnio film Asterix i Obelix w służbie... i przypomniał mi się genialny dubbing ze starej już bajki. PISOWNIA ZAMIERZONA (aby ukazać różnice w akcencie i wynikające z tego nieporozumienia) W tekście nie da się tego oddać. To trzeba zobaczyć. Wersja MLP Legenda: - Rzymianin - młody, ambitny... - Rzymianin 2 - doświadczony, znający życie i nieudolność Legii Cudzoziemskiej - Anglik - Wiecznie o coś pyta - Ktośtam - Zna każdy język, ale nikt nie wie kim jest - Hiszpan - KOCHA imrezować, śpiewać i używa Ole w formie przecinka - Asterix - - siła argumentu operacji, wspomaga się dopalaczem w formie napoju magicznego Obelix - - argument siły operacji, wpadł do kotła z napojem gdy był mały. Ma nadludzką siłę. Asterix i Obelix zaciągnęli się do Legii Cudzoziemskiej. Pierwszy trening: - Aj łil trejn ju for Roman soldżers... Excuse me what did he say? Somłan noł łot hi sej? Hy aszkt ju dat łot dyd ju dżast szajd? Quajet! Excuse me what did he say? Ombre! He sajd tu ju to not speak! Ole! Asterix... Ajm hangri Mi too. Pejszens dir Obelix. Evriłan... Quajet plis. - Jes Kłajet. Aj anderstend dat. Ju ar smart łan legionist Asterix. Kłajet ewryłan!!! Łi ar non friends... Roman Excuse me what did he say? Łot? Ombre! Hy ask ju abołt food! Ole! Excuse me what did he say? SOMŁAN TEL MI WHAT DID HI SEJ! Bat hu? Fat and smal łan! Ajm nat FAT! (rwie się do pobicia Rzymianina) :twilight9: Obelix! Romans ar ałer friends... for nał! Łot ar dej taking? Food ombre! And friendszip! Friendszip Ole! Aj mia konczita karamba... (zaczyna grać na "czymśtam", śpiewać i tańczyć) Wszyscy oprócz Rzymianina - O L E! QUŁAJEEEEET! (po cichu) Asterix... Aj em geting hangri. And if ajm geting hangri aj em mad... Excuse me what did he say? Hisz hangry. We too... (roztrzęsionym głosem) - Goł... to... kiczen... Wszyscy oprócz Anglika i Rzymianina - OLE! Excuse me ... GOŁ TO KICZEN!!!!! Przychodzi drugi, wyższy rangą Rzymianin i mówi do pierwszego ledwie trzymającego się na nogach: - Ave Cesar! Soł - Hał is disciplin trejning gołong? Avaaaa....Rzuca się w objęcia i zaczyna płakać Ju kraj? Ar ju soł prałd of dem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Wesoły ktoś wraca do domu i mówi matce : - Mamo! Zrobiłem sobie test IQ! - I co? Jaki wynik? - Piątkaaa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiXer Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Dlaczego Święty mikołaj nie ma dzieci?Bo ma wór na plecach Widziałem w southparku... Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 więc emotki wkuwam na pamięć;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Dlaczego Święty mikołaj nie ma dzieci?Bo ma wór na plecach Widziałem w southparku... Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 więc emotki wkuwam na pamięć;/ W south parku ? Pozdro czlowieku Kocham ten serial ! Cartman 4 ever xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Znam kilka sucharów o metalu. -Ulubiony baton metalowców? Sabaton. -Żona Iron Mana? Iron Maiden. -Czym metalowcy myją zęby? SODOM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 1. . Dlaczego w Euro Disneylandzie nie ma fajerwerków? - Bo za każdym razem, jak je wystrzeliwano, Francuzi się poddawali. 2. "Dwaj Żydzi spotykają się na ulicy : - Pożycz mi franka - mówi jeden - Nie mam przy sobie ... - A w domu ? - Dziękuje wszyscy zdrowi" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Wpisz sobie na angielskim syntezatorze mowy wyrażenia: "Tea Who You Yeah Bunny", "Pear Doll She". A potem wysłuchaj wymowy . Przypomina ci to coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Jak mowa o syntezatorze dźwięku to napiszcie w tłumaczu "JAJAJAJAJAJa" i ustawcie na hiszpański Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Gdzie wędkarz trzyma swe wędki? . . . . . . Kołowrotek ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Jak się nazywa kot, który lata? Kotlecik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caduto Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Co robi żołnierz na klasówce .... Strzela. Co robi Gej w zakładzie psychiatrycznym ? Rżnie głupa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Trochę stary ale: - Jaka była różnica między Nick'iem Heidfeld'em a Robertem Kubicą (kiedy jeszcze obaj byli w BMW Sauber)? - Heidfeld jeździł dzięki mechanikom, a Kubica mimo mechaników. Jeszcze dwa (czasy Polskiej Rzeczpospolitej Ludowej): W barze kelnerka woła: - Kto zamawiał ruskie? Na to ktoś z tłumu: - Nikt. Sami przyszli. Dlaczego za PRL-u mówiło się, że Rosjanie to bracia, a nie przyjaciele? Bo rodziny się nie wybiera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 LOL Kliknij a pożałujesz że widzisz to dopiero teraz. LOL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elsword Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Jak nazywa się miasto terrorystów? - - - Bombajn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrsDoctorWhooves Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Przechodzi facet koło lodówki, słyszy krzyki otwiera a tam . . . . . . . . . BITA ŚMIETANA badam tss Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Otwierasz szafę a tam ubrania wyszły z mody! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Jak się nazywa kot nauczyciela techniki o nazwisku Fic? . . . KotFica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 - Co robią mhroczne ziemniaki? - Gothują się *badum tss* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się